112

bg

преди 15 години

Лидерът на партията на българските турци усеща, че наближава неговия край...

111

Галена

преди 15 години

КАКЪВ СОКОЛ ?КАТО ГО ГЛЕДАМ НА ГАРГА МИ ПРИЛИЧА МАЛКО ПО ОЯДЕНА ТОВА Е.

110

преди 15 години

Татаринооо, Доганинооооо! И ромите са по-човеци от тебе....

109

преди 15 години

" Ти лети, лети, детски спомен мой......"

108

преди 15 години

СОКОЛЕ СОКОЛЕ ТИ НЕ ОСТАВИ В *** ЗЕМНИ ГУШТЕРИ,ОСТАВИ ПОНЕ ЕДИН ДА СЕ РАДВАТ

107

NOTORIOUS

преди 15 години

Труд, 24-часа, Нова телевизия и бТВ са долни маши в ръцете на пръванов седефчоф. преди време отговорните типове в тези средства за масова манипулация и дезинформация са били привикани в ДАНС за да слушат лекция от всеизвестната мутра-ченге Алексей Петров. Комунизма във всичките си форми се занимава вече 100 години с едни и същи методи, като най-силното им оръжие е промиването на мозъци.

106

Мурад

преди 15 години

Доган е бившия от Д.С. Той е дресиран да управлява,но кой е зад него кой го управлява,пак ще са заедно на следващато Народно събрание.Пак ще ни управлява Д.С. Дано тия от ЕС ни помогнат, защото ние сами няма да успеем.

105

кретения до шия, мил

преди 15 години

е*ати държавата, щом тоя иСрУд - главния й палач, се "запритеснил" за нея

104

преди 15 години

Тоя май го гони вече алцхаймера. Съвсем объркани станаха изказванията му и все повече заприличва на бай Тошо, като го свалиха от пиедестала му. Тоя явно наистина си е повервал, че е велик. Велик е в алчността и глупостта си. Ония сватби по стадиони и останалите простотии с обръчите, купуването на гласове, изказванията за еврокомисията- това си е направо изкуфяване. Да си събира останалите кукундрили със златните ланци и да забиват по чукарите, където никой няма нито да ги види, нито да ги чуе. Елементарно човече с наполеонови комплекси.

103

преди 15 години

*** произход на амет доан е ясен от 18 години

102

преди 15 години

Партията ДПС, не бе регистрирана от Българският съд, а от подопечният на другаря Петър Младенов съд. Надявам се, че достолепният създател на тъй наречената " Българска демокрация се пече в Ада.

101

зъбатия

преди 15 години

е най умният и начетен политик на нашето време, а не някакви птиченца там, като Меди Доганов, дето даже не знае произхода му какъв е!

100

преди 15 години

Прав си да се притесняваш!Ама то да е само до едното притеснение...

99

преди 15 години

na sapun vsi4ki fesove izselnici i pomaci gadni da vrite dano i na ramazana s kurban ot dogan da vi 4erpqt

98

преди 15 години

Доган никога нама да прости на Костов за израза-Ръководството на ДПС е проклятие за България-1999г.Никога няма да му прости,че изгуби изборите в Кърджали през същата година.Само тогава Доган е губил Община Кърджали.Никога няма да му прости,защото само при Костов през 97г-.01г.ДПС беше извън власта, и той не можеше да краде.Омразата е огромна.Тъй като не е глупав, схванал е, че Бойко Борисов е случаен човек

97

изселника

преди 15 години

Браво Соколе,Ти си единственния умен и далновиден политик на България, благодарение на тебе тя си има и правителство и Президент.ТИ направи така,че унижения, потъпкван народ вече държи съдбата си в свои ръце.Ти си героят който в най-трудните за нас години съумя дя намериш сили да се опълчиш срещу кървавия режим.Само една твоя дума беше достатъчна народът ни да се вдигне в бунт през 1989 година. Хелал да са ти всички жертви които дадохме по пътя към демокрацията.Браво СОКОЛЕ ти доказа и продължаваш да доказваш, че си Велик СИН на ВЕЛИК НАРОД.НЕ ЗАБРАВИХМЕ 1968-72 В РОДОПИТЕНЕ ЗАБРАВИХМЕ 1984-89 В ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!!!!НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО-НИКОЙ НЕ Е ЗАБРАВЕН!!!!ЛЕТИ И ТИ ВОЛНО В НЕБЕСАТА СОКОЛЕ-ЦЯЛ НАРОД ТЕ ГЛЕДА И ОПОЯНИЕ И ЖЕРТВОГОТОВНОСТ.ТЪПЧИ НИ, КАРАЙ НИ СЕ, БЛЪСКАЙ НИ- НО ТИ БЪДИ НА ВИСОКО-КАТО ЗНАМЕ-НА НЕДОСТИЖИМО ВИСОКО ЗАЩОТО ТИ СИ СИН НА ВЕЛИК НАРОД.ТИ СИ НАШЕ ЗНАМЕ!!!!

96

IVAN

преди 15 години

TFA NE E PO TEMATA I ME IZVINETE A MA KAK BULGARIA SHTE SE OPRAVDAVA OT RUSNAK OT NEKAF TYP DOGAN DETY HI4 NE MU DREME KFO NI E NA NAS I TAM TUPITE TURCIIII DA MRAT BE HORA TFA IM E NUJNONA RQZANITE CHERNILKIIIIII

95

преди 15 години

Намерил се кой да говори за Костов и Борисов - най-омразния мазен фъфлещ нагъл тип. Те били командирчета, а той - *** нещастен, какво е, може би е много демократичен и работи прозрачно. Да си затваря фъфлещата уста, че ще го постигне народната любов и ще стане тревожно за него

94

OSMAN

преди 15 години

TOZI SKAPAN FES!IZLAGA SE VINAGI.

93

преди 15 години

Кради соколе , кради , че тежки дни идват за мафията ти.Давай квото можеш в някоя оф-шорка на Кайманите че до някоя друго годинка ще ти конфискуват сараиите