33

до шефа

преди 1 година

половин милион за кошници, нямаш 100 лева за ваучери на сигурно 20-те ти работници. Няма да е все така, животът ще ти го покаже, лакомнико-робовладелец. От високо се пада най-тежко!

32

ЕДИ КОЙСИ

преди 1 година

ТЕ ЗАПЛАТИ НЕ ДАВАТ ВИЕ ЗА БОНУСИ МЕЧТАЕТЕ

31

Анонимен

преди 1 година

По 500лв мисля да им дам на мойте, печалби няма толко много ама с държавните помощи не е лоша тази година.

30

Бай Чеп

преди 1 година

Ами то аз отсега си знам, че бонус към пенсийката няма да получа, ама съм притеснен за депутатите . Дано ги ощастливят за Коледа, белким позахлебнат завалиите.

29

Една

преди 1 година

Картичка стига, на шефо джипо арчи много, криза е

28

шеф

преди 1 година

Поръчал съм новата Х7-ца М пакет, на синковеца понеже е фен на Мерцедес му избрахме новия CLS, а за жената една Q3-ка. Тази година си беше доста трудна и с много предизвикателкства за фирмата, пазарите доста се свиха и продажбите не са това, което трябва. Затова Аз няма да раздавам бонуси за Коледа. Може да се помисли да дадем 100лв. ваучери за храна, но като цяло бюджетът е доста свит и фирмата ще се затрудни. Криза е, обяснил съм им на работниците и те не мрънкат. Догодина ако може повече.

27

Анонимен

преди 1 година

Бонусите да са тема на новини е много смешно и наивно нещо. Бонусът е нещо ИНДИВИДУАЛНО. Не се решава на ниво държава, нито на ниво компания, нито на дирекция в компания дори. Той е на ниво служител - които са заслужили ще получат, други - не. Как може по новините да ми кажат - ще има ли бонуси или не ? Само прекият ми мениджър може да ми каже, и то конкретно само за мен.

26

Анонимен

преди 1 година

Празничен бонус никога не съм имал. Имам плаваща част от заплатата, която се дава в края на годината според резултатите на проектите, по които съм работил. В момента сме преизпълнили плана със 145% и съответно ще взема 45% отгоре на минимума. Иначе казано- около 40к годишен бонус. Не е много на фона на заплатата ми, но хич не е и малко.

25

надяващ се

преди 1 година

Тази статия ми беше много интересна и полезна.

24

червен атеист

преди 1 година

ние в коледа не вярваме. религиите са опиум за народите, каза един другар наш

23

Анонимен

преди 1 година

До 20 : няма връзкари в от сектора. Объркал си се нещо. Ед архитект или лийд ги взима тези пари реално

22

до 20

преди 1 година

не ти познавам познатите, но средната заплата по статистика е 4к, около мен доста взимат около 6-8к като са обикновенни програмисти без мениджърски задължения. И редки изключения за заплати около 10к с някакви мениджъраки задължения. Та кажи на познатите ти да се огледат.

21

Анонимен

преди 1 година

Не ми трябват бонуси. Така или иначе не им работя.

20

Анонимен

преди 1 година

Няма кинти, важното е да си намерил/заслужил добра заплата инак простолюдието знаем какво ни чака - празничните дни в къщи без заплата, защото работиш на надница, заработка или отработени дни.

19

Анонимен

преди 1 година

14,Познавам поне 20 тина добри програмисти. Повечето с доста стаж в чуждестранни и бг. компании. Никой от тях не взема 15 к заплата. Вземат де, ама за 3 месеца (някой за 4 ;))Масовата заплата е между 2,5 - 5 к, в зависимост от стажа. Тия с 10-15 к са разни мениджъри, шефове и връзкари и са пренебрежително малко на фона на IT сектора. Стига с тия глупости за да настройвате хората едни срещу други.

18

Анонимен

преди 1 година

Еее, нали трябва да има за нова кола и нови ци-ци на любовницата на шефа!

17

Праведен

преди 1 година

Само за вас ще има, понеже сте точни и акуратни !

16

Samo minavam

преди 1 година

Робите, трябва да си гледат робството и да си лъскат веригите. На шефчетата, весело посрещане на празниците. Казвам го, с ирония

15

Анонимен

преди 1 година

Това новина ли е?Като че ли досега е имало бонуси...

14

драги

преди 1 година

"бизнесмени" бивши номенклатури и дс-та. знаем че не ви плаши библията, но все пак - алчноста е един от смъртните грехове.