23

Анонимен

преди 1 година

До 22 той и про100 Киро каза че са бензиностанция с ракети, ама като гледам последствията разглезените западняци ги призовават да пестят и бизнеси затварят заради непосилните цени. Щото им липсват рудниците.

22

Анонимен

преди 1 година

Бавно потъват в блатото. Путин ги съсипа. Вече почвам да съжалявам руснаците.

21

Анонимен

преди 1 година

Хайде стига с това плю е е не по Русия! Дайте нашите проблеми - как хората си отиват поради не работеща здравна система, ......................

20

Анонимен

преди 1 година

До 24 тролер с ниска обща култура. Напиши в гуглето Bosco Sport и прочети или си купи нещо.

19

Не ги мислете русите

преди 1 година

Русия е под санкции, каквито не са прилагани срещу никоя друга държава, война водят и все пак се справя прилично с предизвикателствата. Нито имат проблем с изхранването си, нито с отоплението през зимата, не ги призовават да пестят като в богатата Европа, икономиката им е на плюс, докато Германия, Британия и Щатите са в депресия. Айде да се съсредоточим върху нашите си проблеми, а украинските тегоби са си техен проблем! Който каквото си е надробил. Да не са се подваждали по щатския акъл!

18

Икономика 00

преди 1 година

Националния си отбор не могат да облекат с руска марка дрехи.

17

Анонимен

преди 1 година

До 20 ти към коя група се числиш? Към последната ли? Че нещо понамирисва

16

Анонимен

преди 1 година

Русия няма икономика. Те са един рудник, или газстанция - както искаш го наречи. Този тип икономика имат най-бедните африкански държави.

15

Анонимен

преди 1 година

Ама Путин измисли много оригинален начин световната цивилизация да приключи с комунизма. Е ще им струва на руснаците скъпичко, ама кагебейчето няма да разбере /доживее/ Тези дето могат и знаят да работят и мислят - ще оживеят. Другите - е светът няма нужда от толкова oтпaдъk

14

Анонимен

преди 1 година

До 17 скъпи са заради западните ни партньори (господари) които пуснаха газта и тока на борсата ,за да може шепа тарикати да печелят по веригата. ЕС се отказаха от фиксираните цени на дългосрочните договори. И за капак удариха санкции и се появи дефицит и цените скочиха на борсата. Не случайно се говори за свръхпечалби в тоя сектор. ЕС го предизвикаха със слабите си политици и лобисти.

13

Анонимен

преди 1 година

Стига вече ни занимавахте с Русия и Украйна.Проглушихте ни ушите и окюровяхме да четем за Русия.Ами тяхна им работа,какво ще правят у тях си.За мен е по важно,какво ще правим у нас, като ни затрупа снега.Дърва няма.Токът и газта скъпи.Бензина и нафтата още повече.Цените хвърчат.Инфлацията изяжда и последните спестени левчета.Гладомора *** на вратата ни а вие Русия та Русия.И пари за погребение вече не останаха.Ще ни ровят по дворовете направо със скъсаните дрехи.Та какво ме интересува Русия?

12

Анонимен

преди 1 година

До 7 по твоята логика след като Хитлер е бил на дрога, а сега и Байдън американците ги очаква съдбата на третия райх. Хахаха тролер пише първосигнално коментари като бaвнopaзвuвaщ ce. Да ме извинят болните хора, че ги сравнявам с тебе.

11

Анонимен

преди 1 година

Стига вече ни занимавате с Русия и Украйна.Проглушихте ни ушите и окюровяхме да четем за Русия.Ами тяхна им работа,какво ще правят у тях си.За мен е по важно,какво ще правим у нас, като ни затрупа снега.Дърва няма.Токът и газта скъпи.Бензина и нафтата още повече.Цените хвърчат.Инфлацията изяжда и последните спестени левчета.Гладомора *** на вратата ни а вие Русия та Русия.И пари за погребение вече не останаха.Ще ни ровят по дворовете направо със скъсаните дрехи.Та какво ме интересува Русия.

10

Анонимен

преди 1 година

Да си внесат роби от Африка

9

Анонимен

преди 1 година

Стига вече ни занимавате с Русия и Украйна.Проглушихте ни ушите и окюровяхме да четем за Русия. Ами тяхна им работа,какво ще правят у тях си.За мен е по важно,какво ще правим у нас, като ни затрупа снега.Дъреа няма.Токът и газта скъпи.Бензина и нафтата още повече.Цените хвърлят.Инфлацията изяжда и последните спестени лъвчета.Гладомора *** на вратата ни а вие Русия та Русия.И пари за погребение вече не останаха.Ще ни ровят по дворовете направо със скъсаните дрехи.

8

АнонимеН

преди 1 година

комунистическата федерация на ЗЛОТО Е ТОЧНО КАТО ВЪВ ФИЛМА - ИНДИАНА ДЖОУНС И ХРАМА НА ОБРЕЧЕНИТЕ :D

7

Анонимен

преди 1 година

До 7 къде прочете мобилизация ,това доказва че си функционално неграмотен не разбираш какво четеш. В любимия ти запад също могат да работят непълнолетни.

6

Анонимен

преди 1 година

Да, точно така и Хитлер е мобилизирал накрая децата. Историята се повтаря много точно.

5

Анонимен

преди 1 година

Ей не се спряхте да пишете глупави статии цял ден. Само да вметна, на работа имахме един 17 годишен на пълен работен ден. Изискването беше да прави обедна почивка 1 час вместо 30 Мин. И това в Германия, тъй че се спрете да бълват е глупости. А да това е може би 3 или 4 такъв работник при нас, даже имаше и едно момиче.

4

направо за Украйна

преди 1 година

Никакъв труд. Направо да им изпращат повиквателни и на фронта. Децата на Путин и елита са в Швейцария. А и в Русия да бяха, щяха да измислят нещо като сина на Петков.