44

мико

преди 15 години

Гоце създаде правителството на Дмитриевич, спазари го за подкрепата на ДПС за получаване на втори президентски мандат, следователно съдбата му зависи от съдбата на неговото чудовищно творение: тристранната престъпна коалиция

43

стилко

преди 15 години

ударихте дъното- аполитичен съм но такова заглавие............все пак това е президента на скапаната ни държавица........мн непрофисонално -това където и да сте ще ви свият сърмите..... братче...........никога не бях писал коментар....но ме изкарахте от нерви - някой яко се слага на следващите управляващи- инвестори what a shame!

42

КИКИ

преди 15 години

Дълбоко ме смути онзи филм, който не е направен с любов към България, който е част, щрих от антибългарска кампания, която не знам кой и с какви цели е провокирал.СРАМ,ГНУС И ОТВРАТ!

41

МАХНО

преди 15 години

АМА ТОВА ЗА МЕН ЛИ СЕ ОТНАСЯ ? СЛЕД КАТО ТИ ПРОЧЕТОХ КОМЕНТАРА ТОСЕТ ЖЕЛАНИЕТО НЕИСТОВИТЕ МОЛБИ КЪМ *** НА САЙТА ДА МЕ БАНАТ НЕСИ ЛИ ЧУВАЛ ЧАДО ЗА ПРОХУ И ТН НО НЯМА ДА ТЕ ОТКРЕХВАМ МНОГО САМО ЩЕ ТО ПОЖЕЛАЯ БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО ЛЕЧЕНИЕ И ДАНО ИМА ПОДОБРЕНИЕ ЗА ТЕБ ДЕ А ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА МАЙСТОРА ????АМА ВИЕ ТАКА ЛИ СИ ПОЖЕЛАВАТЕ ДА СИ НАМЕРИТЕ МАЙСТОРИТЕ ? Е НАЛИ СЕГА СИ ГИ ИМАТЕ ТАМЪН 240 ТИКВИ КВО РЕВЕШ КАТО ВДОВИЦА ЗА И ДА ЗАВЪРША ?? ГЕНА ГЕНА Е ПРОБЛЕМА АМА НЯМА ИЗМЪКВАНЕ АЙ *** ДАНО СА ЧУЛИ НЕИСТОВИТЕ ТИ МОЛБИ ЧЕ ДАНЕ СЕ ДЕПРЕСИРАШ ПОВЕЧЕ .... ЗНАМ ЛИ КВО МОЖЕ ДА НАПРАЙШ ? Я ДА ИЗЯДЕШ КОТКАТА НА СЪСЕДИТЕ ИЛИ ДА ИМ ПОДГОНИШ МАГАРИЦАТА АБЕ СМАХНАТА РАБОТА ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА

40

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 15 години

ЧОВЕКЪТ С ДВЕ ИМЕНА ИМА И ДВОИНСТВЕН СТАНДАРТ ! НИЩО КАТО РАЗЪРОЙСТВО НА ЛИЧНОСТА ! ХЕМ СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ , ХЕМ ТОЛЕРИРА ПОЛИТИКА ОБСЛУЖВАЩА ЕДРИЯ БИЗНЕС ! ХЕМ КАЗВА , ЧЕ Е ПАТРИОТ , ХЕМ ПОДПИСВА ДОГОВОРИ ОЗУПТИРАЩИ НАЦОИНАЛНИЯТ НИ СУВЕРНИТЕТ ! ХЕМ ТВЪРДИ , ЧЕ ЩЕ СЕ БОРИ СРЕЩУ ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ , ХЕМ ВЗЕМА ПАРИ ОТ НЕЯ ! НЕ СЕ СТАРАЕ ДОРИ ДА СЕ ДИСТАНЦИРА ОТ ИЗЯВЕНИ И ОТКРОВЕННИ БАНДИТИ , ОПОЗОРИЛИ НИ ПРЕД ЦЯЛА ЕВРОПА И СВЕТА ! И ОЩЕ МНОГО ДРУГИ ПРИМЕРИ , КОИТО НИ ПОДСКАЗВАТ , ЧЕ ПРЕЗИДЕНТА НЕЩО НЕ Е НАРЕД ! ЯВНО ДИАГНОЗА РАСТРОЙСТВО НА ЛИЧНОСТТА БИ ОПРАВДАЛА ДВОЙНСТВЕНОТО МУ ПОВЕДЕНИЕ !

39

софия

преди 15 години

ГОЦЕ от комунист, таен сътрудник на Държавна сигурност и враг на НАТО и САЩ, до социалист и приятел на НАТО и САЩ; от явен приятел до гроб на СССР, до таен приятел на Русия, вечната освободителка на народите; от безбожник по всички изисквания на комунистическата идеология, до покорен и редовно черкуващ се поклонник на синодалната мафия; от президент на страна член на Европейския съюз, до "троянски кон" в Европейския съюз.

38

преди 15 години

Трийте ТОЯ НЕНОРМАЛНИК 'MAXHO'!!! ИЗВРАТЕНО ЖАЛКО ЧОВЕКОПОДОБИЕ!!! ДАНО ПО-СКОРО СИ НАМЕРИ МАЙСТОРА! ;) Поздрави, нищожно К0ПЕЛЕНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!

37

у63ь

преди 15 години

Властта в България се е върнала в ръцете на шепа хора, които искат да контролират всичко. Модерната еврорекомунизация замени тоталитарната пирамида с нова, която е с три нива на управление.Първото ниво са общините, които са обсебени от локални мафиоти, производни на местните БКП-кланове. Второто ниво са чисто икономическите структури с офшорна и друг вид неясна собственост, които са управлявани от назначени капиталисти, чиито юзди се дърпат от старата Държавна сигурност. Третото ниво са парламентарното мнозинство, Министерският съвет и на самия връх президентът Георги Първанов - Гоце с нова Държавна сигурност, завоалирано с новото ФБР. Този октопод вече излезе на светло и взе цялата икономическа, законодателна, изпълнителна и съдебна власт. Пътят пред старата комунистическа олигархия е открит от червения цар. Синът на секретаря на ЦК на БКП Димитър Станишев е шеф на правителството, снахата на секретаря на ЦК на БКП Иван Пръмов Меглена Кунева, е единственият български еврокомисар, внукът на члена на Политбюро и дългогодишен идеолог на комунистическата партия Борис Велчев е главен прокурор. Ексфинансовият министър и днешен зам.-председател на парламентарната комисия по бюджет и финанси Милен Велчев е брат на зетя на члена на Политбюро Стоян Марков. В левия сектор на Народното събрание пък седи осиновената внучка на Тодор Живков Евгения Живкова. Встрани от тях, но с целия си арсенал от кукловодски прийоми е т.нар. кръг Монтерей на вечния Любен Гоцев, който продължава да изпълнява поръчки на злокобната ДС. 18 години след тоталитарната епоха България се управлява отново от същите фамилии. Децата, възпитани в дух на омраза към западните демокрации, днес са сложили наколенките пред онези, които ненавиждаха преди 10 ноември.

36

папарак

преди 15 години

Безнравственият човек било лъжльото, било мошеникът, било крадецът, било всичко друго поради погазването на всякакви ценностни ориентири си личи най-вече по това, че губи всяка мярка и се отдава на най-необуздан цинизъм. Сиреч става пълен безсрамник. Такъв няма никакъв усет за чест също: излага се постоянно, каквото каже и направи все е фал, все е излагация, ала той не го усеща, горкият. Опитва се такъв да шикалкави, да лицемери, да се преструва, ала няма как: хората с неизродено чувство за морал веднага го излавят. И по тази причина шмекеруването на измамника при тях няма как да мине. В същото време - трябва непременно да се отбележи и това - ония хора, които също са склонни към безсрамието, сиреч също са кастрирани откъм нравствен усет, съвсем не усещат, просто няма как да усетят когато лъжец се опитва да ги метне. Напротив, радват му се и дори си го обявяват за свой кумир или идол: идол и кумир на националното безсрамие и позор.У нас в последните години аморализмът на политическата класа се разпространи дотам и дотолкова разврати нацията ни, че в момента нейни идоли и кумири са най-банални лъжци, безсрамници и шмекери. Ще дам примери, за да не бъда голословен.Ето да вземем Гоце, Георги Първанов. Стана президент по изцяло безчестен начин, като излъга, че не е бил ченге от ДС. Явно много е лъгал и си е позволявал доста други аморални постъпки за да се стигне до положение изцяло да захирее всяко нравствено чувство у този човек. Това се знае, но ние сякаш сме се примирили и си го търпим Гоце вече втори мандат, което само по себе си е скандално.

35

продължение на стати

преди 15 години

Цялата морална претенция на Георги Първанов с срина с един само изстрел на пушката му из симитлийските гори. Нелепо, тъпо и евтино на фона на пламъците, в които само няколко часа преди това са били изпепелени телата на девет негови "скъпи сънародници", както гласи любимото му протоколно обръщение. Толкова скъпи, наистина, че ти идва да хванеш гората... Хубавото на ситуацията е, че свали страдалческата маска от лицето на Първанов, с която досега ни пробутваше социално-чувствителните си лафове. "Ще остана верен на своя ангажимент да бъда социалният президент", плени сърцата ни той още през 2002 година. После върна няколко социално укорими закона повторно в парламента, но пропусна да наложи вето върху вредния за потребителите закон за енергетиката и съвсем проспа данъчните облекчения за хазарта в бюджет 2007г. Връчи десетки ордени на съмнителни бизнесмени и политици с характерната патетика на протоколната му длъжност. После все по-често взе да се самоцитира и да напира за място в историята. Последва сборник с най-значимите му речи. Пресконференциите му станаха нескромно дълги, а тонът менторски. Популистките приказки от нощта на последните президентски избори му заслужиха прозвището "Демагошо". По време на последното си обръщение към нацията с отчет за първата година от втория мандат държавният глава употреби 96 пъти личното местоимение "аз"! Да, мераците му се сбъднаха и Георги Първанов действително влезе в историята ... на особения български лов. Направи го точно в деня, в който България оплакваше нелепата смърт на девет невинни българи в един влак, направи го в нарушение на законите на Републиката - в забранен за лов на вълци период. Направи го с лъжа.

34

препечатана статия

преди 15 години

Има нещо закономерно и социално справедливо в моралното пропадане на президента Георги Първанов. Това, че отиде на лов за вълци по време на национална трагедия, е само романтичният повод, театралният декор на едно дълго трупано и умело прикривано лицемерие, обладало държавния глава малко след избирането му на високия пост.Ловната случка из горите край Симитли е самородна метафора на Първановото падение. Представете си как в мъгливото утро на първи март цяла дузина местни авджии и обикновени хора са спешени да кръстосват и викат из горите, за да "осигурят" дивеч на Първанов. Представете си и суетното перчене на държавния глава в ловен костюм, който чака народът да му поднесе заслуженото. За "социалния президент" никоя саможертва не е достатъчна! Картината е покрусяваща със своя цинизъм, арогантност, суета. Връх на лицемерната президентска чувствителност е галерията от ловни снимки в служебния му сайт, които идват да разкрият необикновените умения на Първанов в това най-хуманно и общественополезно дело - ловът. Алюзията с аристократичните гонки в необятни семейни имения сама се натрапва. Само че нито горите на Симитли са фамилна собственост на гражданина със скромно потекло от с. Сирищник, нито аристократизмът е негова родова черта. В аналогична ситуация всяко парвеню търси да се престори на благородник чрез подбора на своите хобита. И ето, че замята на рамо ловната пушка и тръгва да отстреля ако не глиган, то поне вълк в компанията на добре протежирани олигарси и новобогаташи, все представители на новопръкналата се каста на парвенютата. Дефицит на справедливост ли? Това беше само за изборите. А пък и кой е казал, че тъкмо Първанов трябва да запълва дефицита? Неговата работа е само да го констатира. За другото си има компетентни органи. Първанов се провали тъкмо в онова, с което кокетно парадираше - морала. Субстанция, която притежава коварното свойство да не се поддава на манипулации. Не й действа и "Популистан" по три пъти на ден. Не помагат нито двучасови парадни речи, нито отчет за дейността, нито дежурното конско по адрес на правителството. Моралът не е като да се обявиш за социален гарант на обществото, а после да отидеш на лов с едрия бизнес. Не е като да обещаеш "бързо, но не преждевременно" изтегляне на българските войници от Ирак, а после да си затраеш с години по тоя въпрос. Не е и като да плюнеш по Би Би Си за антибългарската им кампания покрай Могилино, ама да не кажеш защо й е на британската телевизия да ни мърси репутацията. Моралът не е да набуташ зорлем ДПС във властта, а после да нахокаш собствените си съпартийци, че търпят корупция на най-високи нива. Моралът не търпи оглушки по въпросите за "обръчите от фирми" около партиите и "купуването на гласове като европейска практика". Не се връзва и с получаването на предизборни пари от хора, които дълбаят огромния дефицит от справедливост като мамят и държавата, и народа й. Цялата морална претенция на Георги П

33

partizanin

преди 15 години

ei baluk, i az obikalqm za suhi trenirovki i mi e mnogo got, a ti veroqtno si si podul prustite ot klaviaturata..??

32

КауБойко

преди 15 години

Почивай си Гоце, почивай си. Вече втори мандат с мръсниците от БСП и ДПС трепете българския народ. Виждам, че между другото и по някоя лисица отстрелвате

31

mary

преди 15 години

ама той бил супер пич бе! я виж какъв мъжкар е на снимката. и аз се нареждам на опашката....каквато съм си хубавка, едва ли ще ме подмине! :)

30

МАХНО

преди 15 години

А СЕГА ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ТОЯ И КАКВО ПРАВИ??.........ВАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ЛИ? НЕ НЕ Е ВАШИЯТ ПРЕЗИДЕНТ ТОЙ Е НА ЛОВ ?? НЕ НЕ Е НА ЛОВ АЗ СЕГА ЩЕ ИЗДАМ ЕДНА ТАЙНА ТОВА Е ЕДИН КОЙТО СЕ ПРАВИ НА ПАРТИЗАНИН КАТО СВОИТЕ ДЕДИ ПАРТИЗАНСКОТО ИМЕ Е ГОЦЕ ОТ РУСИЯ СА МУ КАЗАЛИ ДА ОБХОДИ МАРШРУТА СИ....?САМО ТАКА ПРИ ЕВЕНТУАЛНА НЕОБХОДИМОСТ ДА ИМА ПОНЕ МАЛКО ПОЗНАНИЯКАКТО ВАС СА ВИ КАРАЛИ НА ВОЕННО УБОЧЕНИЕ ..ДЕМЕК СУХИ ТРЕНИРОВКИ СХВАЩАТЕ ЛИ? АКО НЯКОЙ ГО МИСЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ ? ТО ПОНЕ НЕ Е НА БЪЛГАРИТЕ ? А НА НЯКАКВИ СИ БЪЛГАРИ С ИМЕНА КАТО НА ЕДНА СЪСЕДНА ДЪРЖАВА АМА КАРАЙ ВСЕ ТАЯ НА ВАС БУГАРИТЕ ИЧ НЕВИ ПУКА АЙДЕ *** ЗАХВАЩАЙТЕ СЕ С ТРИЕНЕТО НА КОМЕНТАРА МИ ЧЕ ПОСЛЕ КАТО НЯКОЙ МЕ ПСУВА ДА МИ Е СМЕШНО? СЛЕД КАТО НЯМА МОЙ КОМЕНТАР А ВИЖДА НЯКОЙ ЧЕ Е ПСУВАЛ МАХНО СИ КАЗВА ?? АБЕ НЯМА МАХНО ТОЯ НА КОЙ ПИШЕ ? И СХВАЩАТЕ НАЛИ .., СТАВА СМЯХ НО КАКТО И ДА ВИ ГО КАЖА НАКРАЯ ЩЕ ДОВЪРША ГЕНА Е УВРЕДЕН ЗАТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ОПРАВИТЕ КАКТО И ДА Е АЙ НА МОРЕ :)

29

... ...

преди 15 години

Агент Гоце най-добре ще отпочине в гробищата на махала Сирещник- Перничко!

28

Алена

преди 15 години

ГОЦЕ ВИНАГИ ЩЕ СИ ОСТАНЕШ *** И БЕЗЛИЧНО ЧОВЕЧЕ, КАКВИТО И ПИ-АР-И ДА НАЕМЕШ, НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЕБ, ТИ СИ ЕДНО СРАМНО ПЕТНО В НОВАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ

27

преди 15 години

бОли го народа къде почива президента. Май е по-интересно къде почива Бритни спиърс примерно. Не е ли по-важно за един президент къде работи?

26

преди 15 години

ами той не си ли е един "един обикновен турист" в бг политикатаи историята?

25

Mauser

преди 15 години

какво му е пък влиятелното на тоз нашия селянин , хората мрът по влакове и насам натам тои тръгнал на лов да си праи кефа .БЪлгарите мрът от глад ,заради неговото управление и неговия кабинет , тои обаче пак си праи кефа някаде и нему пука за нищо.Ако му пукаше поне малко щеше да излезе напред и да освободи кабинета на тез турци дет ни управляват.