66

Анонимен

преди 1 година

Поигра си 12 г. налудува се за наша сметка и той и шайката му! Дойде време за плащане на сметката! Този път няма да сме ние! Аз , Аз , Аз съм велик , Аз туй , Аз онуй , а на народа един х..!

65

Анонимен

преди 1 година

Лойко и Славуца бутнаха правителството, сега Лойко иска да се коалира с тия, които бутна

64

Анонимен

преди 1 година

И трите партии изтъкнаха, че основната разделителна линия е корупционният модел на управление по времето на Борисов и твърдото им убеждение, че този модел трябва да бъде разбит, а не легитимиран.Бойко Борисов обаче упорито се прави, че не е чул това послание. Той настойчиво продължава да измества темата на разговора от въпроса за корупцията.

63

Анонимен

преди 1 година

Герб и Дпс са бандитски организации. Видяли сме ги достатъчно. Да се ориентират към затвора. Крайно време е да видим осъдени за грабежа и геноцида в България.

62

Анонимен

преди 1 година

Правителството ще е на ГЕРБ и ДПС. Плюс новият им проект БВ на русофил Янев, чиито резултат здраво напомпаха в последния час на Изборния ден.

61

Анонимен

преди 1 година

Партиите, които се обединиха да свалят предишното правителство (ГЕРБ, ДПС и Възраждане) и да не допуснат ново в предишния парламент (без ИТН, но с БВ) пак са тука и са в абсолютно мнозинство. Защо не направят едно правителство и да оправят България, щом са толкоз кадърни и знаят как?! И как предишното управление е било на президента, като той ги ругаеше непрекъснато докато не паднаха, докато спря да громи Боко и ГЕРБ. Бойко докара страната до настоящия състояние - той трябва да я оправя сега, щом твърдеше, че ще го направи преди изборите.

60

ан те такаааа

преди 1 година

ЗаблЮден ми сЪ чини Деляно Джукати!

59

Анонимен

преди 1 година

А Тиквата да не би да е подходящ за политик? Такъв срам за страната ни такова неуко простовато нещо да ни представлява пред ЕС и света цели 12 години!

58

Анонимен

преди 1 година

Като чета тука все едно до преди войната България е била някаква преуспяваща нация. Винаги сме си били на опашката на всички класации. С изключение на тази за кражбите и корупцията.

57

Анонимен

преди 1 година

Скоро не съм зареждал. Тиквата направи ли бензина по 1.50 ?

56

Анонимен

преди 1 година

Да бе Бойко е много добър, веднага целия свят разбра че се е върнал и се задействаха световните пазари, горивата поевтиняха, за газта да не говорим, блазе ни сега и евтин ток има, а може бензина да стане и 0,50 лв / литър. То тук става рай !! Само че чекмеджето е празно чакаме новите пари от Европата та пак да го напълним да може да се плаща на *** и на следващите избори.

55

Анонимен

преди 1 година

Явно от козяяк са им дърпали ушите... сега чакаме кирчу и кокорчу да кажат същото.

54

Анонимен

преди 1 година

Независимо че ГЕРБ "спечели" чрез строителните работници, ГЕРБ е сама!!!! ГЕРБ ще върне мандата!!!

53

Анонимен

преди 1 година

Гербавите вече са толкова смешни. Виждат, че не могат да направят правителство. Никой не смее да се коалира с тях, защото на следват избори през февруари избирателите няма да им го простят и ще останат извън парламента. На предстоящите избори гербавите няма да са първи. Страх ги е от наказателно преследване заради нещата, които натвориха 12 години и сега със зъби и нокти гледат да се докопат пак до властта, ама няма да стане тяхната. Такива като този политически хамелеон ще си търсят нова партия

52

Анонимен

преди 1 година

Aмepиka зa Бълrapия ga cи npибиpa napaneтитe, литмycитe и gpyrитe rpинgpи, и ga cи rи npaщa нa Източния фpoнт! Hиe no-paзpyшитeлнo opъжиe oт тяx нямaмe...

51

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ и ДПС възпитаха едно ново поколение българи, а лидерът Борисов беше за пример със своята арогантност, наглост, простащина, алчност, показност, лицемерие, лукавост, корумпираност, отмъстителност, първичен бабъитлък, безпринципно покорство пред началниците да се докопа до европейските пари, бързи и лесни печалби! Тоест всички отрицателни черти които деградират и разрушават един характер!А БСП и Корнелия Нинова беше малкото ГЕРБ-че, което не направи един протест срещу кражбите!

50

Анонимен

преди 1 година

ИСТОРИЯТА ПОМНИ - ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПЕТКОВ ГЛАСУВАХА: ГЕРБ, ДПС, "Има такъв народ" и "Възраждане". АКО НЕ СТЕ ДОВОЛЕН ОТ ИСТОРИЯТА, ТОВА СИ Е ВАШ ПРОБЛЕМ И НИЧИЙ ДРУГ!!!

49

Анонимен

преди 1 година

буцето ще печели избори докато държи местната власт .... всички калинки строени на ята търчат да целуват гърбави *** крадливи ***. загорели селски кметици с космати цици удрят чела пред бащицата :)) да повръщаш с кеф

48

Анонимен

преди 1 година

Герб имат нужда от още време , за да осмислят, защо всички бягат от тях като от чумавиЕ ДПС не бягат ...

47

Анонимен

преди 1 година

греб - дпс не искали Кирчо и Кокорчо . А кво искат ? Булгартабаци ? Лафки ? Студени резерви ?