48

Анонимен

преди 1 година

ЗАПОЧВАЙТЕ Я ПО СКОРО ЧЕ НИ СЪРБЯТ РЪЦЕТЕ

47

Анонимен

преди 1 година

Току що по ББС слушах Риши Сунак как казва, че ракетата не е била руска, но все пак да не сме забравяли, че ако не е била Русия това никога е нямало да се случи... Логика.

46

Анонимен

преди 1 година

Русия няма да удря с една ядрена бойна глава, а с новото си оръжие Сармат,което е ракета носеща до 13 ядрени бойни глави.При симулация от 10 такива оръж. с-ми с по 13 ядр. глави, цялото НАТО+САЩ+Канада+Австралия ще бъдат парализирани и полуживи за да видят след това как 10 торпеда Посейдон потопят Англия,САЩ,КАНАДА,Европа,Австралия и Н. Зеландия, а Япония вече ще е на дъното на океана и това ще е началото на нов св.ред начело с Русия!

45

Анонимен

преди 1 година

Намесата на Президента Путин в Сирия доведе до ликвидирането на Идил през 2018 г. Същият този Идил беше признат през 2015 г. от нобеловия лауреат за мир Бардак Обонго за опасност номер едно за света.

44

Анонимен

преди 1 година

От статията разбрах, че Путин е виновен за това, че украинска ракета падна в Полша... Няма толкова ниско журналистическо ниво като нашето!!!

43

Анонимен

преди 1 година

И атомна, и термоядрена и неутронна бомба да използват руснаците в крайните си европейски южни територи, т.нар. Украйна, пентагонът нищо няма да направи, защото те пет пари не дават нито за Украйна, нито за руснаците населяващи тези земи. Те ще обичат Украйна и украинците само докато тези Tъпaци воюват срещу Русия и ще подкрепят Украйна и народа по тези земи докато има и един Tъп укрофашист, който да воюва с Русия.

42

Анонимен

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

41

НАТО е сила.

преди 1 година

НАТО може да измете руските опърпаняци за 2-3 дена. Руснаците не са се изправяли още срешу натовска авиация , танкове , ракети с далечен обсег (ХИМАРСите които подпалиха руските д-та далеч не са най-страшното от НАТОвската артилерия), флот , дронове (има и по-добри дронове от байрактарите) и т.н.

40

Номер 2

преди 1 година

Отговорът трябва да бъде изпепеляване на Москва!

39

Анонимен

преди 1 година

А между другото, тия дето сега са приятели на Украйна и й подаряват толкова много оръжия, помислили ли са какво ще стане ако след като се въоръжи добре Украйна се обърне срещу тях? Какво пречи Украйна да нападне Европа? В момента Украйна разполага с повече и по-добри оръжия, а тия дето й даряваха, сега са слаби.

38

Анонимен

преди 1 година

"Киев се стреми да обвърже НАТО възможно най-тясно с борбата на страната му" Тук е отговорът на всички въпроси относно падналите ракетите .Дали случайно или нарочно ,целта е ясна.

37

Чичо Пенчо

преди 1 година

Залагам пет кинта, че ако Путин нанесе ограничен ядрен удар, Западът ще реагира с безброй декларации и закани, но нищо реално няма да предприеме от шубе, че ще пламне унищожителна ядрена война, където победители йок.

36

Анонимен

преди 1 година

Всички знаят ,че ракетата изстреляна от Украйна , ама защооо не го заявяват официално и недвусмислено

35

Конкретен въпрос:

преди 1 година

Има ли нещо в екипировката на урките което вече НЕ Е натовско?

34

Анонимен

преди 1 година

Покрайна атакува нато. Веднага нато да атакува покрайна, и да не спира докато и последния не е утрепан.... опа те вече го правят това...

33

Анонимен

преди 1 година

Дайте на окраина ядрено оръжие за да може да сплеска Варшава така както и немците не са могли... :) Аз смятам че това е оправдано... Да се говят Румъния и прибалтиките.... :) Окраинката офанзива ще ги ошашави до край.... хахаххахаххахахаххаахх

32

Анонимен

преди 1 година

А ако ракетата е украинска тогава НАТО ще защити ли Полша от Украйна?

31

Тт

преди 1 година

Схемите на поляци и украинци, командвани от САЩ са ясни и за децата. Целта е ясна:да пламне цяла Европа, а САЩ да потриват ръчички. By the way, какво се случи когато падна американска ракета на територията на България, когато американците бомбандираха Сърбия? Нищо, нали?

30

Прокси конфронтация

преди 1 година

Обаче конфронтацията през ръчичките на укропитеците върви с пълна сила! Има ли нещо в екипировката на урките което вече НЕ Е натовско?

29

Анонимен

преди 1 година

До Васко Най важното е злото да не победи. Добра или лоша, Русия е по-малкото зло, което стои на пътя на къде по голямо. Трябва да си безнадеждно загубен да си на страната на злото.