30

така е

преди 1 година

Все едно да отида на бензиностанция и да искам да заредя гориво на лев, повече не давам. Всички тия мерки са антипазарни. Цялата истерия с този конфликт, е че САЩ са тотално затънали в него. Вложиха милиарди за преврат, след това изкупиха земята, а с тия финансирания на Украйна, вече я притежават. Имат си 51-ви щат в Европа. А ЕС като добър васал на САЩ изпълнява всичко, което му се нареди, даже в ущърб на ЕС. САЩ са водили много повече войни, разрушиха и убиха милиони, но нищо, а сега истерия.

29

Анонимен

преди 1 година

Русоробите открай време все виждат как ЕС капитулирал, но както вървят нещата не само че не е капитулирал, но май някой други джуджета са се запътили към капитулация.

28

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 18 - не думай?! Лукойл си играе точно на три места в Европа. Тук, в Румъния и в Италия. Италианската рафинерия е в продажба. Аз па викам да ги призовем да си събират крушите. Я да видим къде ще намерят тукашния комфорт - послушно правителство, Путинобоязливи политици, гарантиран монопол на пазара и държава с меки китки? Къде бре? А? Ще си ходят викате? Некой друг път обаче. Докато не ги изгоним с камъни ще ни дерат кожата - в това числа и на вас, "братушкащите" се русофили!

27

Анонимен

преди 1 година

Бензъна е кърваво гориво и все диктатори и картели го управляват. Колкото по-бързо се премине към електричество, толкова по-добре.

26

Мужик

преди 1 година

Ще си го пиете вместо водка тогава, щото няма да имате пари за водка.

25

Анонимен

преди 1 година

От както се изпокараха с Путин, много народ се мазни на арабските шейхове. Ей на световно им дадоха. (бе то и на Путин му го дадоха преди 4г., да не вземе да стане война и в Саудитска Арабия?)

24

Анонимен

преди 1 година

Това изобщо, ама наистина изобщо не ни интересува! Ако искат да продават, ако искат да подаряват, ако искат да го изстрелват в космоса. Тази е там да създава движение на звукови вълни, а ру-оф-лите чакат с отворени усти

23

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 16 - абе аз не знам те дали ще са фрустрирани, ама българските русофили вече не смогват на стомашните киселини и разстройства поради това, че украинците умело го на4укват на техните идоли. Кво стана с победата за няколко дни бе блаtници?

22

Анонимен

преди 1 година

При положение, че почти целия нефт и петрол е идвал от Азербайджан - Баку за СССР през ВСВ, как успя да намесиш Берия май френд.....хахахахаха :))))

21

Анонимен

преди 1 година

Вместо да го продава директно, тя го продава през прекупвачи.

20

Анонимен

преди 1 година

Русия продължава да си продава петрола в долъри.

19

Нане

преди 1 година

Усещам, как наще продажници, ще го подкрепят и както казваше една умница от кържали... Мъ маайте пеш ве... ===))) купувайте магарета, докат са тънкана...

18

Лаврентий Берия

преди 1 година

До До Лаврентий Берия - да, да, точно така русофиле. Та тоя Лукойл на клана се готвеше с наша помощ да "докара" едни 5 милиарда евро на Путин, заобикаляйки санкциите в ЕС. То вие *** като сте едни начетени, ама се на руски прокси медии. Я кажи, кои руски книги прочете?

17

Анонимен

преди 1 година

Никой не ви иска петрола....така плашехте и с газта, ама какво стана :)

16

До 17

преди 1 година

Не бе температурите в Европа ще паднат на минус -200 градуса .

15

Анонимен

преди 1 година

До До Лаврентий БерияЛукойл си играе навсякъде, то това е ясно :))) Само не ми е ясно защо намеси Берия, щото по онова време са разчитали само на петрола от Баку :)))

14

До 11

преди 1 година

Не е дошла зимата още трябва температурите да паднат за, 3 седмици на минус 20 и Европейския съюз ще капитулира

13

Трак

преди 1 година

Свърши се вече с руския хегемон на скъпите цени на бензина дизела и газта. От тук нататък няма гювеч ! Слагат се таван на цените и това е. Не ви отърва ? Ок продавайте си петрола и газта на същите цени на Китай ! Хайде да ви видим дали жълтите ще ви плащат същите пари !! Смешници алчни жалки олигарси

12

Лаврентий Берия

преди 1 година

Допълнение към предишния ми коментар - вземете си моля Лукойл, т.н. служебно, и много моля вземете и едни 10% окъсани и беззъби български русофили. Всички те много, много ви обичат и много ви "братушкат".

11

До Лаврентий Берия

преди 1 година

лукойл е на клана ротшилд....фанете прочетете някоя книга да се поограмотите малко че сте жалки вече...