228

кой какъв е ?

преди 1 година

Какво е народ и какво е нация всеки може да прочете и да намери разликите ! Защото м/у народ и назия има раз;лика . Във нашия случай македонците от наша гледна точка са българи е да хванем да ги унищожим че да станат българи и да кажат че македонска нация няма ! Ако те искат да го направят ние един път ги признаваме после да ги нападнем и да им кажем какви са ли трябва ? Украйна е призната от Русия Крим и Донбас и др са признати за неини има договори гарантиране на суверинитета и прочие !

227

Аарон

преди 1 година

Това ми звучи така:"Призовават украинците,да отидат на безплатен зимен курорт в Европа" да не се безпокоят за цената,тя така или иначе...ще бъде платена от (***) упс европейците.

226

Анонимен

преди 1 година

Какво е ,,служил" Путин в Германия....Та той е служил на един мракобесен режим.Защо въобще го споменаваш.Ако си почитател на този мракобесен режим, мястото ти не е в България.Зсщото и България си пати от Руския комунизъм.Но от Путин не виждаме и грам съвест и вина.

225

До 317

преди 1 година

Съществуват още от Александър Македонски

224

Анонимен

преди 1 година

Проблема е че има държава Македония.Защото това е кражба на историята.Македония и македонци е имало Спор няма Но те не съществуват вече Две хилядолетия.

223

Анонимен

преди 1 година

До 312....А има ли народност ,,холанди"...Или да речем ,,румъни"..Значи проблем ли е че има Холандия и Румъния.Ти май имаш проблем..Не другите.Путин Ви бърка мозъците с фашистки терминологии....

222

Анонимен

преди 1 година

До 312....А има ли народност ,,Холандия"...Или да речем ,,румъни"..Значи проблем ли е че има Холандия и Румъния.Ти май имаш проблем..Не другите.Путин Ви бърка мозъците с фашистки терминологии....

221

Анонимен

преди 1 година

До 307 ....А в Русия няма ли Путинов режим.Има...Но никой не ги напада нали.Най малкото пък Украинците.Но Украинците ,считайки , че тяхното бившо правителство са марионетки на Путин Реши , чрез Майдана да ги свали от власт.Путин , това не му хареса Измисли националния проблем.После изкара от гардероба един скелет от миналото.....А Русия , колко скелета има от миналото....Комунизъм, Царизъм, Стслинизъм...Хрушчовизъм..

220

Репараци ще има ли ?

преди 1 година

Тоя индивид който започна войната май си мисли да не плаща репарации ? Въобще този май си мисли че като не му стане работата и го разромят ще натиска копчето и него няма да го има ,ама няма ни във затвор да ходи ни да плаща золумите си ? Ама ако не му се получчи Русия направо трябва да изчезне те трябва да работят 50 г да въстановят Украйна !

219

Да дойдат

преди 1 година

С удоволствие ще споделя минималната си пенсия, но ще бъркат бетона заедно с мен. Справедливо, нали. Ех, тарикати, тарикати-нашенски и чужди.

218

Анонимен

преди 1 година

До 307....Вие русофилите говорейки срещу ,,нацизма" , самите вие се превръщате в нацисти.Как смятате да бирите ,,нацизма" ...С нацизъм ли.?Значи вие сте фашисти.Вашия проблем е че не зачитате една държава Смятайки я за под държава В ООН е записано.Няма поддържани.Вдички са с равни права.А не както вас...С правото на по силния.

217

Анонимен

преди 1 година

До 301.Проблема ти е колко и какви етноси има в Украйна ли.А броил ли си колко етноси има в България , да речем.Или в Германия....Значи България и Германия са изкуствени държави ли....А Русия да не би всички да са руснаци.И тя ли е изкуствена държава....????

216

Анонимен

преди 1 година

Да дойдат само украйнки!

215

Анонимен

преди 1 година

Нацизъм в Украйна няма в такива размери , каквито пропагандира Путиновия фашизъм.Нацизъм в Украйна има толкова , колкото има на всяка една друга държава по света и Европа.Както в Германия.Кскто в България.Кскто в Америка.Но Русия няма намерения да завладява Света.Или има....

214

Анонимен

преди 1 година

А кой ще плаща?

213

Анонимен

преди 1 година

Укрофили заминаваите на фронта.

212

Анонимен

преди 1 година

275....Майдана в Украйна не е нещо повече от вътрешна смяна на правителството чрез протести.Крсинците , като много народи по света решиха да се освободят политически от своя дългогодишен окупатор Русия.И тъй , като руснаците, които безспорно има в Украйна, решиха , че вече не могат да владеят над Украйна , измислиха етническия проблем.След това дойде религиозния мотив.След това че някой щял да го нападне.Длед това , че има исторически претенции и така нататък....кое е е вярно обаче ...

211

Анонимен

преди 1 година

До 295 За повърхностно мислещите като теб е така.

210

Анонимен

преди 1 година

За миграцията на украинците е виновен единствено фашисткия режим в Кремъл.. . На него търсете сметка русофили ***!

209

Анонимен

преди 1 година

Като гледам тук има много мъже от укрия и се чудя, защо не са на фронта?