259

дневника е подправен

преди 1 година

Преди въвеждането на компютрите в България е имало 60 000 чиновника сега са 600 000 чиновника ....

258

Бай Шано

преди 1 година

Един от новите модели на Боинг падаше без причина след разследване се оказа че ползвали индийска аутсор компания дето плащала на програмиста писал кода на програмата на самолета 7$ на час.Резултата стотичи жертви и загуба на стотици милярди за Боинг.Та и на тоя компютър ако само писали програмите някъде из Бангладеш ничто чудно да се бъгне и да лудне като некоя тесла дето мачка хора .

257

Нострадамов

преди 1 година

Така наречените супер компютри -менте интелекти дето били като 8 годишно и почти били хора са просто един трик за крадене на нов-хауто безнаказано. Всичко което творите и вършете на нещо с достъп до нета се усвоява от изкуствения интелект и се предоставя на собственика му в удобна . Тази истерия с края на света е за да избият кравите и премахнат месото и с изкуствената храна да сринат имунитета на човечеството оти требвало да останат само 500 милиона обслужващ персонал само.

256

Анонимен

преди 1 година

До Ванеса Госпожо, Вануату е тихоокеанска държава. Нейният президент мосю Мозес ли го предрече? )))))

255

От Вселената

преди 1 година

Компютъра каза: По света повече няма да има Управляващи Овчари! Тук Аз - Компутера - без шкембе, Аз съм Капитан, Аз управлявам и Аз ще управлявам стадодо овце, кози, сBинчoци, крави, бикове, биволи, магарета, коне, катъри и всички видове човешки екземпляри с дебели шкембаци, няма повече да ми се правят на управляваши овчари над Умните, Разумните, Творците - създали мен Компутера от Силиций по свое Силициево Мозъчно Разумно подобие със целата си изградена в тялото силициева нервна система!

254

Ванеса

преди 1 година

Преди този компютър да предрече каквото и да е, да спомена,че нашата пророчица Вануату е писала за събитията които очакват човечеството до 2052 г...и после няма нищо.

253

Ало

преди 1 година

Вие и медията "Факти" се състезавате да пишете тъпотии и суперпростотии

252

Ванеса

преди 1 година

Преди този компютър да предрешена каквото и да е да спомена,че нашата пророчица е писала за събитията които очакват човечеството до 2052 година..и след това нищо.

251

Анонимен

преди 1 година

До Ху кеърс Така е, но защо все пак хората предпочитат да четат сайтове вместо книги? Защото при книгите не могат да се изкажат публично. Пък и книгите искат мислене. А тук - чукча писатель, не читатель. Четат само заглавието и почват да се изказват...

250

Не съм пророк, но

преди 1 година

Едно е сигурно. Краят на България ще е преди края на света заради неадекватни политика, икономика, здравеопазване, отношение към културата и образованието, към хората въобще. Никаква човещина, само хейт и завист.

249

Реалист

преди 1 година

А сега Холивуд да заснеме един филм за края на света за няколко милиарда долара, да спаси само американците в поредния ноев ковчег, проектиран от немци, които живеят в стари нацистки бази. Всички медийни танцьорка да бълват ужас и кръв по цял ден, до тотално изтрещяване. А президентите на народите да ни приветстват новата година от бункера при Зеленски с фон някоя чужда планина, така за автентичност. А пък аз ви казвам да сте живи и здрави и да не ви пука! Живеете на пук на всички!

248

Ху кеърс

преди 1 година

Това да чете човек сайтове на новини е равнп на депресия и самоубийство.Нищо смислено освен края на света колко са умрели и некви още по драматични идиотщини.Баси аре да ги закриеме тея *** сектантски сайтове

247

Ху кеърс

преди 1 година

Сменето му процесора , стар е и забива ха ха ха.Може да е рам или хард бъгнал се е пробвайте с рестарт.

246

Анонимен

преди 1 година

Абе, края на света не настъпи ли през 2012 година? Ние не сме ли зомбита пишещи на компютри, които през 2000 се занулиха и спряха да работят понеже не можеха да приемат 2000 като година? Маите не ни ли отрепаха вече? Или се бъркам нещо? Е както се казва ако маите не ти ппедскажат края на света, питай платките на нечий компютър. Горе долу еднаква работа ще свършат.

245

Реалист

преди 1 година

Браво на компютъра! Правилно е предвидил край на света... на неговия свят. Защото горе долу тогава ще преминем на други енергийни доставки и супер мупер компютъра ще му бъде спрян тока. Е ако това не е края на света за него, какво би било?

244

Анонимен

преди 1 година

До Щирлиц Прегледай се, плоскоземо човече, с твоите конспирации. Защо трябва да се чете между редовете нещо, написано в прав текст?

243

Щирлиц

преди 1 година

"Машината, наречена "Първи свят", предупреждава, че по-чистите автомобили и намаляването на раждаемостта са толкова малка промяна, че са почти без значение за оцеляването на света."........................... . . . . . . .Демек важно е броят на човеците да бъде намален драстично/чети между редовете/,а всякакви екологични напъни са за зомбираните лековерни души.Интересно как услужливо не се споменава за всякаквите изкуствено създадени болести?Мамини сладки глобалисти....

242

Анонимен

преди 1 година

Някой се разпозна като путински гъ-золи- зец в една от репликите, започна да цъка минуси и да се репчи от безсилие. Що така бе, чоджум? Имена и партии не са споменати.))) Как се разпозна?

241

Анонимен

преди 1 година

До 281 Джендърите са най-много в Русия, а спинозните - в Африка. Ти руснак ли си или ганаец, че го приемаш лично?

240

TCT

преди 1 година

До ГлупостиТогава сме учили толкова, че сега знаем повече от сегашните хлапета на тази възраст. Хе е хубаво човек да се изказва неподготвен