145

Анонимен

преди 1 година

Нали ес щтеше да внася евтин украински ток а каква стана тя

144

Анонимен

преди 1 година

хаха,нали пво на урките сваляше 80-90% от ракетите и дроновете на руснаците,щто така няма ток в уркия

143

Анонимен

преди 1 година

Ето я специалната им военна операция! След като се провалиха като окупатори,се доказаха като мародери! 10 млн.човека без основните и базови за нормален живот условия - ток,вода, храна! Историята ще запомни този жалък и унизителен руски принос към Нея!

142

Анонимен

преди 1 година

Само за протокола Путин е евреин колкото Хитлер.

141

Анонимен

преди 1 година

Русия не бомби цивилни цели. И до утре да го повтаряш това не е истина. Явно си на принципа че една лъжа повторена сто пъти става истина но това не винаги е така.

140

До 152

преди 1 година

До 321 СЛАВА ЦИПСО, а! Хееххехехехеее!

139

321

преди 1 година

Българските русофили претърпяха катарзис. В началота на войната, когато Русия сриваше със земята Мариупол и бомбеше цивилни цели, русофилите отричаха и използваха безумната опорка на Кремъл, че Украйна сама се бомбандира. Тогава русофилите все още имаха някакъв срам и някаква съвест. Сега Русия срива със земята цивилната инфраструктура на Украйна, цели градове, жилища, площади, а русофилите се радват. След промяна в действията на Кремъл се промени и мнението на русофилите. Извод. Нямат мнение

138

Христо Христов

преди 1 година

ЕС и НАТО да им дадат. Ние можем спокойно да пренасочим тока от АЕЦ Козлодуй натам. И без това ЕС ни дава 30 милиона евро да го затворим. Факти.

137

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен147 95% са евреи. И в парламента им е така, а като процент от населението на Украйна евреите са едва 0.4%. Сам си прави изводите.

136

КВО се прат краварит

преди 1 година

Краварите кво се прават - да си ги приберат за зимата, нали уж им помагат?

135

Анонимен

преди 1 година

До аноним Зам.министъра интересно колко министри и управници са чужденци...

134

Анонимен

преди 1 година

До С Водката 143 "Сопри се с_водката, щото и ние можем да свеждаме небивалици от ТАСС." Знам, знам слава ЦИПСО, а! Еехехехеххее!

133

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 144 "Братя украинци избивайте тези изверги..." СЛАВА ЦИПСО!!!

132

С Водката

преди 1 година

Сопри се с_водката, щото и ние можем да свеждаме небивалици от ТАСС.

131

Сводката

преди 1 година

В района на Запорожие руските войски удариха позициите на украинските формирования в Мали Щербаки, Щербаки и Зализнични. В Днепропетровска област руските въоръжени сили атакуваха вражеска огнева точка в Никопол, като също така бяха повредени електропроводи и слънчева подстанция. В Херсонска област руските войски отработиха струпвания на жива сила и бронирана техника на ВСУ в Антоновка, Отрадокаменка и Чернобаевка.

130

Сводката

преди 1 година

В Южнодонецко направление ВС на РФ нанесоха удари по жива сила и бронирана техника на противника в Новомихайловка, Угледар и Времеевка. В Луганската народна република ВСУ изстреляха през нощта шест ракети от РСЗО HIMARS по цивилни цели в град Брянка.

129

Сводката

преди 1 година

В Бахмутско (Артемовско) направление руските ракетни войски и артилерия поразиха позициите на ВСУ в Бахмут, Клещеевка, Курдюмовка и Озаряновка.В Донецко направление ВС на РФ нанесоха удари по места за съсредоточаване на противника в Красногоровка, Маринка, Водяни и Первомайски. През нощта украински формирования с артилерия обстрелваха Донецк: пострадаха жилищни сгради и сградата на училище 13 във Ворошиловски район.

128

Сводката

преди 1 година

Руските войски атакуваха позициите на украинските формирования в селата Гремяч и Сенковка в Черниговска област, както и в Горки, Фотовиж и украински в Сумска област. В Харковска област ВС на РФ отработиха цели в Стрелечя, Старица, Глубокое и Огурцово. В Старобелското направление руските войски унищожиха струпвания на личен състав и техника на ВСУ в Берестовое, Крахмальное, Табаевка и Грековка. На свой ред ВСУ обстрелваха позициите на ВС на РФ край Кисловка.

127

Анонимен

преди 1 година

С гражданска война почнаха и с гражданска ще завършат това вече го казах може би пролетта.

126

Анонимен

преди 1 година

Зам.министърът на отбраната на Украйна Анна Маляр:Днес милиони украинци са абонирани за канали в Telegram, които се пълнят и поддържат от РФ и нейните представители.Многократно сме публикували този списък,но за съжаление,тяхната украинска аудитория продължава да расте по странна причина.Ако най-вероятно те не ни кажат нещо (военни или бизнес тайни),тогава в Украйна медиите просто нагло лъжат.Със сигурност няма да навреди на украинците да се запознаят с алтернативни източници на информация.