48

Анонимен

преди 1 година

Жилище в България вече на никой не му трябва,защото купуваш скъпо и прескъпо,и отново живееш в мизерия,мръсотия,улиците-лунен пейзаж.Шумно,всички са нервни,озъбени.Тръгнеш ли пеша не се знае дали ще останеш жив.НЕ,БЛАГОДАРЯ !

47

До 55

преди 1 година

Ами цените са такива заради емигрантите. Купуват по няколко жилища и ги държат празни. В резултат има много необитаеми жилища и високи цени.В нашият град половината прозорци не светят вечер, ама де що има емигрант е купил жилище.За чий са му като нито живее в тях ,нито ги дава под наем.

46

Анонимен

преди 1 година

Няма хубави услуги в бг. Няма кой да ти почисти къщатя, да ти оправи градината, да сготви хубаво гурменце. Даже и шофьорите масово не им идва нанакъла, *** трябвя да ти отварят и затварят вратата на колата :(

45

Анонимен

преди 1 година

Завърнахме се ... Като орворихме офиче на една комоания тук. Смешното е, че отчитане печалби тук, защото първо е 10%, второ ченотчитаме реално на 1/10 и си даваме където трябва. И пак се вдим, че допринасяме за БВП, а реално не оставяме и 1/40-та от отчетеното тук.

44

Анонимен

преди 1 година

Емигранти и Имигранти са различни неща, Емигранте....Екс и Ин. Гутен морген:)

43

Анонимен

преди 1 година

До 53 - В беге, освен политик или програмист, кой може да спести вече за жилище?

42

Анонимен

преди 1 година

"То, пък в Ирландия много хубаво, не можеш да излезеш с децата на разходка само дъжд и вятър." - 12% тайса ба печалбите, братленце. Спрямоннякой други страни, толкова се спестява, *** може да станем перманенто почиващи в Барселона ;)

41

До 52

преди 1 година

Наистина какво да ги мисля тия мизерници?Нали съм ги виждал в Лондон как са.Живеят по трима души в една стая с обща баня,тоалетна и кухня с още 15 човека. Купуват най-евтиното от магазина и все дебнат намаленията. И като спестят пари купуват апартамент в България. Егати и живота, хайде няма нужда.

40

Анонимен

преди 1 година

Абе вие имигрантите не ги мислете, оправете себе си,живеете в панелки,карате таралясници по скапаните ,така наречени магистрали на Боко киснете по форумите.Клавиатурни мишки.

39

Хахахахахахахахахаха

преди 1 година

Като човек, който е живял в четири други страни мога да кажа, че България НЯМА политика за връщане на когото и да е! Второ, проблемът не е в интеграцията на завръщащите се. Проблемът е в "местните", които НИКАК не се развиват и си остават на ниво иммбецилл(дори след 20 години). България НЯМА какво да предложи! България е превърната в клоака и проблемът далеч не се изчерпва с политиците. Всеки, който е живял извън България може да посочи повече от СТО неща, които не са ОК в БГ. Мат'рялът....е зле

38

Анонимен

преди 1 година

Не виждам нормален човек, който да се е върнал. Освен ако не трябва да си прави дълго зъбите, провалил се е професионално или е болен...в главата.

37

Програмист

преди 1 година

Аз затова се върнах в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата фотоволтаици при консумация 1.5, тоест и зимата произвеждат достатъчно ток. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини и мед.център с кадърни лекари. Сега построиха и 4Д кино, ресторанти, конна база, барове, стрелбище и римски спа.

36

Анонимен

преди 1 година

Ко?Не!

35

Анонимен

преди 1 година

Притрябвали са ни миячи на чинии и берачи на ягоди.Има и интелигентни,ама масовката емигранти са чалгаджии без образование и интелект. Да си стоят там,където са.И без това в България трафикът стана ужасен, та само ни липсват и още коли.

34

Анонимен

преди 1 година

Ха, вие не можете да задържите тия, които са още в странста, тръгнали да уреждат имигрантите

33

Истината

преди 1 година

Няма проблем ще им построен меки килими да минат по тях. Безродни и!

32

Анонимен

преди 1 година

Хахахахаха! Аз затова съм се махнал от България за да се върна. Обиколил съм половината свят , но толкова зомбирано , злобно ,проклето , тъпо (под 30 години) население със робско мислене ,като в Бг ,никъде другаде не съм срещнал. В България им харесва банкенската мутра да ги *** отзад и всички си траят.

31

Американа

преди 1 година

Абе стойте си в България ,не ви трябва чужбина!В България може да си караш колата надрусан и пиян и няма да лежиш в затвора за това.В България можеш да крадеш и пак няма да лежиш!Само в България можеш да се скъсваш от бачкане цяла година и да заделиш за едно море!В България може да пречукаш някой на улицата и няма да има последствия!Да не говорим .че в България може да не чакаш ред на опашки ,защото си някой!Само В България може да си изкараш старините спокойно ,без да се чудиш как ще свър

30

Анонимен

преди 1 година

Уж никой емигрант не искал да се връща в България, а масово имотите в България се изкупуват от емигранти. Що така?Нали не искали да имат нищо общо с България?

29

Анонимен

преди 1 година

Връщащите се в България българи,като видят до къде сте я докарали, само след месец панически напускат и се отправят пак към чужбина.