107

Анонимен

преди 1 година

Като гласувате за простокиро, ококорения, импексова и чалгарина така ще е.

106

Off

преди 1 година

Няма статия без вмъкнат апокалиптичен момент.

105

Анонимен

преди 1 година

ми ний се сми бедни

104

Анонимен

преди 1 година

До Адмирации Януари, да не се сформира референдум за пресъединяване на ЕС към Руската Федерация? --------- оближи портрета на жужето и се успокой бе yшанко

103

Анонимен

преди 1 година

До Даааа Ако токът ни е от Козлодуй само и няма капиталисти, частни ***, алчни лапачи, ---------- е да, но какво ще папка другарят Кадиев ?

102

Анонимен

преди 1 година

чрез страх се управлява безпроблемно, нашите са го усвоили от рашистите това отдавна

101

Реалист

преди 1 година

Нема да се плашите ! Урсолата ще мисли за вас сън не я лови ! Вервайте ми ...

100

Анонимен

преди 1 година

Когато Цар е българин с воля ,който се грижи за интересите на страната си и народа той е почитан и уважаван и успеха е видим.Когато Цар е някой ,който само привидно изпълнява задълженията си и се грижи само за охолния и спокоен собствен живот, то страната ни е била малко или много зависима от благоволението на други царе и държави.Което се забелязва особенно сега !! Проблем са ни управляващите там няма истински българи.

99

Анонимен

преди 1 година

Стоян Михалев не се къпе,за да подкрепя Киев.Костов спира да яде и пие вода ,за да подкрепя Зеленски.Малин Злобакиев спрял да диша,за да не променя климата,а Дайнов не а.ал л,за да подкрепя зелената сделка и Грета Тумберг.

98

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен111_запада ако е прогнил за рашистите какво трябва да кажем?...

97

Даааа

преди 1 година

Ако токът ни е от Козлодуй само и няма капиталисти, частни ***, алчни лапачи, няма да имаме никакъв проблем ако ще и компоти да варим ежедневно и ще плащаме не повече от 20 лв месечно.

96

Анонимен

преди 1 година

прогнилия запад си заминава

95

Анонимен

преди 1 година

Има хора двто мръзнат нарочно,за да спрат Путин.Чух го в новините на митинг на костовистите.Тъй казаха,че ще студуват в подкрепа на Киев.Ншрмслно,Костов има милиарди,а сам си нашага дъновистки режим на хранене.***.

94

:)

преди 1 година

Това са пълни глупости. Западна Европа вече компенсира руския газ. Германия все още не е решила проблема, но 100% няма да има проблеми. Искаха да си спират атомните централи, няма да ги спрат и Путkuн отива на слон в аспуха! За България може да стане гадно, защото Боко строеше на Путkuн потоците, вместо конектора с Гърция. Ама Боко си е метреска на Ердо и Путkuн. 100% им е носил кафенце с къса поличка и лакирани ноктенца!

93

Анонимен

преди 1 година

По веме на комунизЪма никой не се отопляваше с газ и пак оцеляхме.

92

Хмм

преди 1 година

Е добре де, нали имаше обратен проблем. Че газохранилищата бяха пълни а идват още кораби и не се знае къде да го складират.... са изведнъж наопаки. Нещо няма логика. В България за разлика от други странни много хора все още се топлят на дърва. Като изключим София (и то не цялата) и Пловдив (пак не целия) всичко станало се топли на дърва и климатици... Аре да не ни правят на луди може ли?

91

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами идва зимата на народното недоволство, което ще помете и това което е останало от държавата ни след вдигнатия юмрук на фигуранта ... до тук ни докара поредния кремълски метеж, дошъл след този на Олигарски който узурпира властта с мандата на ДПС и правителството на БКП-БСП, само че този път ще хвърчат глави, както на тези от офиса на ген.Решетников на "Дондуков 2", така и на тези дето се пръкнаха под юмруците им и вкараха семейните си бЪрдаци в Парламента и институциите на България ... !!!

90

КОМУНИСТ

преди 1 година

Лъжете пак. ! България не е енергийно бедна, само АЕЦ Козлодуй е достатъчен за нуждите на цялото ни население ако частниците, капиталистите, измамниците, бизнеса не го изнасяше и не бяха наредени толкова маймуни по веригата

89

Анонимен

преди 1 година

Едва ли войната е виновна,че страна пълна с дърва за огрев не прие закон с който да се фиксират цените на 50 лв кубик и да могат бедните да се отопляват. Все едно руснаците да продават газа на населението си на пазарни цени. Такива като Нинова която обещаваше,че ще се бори с дървената мафия са виновни. Петков пък обясняваше,че ако Русия ни спре газа ще говори с ЕС да спрем износ на ток на свободния пазар,за да може да ползват предприятията ни евтин ток вместо газ. И този нищо не направи.

88

Анонимен

преди 1 година

България си е най-бедна по начало в целия ЕС. Естествено идва и най-висока инфлация и най-скъпи сметки за ток, отнесено към доходите. А на два милиона по-тъмни събратя, от десетилетия неплащащи сметки, поемаме разходите всички ние, останалите.