100

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 138Този път сме на правилната страна мен, не само Германия е с нас но и САЩ :))

99

Анонимен

преди 1 година

Факт е, че има цензура в България, но едва ли е по голяма отколкото в североизточна Монголия :))) Пропаганда винаги е имало, още от древни времена, само дето Путин спука гума, защото причините му за нападението на Украйна са смешни, да не кажа глупави :))) Още по смешно е да обвинява България, че сме удължавали войната, че сме му взривили моста и т.н... :)))

98

Анонимен

преди 1 година

Обявиха по пропагадните им канали, че в България имало военна мобилизация, обвиниха ни за мостчето в Крим, още малко ще ни изкарат нас виновни за войната, голема сила сме....хахахаха :)))

97

Анонимен

преди 1 година

Че Русия като е отговорна за войната - да си се оправя ! Ти къде се вреш ?! Или нареждането е такова ?! Щото инак няма папкане ...

96

Анонимен

преди 1 година

Правилно, не сме ние тези които сме нападнали чужда държава, че да ни обвиняват нас за това рашките :)))

95

Бъркаш нещата

преди 1 година

До до всички русофобиДо 112.....В Германия има ПРАВИЛА,а не ограничения.И благодарение на тези правила има истинска държава!Затова куцо,кьораво и сакато бяга в Германия,а не в Русия,където уж имало същите права и свободи!Малка разлика,но СЪЩЕСТВЕНА!

94

Анонимен

преди 1 година

ЧАКАМ ДА МЕ НАПАДНЕ РУСИЯ! ДЕТО МЕ ПЛАШАТ С НЕЯ! АЙДЕ БЕ?? ЗАЧЕРВИЛ СЪМ ГО...

93

do 112

преди 1 година

Ограниченията в Русия са по причина на наглостта на Запада. Когато Русия беше отворена към Запада, Западът силно з;оупотреби. Вярно, много време измина от "добрия" Елцин. Все по-малко хора в България си спомняме за какъв разгром на държават отвътре става дума. Западът НИКЪДЕ по света не уважава местните, НИКЪДЕ. И вас, блюдолозците, също не уважава, вие просто сте "интегрирани" , станали сте колелца в тяхната машинарийка.

92

до всички русофоби

преди 1 година

Кажете какви свободи има на запад, които да ги няма в Русия? В една Германия има забрани на всяка крача. Ограничения за абсолютно всичко. А опитай да протестираш, ще ти таковат мамата без много церемонии. Путинския режим, както го наричате не ограничава хората в абсолютно нищо, което е законно. Вие как си представяте, че е в Русия? А ако ви кажа, че е много по-добре отколкото у нас? Руснаците масово се връщат в родината си, защото живота на запад става все по-непоносим.

91

До 110

преди 1 година

Няма такива неща като страхливи и силни.Да не сте по на 15 години за Бога, с тези категорични изказвания. Политиката е да си хлъзгав и да мислиш кое е по добре за твоя народ.Прави сте, че по-добре със Запада, но не бива да се репчем остро на руснаците - не виждам какво печелим от това като държава.Вижте колко хитро лавира Ердоган например

90

до всички русофили

преди 1 година

направо сте НЕВЕРОЯТНИ, наричате Демокрацията на западните страни-фашизъм.НО много ми е интересно как наричате Путинския режим-сигурно РУСКА ДЕМОКРАЦИЯ? Защото там само споменаването на думата ВОЙНА, ви грози със затвор.Там процъфтяват всички свободи-свобода на словото,свобода на сдружаването, политическа свобода,абе там процъфтяват ВСИЧКИ "СВОБОДИ".Ако си в държ.телевизия и си клакьор на Путин можеш пред милиони да призоваваш да се убиват украински деца, но ако в НЕТА напишеш да убият руски вой

89

прав е

преди 1 година

България трябва да си гледа интереса - т.е. да е на страната на победителите. А от маЦква не са свикнали България да си отстоява интереса. Какво ще ни направят? За втори път не могат да ни спрат газта.

88

До 107

преди 1 година

НЕУТРАЛНИ са само или силните или страхливите!!!

87

Анонимен

преди 1 година

България има интерес да стои по-далече от тази провалена изостанала азиатска държава, която цял живот ни е ограбвала по всякакъв начин. Колкото по-малко връзки с росия, толкова по-богата България. Полза от просия имат само руските тролчета богато платени.

86

До 106

преди 1 година

Говориш глупости!!! На ако се стигне до там...по добре Вашингтон да ме управлява!!!

85

Анонимен

преди 1 година

105... да, само че управелнието на България е от Вашингтон. Та какво пак каза някой да не се меси в чуждите работи?

84

Анонимен

преди 1 година

Направо да им върнем мутрафонката и паметниците и да приключнаме с тези. Когато се научат да говорят на езика на дипломацията и да не се месят в чужди работи ще помислим. България е на Българите!!!!! Раша да си гледа гьола!!!

83

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска мерзавци. Най-вероятно САЩ и Русия ще предложат България на Турция.

82

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Анонимен 89 - ника ми иронизира руски мекерета като теб! Инак, добре си зобил руска пропаганда. Виждам попил си "руския мир". За собствената си история - дрън-дрън?! Не съм учуден. Русофилите сте национални предатели от всякъде!

81

Триете коментари

преди 1 година

Защо в БГ нямаше лустрация? изплуваха такива мазни като този!