28

не може да бъде!

преди 1 година

"Не се надявайте ,че възползвайке се от временните слабости на Русия,ще можете да ползвате дивидентите вечно .Руснаците винаги идват за парите си.И когато дойдат, йезуитските договори,подписани за да ви оправдаят,няма да струват и хартията на която са написани% -Бисмарк ...няма исторически документ,който потвърждава че това е казано от Бисмарк,но много експерти считат че това е достоверно с оглед на личността и възгледите му....

27

Анонимен

преди 1 година

То първо не се знае дали изобщо ще има Украйна.Иначе банкетите са хубаво нещо,стига да са за чужда сметка.Да не стане тъй както преди след авантюрата на оня австрийски фелдфебел с двата пръста мустачки под носа,през 40-те години на миналия век.И от Европата да останат само купчини отпадъци.Щото гледам,че Русия и Китай се готвят да сготвят обезумялата Европа и да заличат Америка та от картата на Света. Пази Боже,но Господ помага но в кошара не вкарва и помага само не тези дето имат разум.

26

Анонимен

преди 1 година

Европиратство!

25

Анонимен

преди 1 година

Тая простотия накрая ще я платят гражданите на ЕС от солидарност с краварската война в Покрайна

24

Анонимен

преди 1 година

средствата ще се използват за възстановява на порутената Украйна - какво толкова чудно има - ами утре ако дойде Русия и почне да руши у нас пак ли ще викате - давай -бухай още - гати прозтия народ

23

Дидо

преди 1 година

Едно е да запорираш средства с цел да не бъдат използвани за военни цели,друго е да ги откраднеш за да ги използваш самия ти във войната.Това си е съвременно пиратство.Дали хрантутниците в ЕС си дават сметка,че с това си действие подкопават доверието в собствените си институции и че всеки инвеститор би се замислил дали да прави бизнес в Европа?

22

джо

преди 1 година

на всяко действие има противодействие,евро имуществото и евро фондове и евро пенсионно фондове в Русия също ще бъдат отнети и кои печели от това

21

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези крадци в ЕК, че те утре и за нас ще решат така. Вдемаме ти жилището за да го дадем на украинци или парите от банката, може и заплатата.

20

Анонимен

преди 1 година

е крайно време беше - да се закупи оръжие за Украйна и с него да се бухат пр0стите руски фронтоваци

19

Анонимен

преди 1 година

Това руска заповед ли е ,или европидалска идея ?

18

ZV

преди 1 година

Ами нека им го дават. То Русия като си вземе Украйна ще си го прибере . ) най неадекватната институция е ЕП. Представителите там са на нивото на нашата общинска администрация,та и по зле)))

17

Чист геабеж..

преди 1 година

Като нямат вече колонии, търсят откъде да откраднат "цивилизованите".

16

Киро Канадеца

преди 1 година

Пладнешки грабеж с огромни последици, които никой *** от Брюксел няма да плати. Там само прибират комисионни .

15

Браво

преди 1 година

Така е редно. В България имуществото на руските граждани и на руската държава също трябва да бъде конфискувано.

14

Анонимен

преди 1 година

каква война - нали е специална операция - така казаха руските мужици

13

Анонимен

преди 1 година

Трябва да отиде за хрантутенето на укрпитеците в различните държави и да си плащат за оръжията. Въобще има ли наблюдение и контрол над укропитеците за какво харчат парите и къде отиват оръжията?

12

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 5, добрутро касскете, западните фирми отдавна преглътнаха загубите и се изнесоха от Блаттная. Рено подари на путткин завод за 5 млдр. за 1 рупла и тн. Време е сега да се ощави рушшката клептокрация малко.

11

То хубаво, ама...

преди 1 година

как така се започва възстановяване, след като още не е приключила войната? Или ще кажат "възстановяване", а всъщност ще се купува оръжие? Друго нещо, ако ЕС се разпореждат с чужди средства както преценят, кой ще инвестира в ЕС, след като не знае в кой момент ще стане неудобен и могат да му запорират и присвоят имуществото? Все още не ми е ясно, след като затрием всичко в Европа, как по-точно ще се възстановим и с какво? А защо трябваше да се вкарваме в тоя филм въобще? Въпроси без отговор!

10

Анонимен

преди 1 година

а откраднатите перални, тоалетни чинии, чайници и миксери от руските войници кой ще ги плаща

9

Анонимен

преди 1 година

ЕС дали му стиска да конфискува? Щото и Русия може да почне да конфискува. Тая игра се играе от двама, ама единия е ***.