196

Анонимен

преди 1 година

До 288 ...Дядо ми е 1896 набор....смятай....

195

До 287

преди 1 година

СМЕ празнодумци, ама аз не крада чужди успехи и не се хваля с тях.

194

Анонимен

преди 1 година

До 286....Всъщност какво искаш да постигнеш...До покажеш какъв празнодумец си...е постигна го....

193

До 284

преди 1 година

Да, всъщност защо ли питам! То е ясно, че не те е срам. Разкажи сега как СМЕ измислили компютъра и СМЕ били на три морета и четири ракии.

192

Анонимен

преди 1 година

До До 273 - Слагай по някоя усмивка накрая, да се разбира че е ирония, че някой може да ти се върже и да помисли, че говориш сериозно

191

Анонимен

преди 1 година

Не ...Не ме е срам.Защото дядо ми е бил в прочутата конна армия на Ген Колев.Чувал съм от него как в атака по чудо е оцелял , шрапнел от бомба откъсва главата на съседа му в яростната атака.Не се срамувам защото съм наследник на незнаен герой..На тях дължим свободата .На тия обикновенни българи.

190

До 281

преди 1 година

"Сме.."? Ти лично, колко девизии унищожи? Не те ли е малко срам да си приписваш чужди постижения?

189

Анонимен

преди 1 година

До 277....При Дойран сме унищожили 7 девизи многонационални армии.Напълно.генерал Вазов иска от германското командване да навлезе в Гърция .Защото е нямало кой да му противостои.Напрактика ние сме можели да превземем целия Балкански полуостров и да не допуснем никой до края на войната.Но грешка на германското командване е да останем при Дойран на позиция .За да привлечем върху си вражески сили.Така и става.За това е трагичната развръзка при Добро поле.

188

До 273

преди 1 година

Не се сещам украинците да са излъгали и веднъж в сводките от военните действия. Да са премълчали може, но което са казали, в последствие се е потвърждавало. Те възприеха тази тактика от самото начало, защото управлението отчаяно се нуждаеше от доверието на хората. Руснаците от друга страна, не са спрели да лъжат.

187

Анонимен

преди 1 година

Мир няма да има докато нато налива масло в огъня. Не знам за Русия, но нато ще гори. Ще гори лошо.

186

Чавдар войвода!!!

преди 1 година

Ха ха ха!При какъв Дойран сте война водили,бре!???Това е била една четвъртостепена битка за един баир!Виж при Добро поле Франция ви разби-16.09.1918г.А после Ньой и рев до ден днешен!Ха ха ха!

185

Анонимен

преди 1 година

Кой не скача е червен

184

Алекс

преди 1 година

Афганистанското "постижение" многократно е подобрено.Алкохолизираната сбирщина вече може да се завръща.

183

Анонимен

преди 1 година

Киев може да съобщава каквото си иска. Така е и баба мара от форума.

182

Анонимен

преди 1 година

До 266....Да , военно страшилище сме били.Щом Османската империя капитулира пред българите , и то само за два месеца война...Щом Сме пердашели руснаци и румънци и за два месеца сме принудили ,разбира се и не без помощта на Германия, да капитулира и излезе от ПСВ.Щом сме воювали при Дойран с половина свят и сме ги прогонили.И това са само за 10 години.Германски генерали и до сега ни свалят шапка.А кой си ти....

181

Да се знае

преди 1 година

покрайнината на Русия вече няма ресурс за съпротива. Няма ток, няма (топла) вода, газ за готвене, няма наемници, оръжие, боеприпаси. покрайна е история с лош край.

180

Турчин юбер алес

преди 1 година

До 252: Еее,чак пьк ,,военното страшилище на Европа...Стана като рибар след риболов-с едни дьььлги рьце.И колко си ,,свободен" днес? Добре,че винаги ги има силните на деня,та умеете да се спотайвате зад тях.Интересно,след ЕС зад кого ще се спотаите? Турция е на пьт да се превьрне а една от водещите 10 икономики в света,за военната й сила да не говорим.Добре ще е за вас да почнете да си правите плановете за кьм юг... Иначе с тия няколкото рьждясали сьветски кукурузници дето ги имате сте жив зян

179

Анонимен

преди 1 година

Аз пък съм дядо коледа.

178

Я да каже зеления

преди 1 година

А наемниците колко фира са дали?

177

Вярно е

преди 1 година

А Елвис е жив