197

Анонимен

преди 1 година

Рут, след създадения от тебе смут,ще хвана друг маршрут.С еднопосочен, кака!

196

Анонимен

преди 1 година

Мен ме е срам,.че един болюк хора ходят някъде и не знаят какво правят там и къде са попаднали. Като овце.

195

Митю

преди 1 година

Абе...не и ли се обръща прекалено много внимание на тая (бииип...бииип...бииип)Лоша реклама няма!!!Махайте я от новините си!

194

17

преди 1 година

ТмеРУТката е известна само със скандалите си, някой да я е чувал да пее собствена песен

193

Гдг

преди 1 година

Еее Рут, непознаването на закона, не е оправдание пред закона! Може понякога да има смекчаващо вината обстоятелства, но вината от нарушението на закона си е вина. дали волно или неволно , това са просто детайли. Защо например не отидеш в Риад , Саудитска Арабия, да позираш така пред някоя джамия и като те задържи религиозната полиция, да им обясниш , че не си знаела , че било забранено?? Да видиш какво, ще ти кажат тогава онези сериозни хора! И бъди сигурна, няма да се разминеш с едно извинение.

192

Щирлиц

преди 1 година

Като толкова я е грижа за паметника,след като е видяла,че други нейни събратя по...разум са го омърсили,да подеме кампания за почистването и облагородяването му.Е да,ама не.

191

Митрандир

преди 1 година

Най-вероятно тая безименната е като Балрог - демон от Древния свят.

190

тазие абсол.боклук

преди 1 година

Преди време ц и г анета направиха същото с портрети на Васил Левски и Любен Каравелов, за да се изгаврят по най-гнусен начин с българите.Не виждам разлика между тази тетка с физиономия на текезесарка и неграмотните ц-нета.Същото е и с екоталибаните,гаврещи се с гениални творби и баш талибаните,гърмящи вековно световно културно наследство.

189

Дедо Поп

преди 1 година

И какво излиза ? Рут Колева е ИЗБРАЛА да си направи фотосесията сред спринцовки... свастики ... отпадъции... и ммръсотия ..... за модно списание ... А сега де .. Рут, бейбе , да беше отишла на буунището да си направиш снимките... ама май нямаше да я има тая безплатна реклама дето се вихри по медиите и никой ама никой нямаше да се интересува какви снимки си правил и кой чааак толкова е примрял за фотосите ти. Не е объркване тая фотосесия на паметника а много добре преценена реклама . БравУс *** !

188

мамави

преди 1 година

Мърлячите от общината и дори тамошното население заспало...и изведнъж се вдига някакъв шум за нещо тотално зае'бано и момичето Рут е виновно за нехайството и безхаберието на заспалите.

187

Анонимен

преди 1 година

Вкарайте я в лудницата,тя е луда.

186

Анонимен

преди 1 година

Рут Колева: ""Аз съм човек..." Дали? Кой друг го твърди?

185

есе

преди 1 година

Постъпката И не е добра,така е,ама там когато бях преди 5 години наистина си беше разруха и някой се беше изходил там където се е снимала.месните не поддържат този паметник със сигурност!

184

Траян

преди 1 година

Не ми стигна място, но всеки човек трябва да има и лична хигиена. Като гледам каква мизерия е пед блоковете, къщите по тротоарите, по улиците, в градинките за децата. Като гледам как се люпат семки и се плюе на земята пред децата, как се хвърлят *** пак навсякъде, как се секне и плюе на улицата, как се продава дрога и алкохол, как се бичи кючек цинично, как се подаряват на абитуриентки ци..ци. Тая не знае за Батак, Перуштица..Ботев, Левски, Раковски...знае Азис, Криско, Ефбет и ситикеш...

183

Кифла

преди 1 година

Нещо с мармалад.

182

аре молА

преди 1 година

Да спрете да ни занимавате с тая ***.ПРОПАДНЯК.

181

Траян

преди 1 година

До Стоянов Стоянов, в общи линии съм съгласен. Погледнал ли си около себе си. Видял ли си колко народ са се ос..ра..ли.. Не смяташ ли че трябва да започнем с тия които са се ос..рс..ли...и са се омазали така, че смърдят и миришат отдалече...БСП, ДПС, ГЕРБ, ИТН, ДБ, ДА Б..Я, ВЪЗРАЖДАНЕ, ТОЯ ГЕНЕРАЛА С ПАРТИЯ, ОНЯ ДРУГИЯ ГЕНЕРАЛ...Рут Колева ли ти е мафиота и погазва паметниците...Знаеш ли колко паметници са погазени и има хотели върху тях...Познавам нехубави жени и грозни и прости мъже, но ХОРА

180

Христо

преди 1 година

Това ли е най важното според писачите на така наречените публикации. Правителства собственост на мафиоти, корупция до дупка, цени без контрол на вносни продукти/ а те са 90 процента/, аптеки с невероятни цени, яко крадене във всички сфери...телевизии, вестници, сайтове, портали...непрекъснато реклами за хазарт и бързи кредити и едни и същи мутри за коментар....Клекнала Рут над мемориал превърнат в наркоманско свърталище. И Рут - безпаметна, и ние "един дол дренки". Вижте децата, правете изводи..

179

Справедливост

преди 1 година

Кой нормален се снима в подобна поза. Тази срам няма.

178

Човек от народа

преди 1 година

Рут Колева не е посадила 2 праскови през живота си. Сигурно мисли че хляба расте на полето