34

-

преди 15 години

Недейте да говорите така за заплатите на милиционерите...Те могат да почнат към чистотата на по 500 лв...ама де толкова акъл - там вдигаш кошче, пускаш ръчки, копчета по буклучарката...

33

льохлилильох

преди 15 години

И тоя директор,като оня министър,чака ДЪРЖАВАТА да му свърши работата!

32

АХПеева

преди 15 години

Как да се регистрира човек от провинцията в София,при условие че в общината му искат договор за наем, а наемодателя няма интерес да сключва такъв с него,защото не плаща данъци на държавата, а ако сключи подобен договор трябва да плаща на държавата,която го е принудила да живее под един покрив с наемател, за да си посрещне нуждите.Друг е въпросът,че поради повишеното търсене и намаленото предлагане наемодателите рекетират горките наематели,които законът по никакъв начин не защитава.

31

преди 15 години

Аз живях в студентски град и ме обраха. Намериха извършителя и намериха вещите, които ни откраднаха. Вече 4 години ги държат в РПУ-то като доказателства и не ни ги връщат. А този който ги е откраднал е на свобода, защото сестра му и нейния съпруг са полицаи в Ловеч. Кажете ми как мога да имам уважение към тези хора /полицаи/. Между другото моят баща също е полицаи. И ще ви кажа прите, които получават са повече от 600 лв. Там където живея преди няколко дни срещнах един съученик, който беше повтарял 4 клас. Сега е полицай.

30

Софиянец

преди 15 години

ВЪРНЕТЕ СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО!!!

29

преди 15 години

Естествено - не че са некадърни, или мързеливи ... а все "хората от провинцията" са виновни! Важното е ДРУГ да е виновен!

28

преди 15 години

За РАЗБОЙНИЦИТЕ от Атака само бой, това не са националисти нито патриоти, това са кандидат-разбойници ламтящи за народни пари. Вгледайте се по-внимателно в тях и ще се отвратите. Бойко да не прави грешката да се коалира с атака.

27

...

преди 15 години

ИМаше един виц за блондинки, но и за полицаи става...Как се нарича, когато също като на снимката застанат няколко глави на полицаи една до друга?Отг. Въздушен коридор :)

26

DevilishSoul

преди 15 години

23,Аха - си додем на думата:) Май мислим еднакво:)21,Наистина, редът не е тоталитаризъм, но пък и редът и борбата с престъпността не трябва да се използват като оправдание за налагане на квази-тоталитарни порядки... Едно престъпление е престъпление, едва, когато е извършено, а под руслото на криворазбраната превантивна борба с престъпността, може съвсем законно да се злоупотребява и с конституционните права на обикновените граждани... Демокрацията не е свободия, но не е и параноя, нали?

25

K

преди 15 години

Как ще са малко, нали ги видях вчера по новините - на 200 души митинг на Атака - 1000 полицаи - тъкмо 800 и си запълват дупката.По темата - въобще не ме интересува какво става в мазният *** ***, наречен София.

24

преди 15 години

тия не са полицаи а са си обикновени милиционери - т.е. железният юмрук на компартията срещу народа. Като се прибави и това че 98% от тях са едни *** и неграмотни злобни и комплексирани селяни - картинката става повече от ясна

23

Джордж Оруел

преди 15 години

Министерството на любовта =)

22

лола

преди 15 години

като са им малко парите да си ходят от където са,защото пред 5-то р-но се видяха животни от джунглата в униформи за срам и резил.....яко европейско повеедение.

21

Бобеното Зърно

преди 15 години

НЯМА НИЩО ЛОШО В ТОВА ХОРАТА ДА ИМАТ РЕГИСТРАЦИЯ - ИНАЧЕ НАСТЪПВА АНАРХИЯ. И МОЛЯ ВИ НЕ ГОВОРЕТЕ ЗА ТОТАЛИТАРИЗЪМ - РЕДЪТ НЕ Е ТОТАЛИТАРИЗЪМ, КАКТО И ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ Е СЛОБОДИЯ, КАКТО ПОГРЕШНО СЕ МИСЛИ У НАС

20

Spiro

преди 15 години

""Много неща не вървят. Например трафикът. Виждате в столицата какви задръствания има. Инфраструктурата й не отговаря на сегашните параметри. Тя е била изградена за 200 автомобила на 1000 души. Сега на тях се падат 400", казва Янев пред вестник "Стандарт". "Ясно е, че за всичко това са виновни селяните, който наводниха София с последните 20 години. Предлагам всеки селянин да си идва и със селския полицай в комплект. Така поне ще помогнат малко на столичните полицаи.

19

Иво

преди 15 години

И ТИЯ ДЕТО ГИ ИМА СА МНОГО - МИЛИЦИОНЕРИ СМОТАНИ ***

18

wania

преди 15 години

съгласна съм че им са малки заплатите,че някои са изнудвачи ,а има и свястни които се слагат под общ знаменател,но преди няколко дни мистъра им направи някави констатации сега директора на столична дирекция.спрете господа да правите констатации а кажете какво смятате да направите за да се справите с проблемите които имате и кога ще го направите това.за мен като 3 са решение камерите защото те няма да напряват разлика кои е депутат,кои е по паралия и дай да го изнудим.

17

преди 15 години

каво бе хора управляващите искат да стане като приказката със сватбата по тоталитарно време "роднина-милиционер-роднина-милиционер ............" , а сега ще стане гражданин-милиционер-гражданин-милиционер .....................

16

преди 15 години

"Идват и много криминално проявени. Установили сме, че всяко шесто престъпление в столицата се извършва от хора, които са от провинцията", МИ НЕКА ВАШ'ТЕ КОЛЕГИ ОТ ПРОВИНЦИЯТА ДА СИ РАЗМЪРДАТА МАЛКО ***, А? А НЕ ДА СЕ ТЪПЧАТ ПО ЦЯД ДЕН С ПОНИЧКИ И ДА ОБИКАЛЯТ УЛИЦИТЕ КАТО ПАЛАШИ...

15

X

преди 15 години

Не всичко, което правят в САЩ е хубаво. Факт е че антидемократичните похвати за снемане на отпечатъци и тотално следене и параноя минават много трудно в Европа и то главно тикани от корпоративни интереси, които искат да продадат на правителствата прости технологии на много висока цена. А простотията е заразна, когато се отвори света в източния блок имаше много насъбрана простотия и злоба, за голямо съжаление тя зарази САЩ. Дали е случайна "ипотечната" криза или е плод точно на изнесена мафиотщина, престъпен начин на мислене и далавераджийство, като се почне от простите кражби от банкомат, задигане на фондове, та се стигне до продажба на краден бутафорен софтуер за управление на банки например или по-точно за управление на кредитния риск. Средствата, които използват САЩ за борба не са правилни. Може да вземеш отпечатъци от престъпник, но на нормалния човек му убиваш достойнството и му нарушаваш правата, той спира да има доверие в държавата си.