224

Аз казах

преди 1 година

Тоя ще си инсценира смърта с някой от двойниците си ,и ще се крие като мишка из сибир

223

Анонимен

преди 1 година

Ако не му провърви в Украйна?!? Това да ядеш бой като краставо магаре нима е вървеж?

222

ПУТИН,,,,

преди 1 година

СЛАВА АЛКОХОЛА

221

Анонимен

преди 1 година

Германски безродникко, моли се никога да не виждаш ядреното оръжие. Това дали е "безаналогово" или не говори колко си ниско интелигентен. Очевидно си роден миналата седмица и си мислиш че всичко що хвърчи се яде. Русия е една от двете военни супер сили в света. Няма никаква вероятност да загуби война от която и зависи цялото съществуване. Това да падне ядрена бойна глава и смешна ракетка ХИМАРС са две коренно различни неща. Ескалира ли още ситуацията цяла европа ще стане радиоактивна.

220

Ало днеса?!

преди 1 година

Спите ли , ракетни удари по цяла у руина !

219

Дд

преди 1 година

Съдбата на новия Хитлер е на Милошевич или на Кадафи, друго няма.

218

до 270 болен анонимн

преди 1 година

До Анонимен Путин ще бяга от собствения си истерзан НАРОД който бавно тръгва напред за мир и просперитет.

217

Слава на Русия

преди 1 година

С каквото се е заел Путин, никога не се е провалял. Включително и там където САЩ са се провалили. Чечения, Сирия, конфликтът Армения-Азърбайджан, опитът за преврат в Казахстан. Сега дойде ред и до Украйна. Готвеха в Киев една бърза военна акция срещу Донецк и Луганск с подкрепата на САЩ, не не би. С Путин не е така лесно, както с наивникът Горбачов или с пияницата Елцин..

216

Анонимен до FCKUSA

преди 1 година

Тук под мен един *** си напраскал плюсчета и се мисли за много велик. Путин изпрати Меркел, Борис Джонсън, Барак Обама, Тръмп, сега ще изпрати и деменцията Байдън. А ти ще си все такова жалко същество.

215

Анонимен

преди 1 година

По чудното е къде ще бяга Зеленото нацистко джудже защото спектакъла му е към своя край ?

214

FCKPTN

преди 1 година

Смърт на Путин!!!

213

Германец

преди 1 година

"Кой ще бяга като Русия е най-мощната ядрена суперсоила в света" -- Ако и ядрените им бойни глави са толкова безаналогови, колкото и останалата им армия... :)

212

Анонимен

преди 1 година

Кой ще бяга като Русия е най-мощната ядрена суперсоила в света бе неадекватници? какво значи да не му провърви? Той да не играе тото та да разчита на късмет. Бавно и методично ще смаже цялата западна съпротива докато не отидат да му се молят на червения килим. Приказките за това дали Русия ще спечели са за наивници. Победата е гарантирана на 100 процента. Няма никакъв вариант за загуба. Ядрена сила не може да загуби, а по-голяма от Русия няма. Те имат повече ядрено ореъжие от целия свят заедно

211

пуйката

преди 1 година

Онази с косата и тя трепери от него и се моли са не натисне копчето преди да го прибере,че няма ли свят и нея няма да я има.Днешната атака на Киев с ракети след декларацията на Г-20 е показателно колко ще съобрази намеренията си и с останалия свят.

210

Що за статия?

преди 1 година

Путин има над 70% одобрение като президент на РФ. От какъв зор да бяга някъде.

209

Анонимен

преди 1 година

Няма бягане. Идва краят.

208

Анонимен

преди 1 година

Русия бие по малкия си брат Украйна за де се ифука пред Америка колко е яка. Само че по малкия брат се оказа жилав и май големия брат ще яде пердах.

207

Коста Мутрофанов

преди 1 година

Ще седи до Садам, Кадафи и Милошевич в пъкъла.

206

Анонимен

преди 1 година

Прегледах форума много е различно от това което е тук сега са дошли троляци.

205

999

преди 1 година

За да бягат Путин и приближените му е необходимо да се случат две неща - или да бъде свален чрез вътрешен преврат или да бъде обявена война на Русия,която тя да загуби.Към момента нито една от тези две хипотези не е факт.