63

максим

преди 1 година

да,вефа е страшен радиоприемник.по- чувствителност и селективност, бие много японци.българския мореплавател- николай джамбазов,пише за него в книгата си -тангра в океана.хубаво е човек,да разбира от електроника и да е конструирал няколко приемника ,пък дори и детекторни в живота си.българската соната а и студио,също са приемници на световно ниво.ей,радиозавода в велико търново,ги правеше!!!спомени ,история!

62

Анонимен

преди 1 година

Иддиотт. За либертарианци като Ричар Ран, идеалът за либертарианска държава е Индия.

61

Анонимен

преди 1 година

Е това е президентско управление, решенията са колективни, зависят от доста хора и обстоятелства, отговорността е на един човек - президентът! Русия, Китай, САЩ също!, монархии! Е правителство се сваля, президент малко трудно! Комунистите захапят ли кокъла, не го пускат лесно! Няма по лошо от комунизъм!, дикта-тура и те-рор!, 45 стигат, никога повече не бива да се допуска! Хората трябва да ценят свободата и правата си!

60

максим

преди 1 година

гледам, някакви смешници пишат за миг-29 смехории.те само на картинка са го виждали.нямат понятие от авионика,радиолокация,катапулти,но пишат.учили хората.имат и няколко висши,но съвършенно голи.абе, дайте да пораснем и да си отворим очите за истината.няма по- добри самолети от руските.ако чакам- събито,шаламана или оня *** ,професора-тагарев,да ме учат на електроника и авионика,по добре да умирам.младите,това е истината.кожедуб и покришкин,са герои!!!

59

Анонимен

преди 1 година

"Можеше и България сега да е до САЩ и Англия - двете най-развити държави в Света. Но за жалост, комунизмът ни издърпа много надолу" ------------- Можеше, само ни трябваше пиратски флот, колонии и 500 години грабеж по континентите.

58

Анонимен

преди 1 година

До РозаНикъде не управлява един човек, както в малка България Бойко ви управлява, нито в Русия, нищо в щатите това се случва, в щатите си управляват съветници, не чакат на президента само, в много други държави е същото, един човек е трудно да управлява сам и не е възможно.

57

Нямате представа

преди 1 година

колко е готино да имаш ВЕФ!

56

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Възпитавайте децата си отрано да ненавиждат Русия, Путин и всичко свързано с комунизма. Това е нормалният начин на мислене. Възпитавайте ги да се отнасят с пренебрежение към болните русофили. Това са едни болни хора." ............................, да, много "умно", няма що, че да предизвикаме още войни и хаос, икономически колапс, смърт, че дори и риск за нашите държави в Европа! Повръща ми се от тази русофобия, защото ни доведе до никъде, до безпътица, загубихме милиарди и неосъщ

55

максим

преди 1 година

привет,на разумните хора!!!гледам, професора- генчо дайнов,героя на дойче веле.нещо, много се е разгорещил! прическа,татуировки!!! говори ми,че руснака почнал да изкупява фризери и перални за електроника! е,бива да си нагъл,жалък и смешен,ама,чак пък толкоз!!!......не е виновен човека.няма понятие от електроника.язък за баща му.учил го толкоз години.и професор го направил.ама ней се.от сяка *** не става хирург или летец.........абе с една дума жалки смешници.ужас!!!господ да не го наказва.

54

Анонимен

преди 1 година

До Ето как Те тези убийства вървят откакто Коломийски със Зеленски взеха властта, не само убийства, но и тотална анархия и престъпност върлува в Украйна!

53

Роза

преди 1 година

Ами опасността от твърде много власт в ръцете на един човек е това,че този човек почва да се смята за непогрешим!Има безброй примери за това в историята,още от древните времена.Един човек не трябва да има прекалено много власт,нито да управлява прекалено дълго време!

52

До хемус

преди 1 година

В Сърбия, тогава толкова,, лошо"беше, че нито един сърбин не притича в София...

51

Хемус

преди 1 година

Верно бе! Преди 23 години защо не бяхте солидарни със сърбите,който за разлика от " зелените човечета",наистина са ни братя?.Тогава националисти като Милошевич и ген Ратко Младич, излязоха злодеи! И не се сещам да сме посрещали сръбски бежанци по-хотелите им! Сърбите поне имаха гордост и избягаха да БАЧКАТ на запад,а не да разиграват сълзлив театър

50

Ти говориш глупости

преди 1 година

гадеееен русофил! Моята баба живееше и в този период и казваше, че няма по-хубави години за нея от тези преди 44-та година. Казва - обръщахме се към нашите учители с "господине" и "госпожо", а изведнъж другарю и другарке. ПРИМИТИВНОСТ! Пътували са навсякъде без ограничение. Ходили са на Запад съвсем спокойно. Работили са хубави професии. А комунизмът изведнъж ги смъква надолу.

49

Българин

преди 1 година

За да си отговорите на въпроса, питайте Урсула.

48

Анонимен

преди 1 година

До АнонименГлупости, царя не си е царувал преди 1944 г., пак партиите и чужденци са управлявали и налагали волята си, а ти дори не знаеш, че царя не е бил до 1944 г., а до около 1948- 1949 година в България, през нацизма , хората са гладували, нацистите са ни ограбили стоките и фабриките и селското стопанство, банките и те са фалирали, хората са били на газени лампи, без елекричество и модерни пътища, орали са с рала и волове, а не с трактори и механизация и още и още!

47

Анонимен

преди 1 година

САЩ е първа икономическа сила още от 1871 г. по време на управлението на републиканеца Ръдърфорд Хейс. Особено когато Джйемс Кларк Максуел открива интензитета и вече САЩ се превръща и в енергийна държава.

46

Анонимен

преди 1 година

До 52. Значи, според теб, нормалният начин на мислене е да ненавиждаш?! Похвално откровение. И кой е болен?

45

Анонимен

преди 1 година

Aм'чи, т'вa e цялaтa иcтopия нa CAЩ, бe...

44

Анонимен

преди 1 година

Обязателно трябва да се добави "без основателна причина". А какви са основателните причини за всички войни, които САЩ разпалиха по света? Няма ли да ни светнете? Каква е основателната причина 72 дни да сипят бомби над Югославия? Защо ръсиха там уран? Стига сте се правили на луdi.