69

Мишо

преди 1 година

Да си ходят в Украйна!

68

Анонимен

преди 1 година

Тези хора къде са живяли в родината си да не би в дворци и луксозни къщи. Като им гледам блоковете са като нашите панелки от соца.Какви са тези претенции за бога.Трудовите ни хора не са били по тези луксозни хотели дори и с парите си. Малко срам и възпитание, ама не.ЕС може би дава пари, но те не могат да оправят всичко.

67

Натовеца

преди 1 година

Kокаински им над 1 милиард според Панама пайпърс ,да им поеме разходите!

66

Анонимен

преди 1 година

ха ха ха. Тия за какво се мислят. Немците ги изритаха, Англичанитеизпонаеваха и също изритаха. Поляците им написаха новите правила за легално изритване. Петиция? ОК. Освен офицялни органи в България имало било и патриотични органи. Петиция. Върте на ичкасимайнъ с тая петиция. качвайте се на каруците и чамадан шосеан и дрепоан при зеленияглист

65

Анонимен

преди 1 година

И за кое по-точно трябва да сме ви благодарни.Че защититавате България от ниски сметки за ток,газ и се биете за убийци,престъпници,наркомани.Че се биете за организациите които съсипаха българската икономика,производство,армия,здравеопазване,образование,спорт,култура и тн.,с любезното съдействие на нашите продажни политици.Че се обърнахте с срещу братята и сестрите си,и се съюзихте с фашистите с които са се били вашите дядовци.Вие сте срам за Украйна,и сега ще си носите последствията.

64

Анонимен

преди 1 година

Все едно са ги върнали в соц условия, мръсно, студено, гадно... Личи си, че страната се управлява от БКП...

63

И пенсионерите

преди 1 година

"Много е студено вечер, спим облечени. Климатикът е стар и не работи! Даже не успях да го включа", твърди Ира Врихова."И пенсионерите в мнозинството си са така. Само, че за тях, които са работили 40+ години, държавата е мащеха и ги чака да си отидат от този свят.Нас "сирийците" ни подминават и искат в Германия. Тези за какво се натискат да остават.

62

Дайте им

преди 1 година

празни фургони по БДС без ток и канализация, както на българите в Карловско! Така е солидарно и правилно,според евроатланДическите ценности...

61

Lina

преди 1 година

Скъпи лелки, в България около 70 % са енергийно бедни и дори гладни. Не ви ли е неудобно от претенциите , ми е любопитно? За ваша информация - това е бедна държава. Можете да започнете работа и от 4 * хотели да се настаните в 5 * , има предостатъчно. Срам.

60

Анонимен

преди 1 година

Абе момчета,дайте ди стоплим украинките бе,като им е толкова студено.

59

Abe

преди 1 година

Айде чупката обратно в Усраина. Никой не ви е канил нахални навлеци че да имате претенции.Баста!

58

Анонимен

преди 1 година

В САЩ и Канада има много свободни работни места. Има много клипове в Ютюб как ресторантите не могат да работят поради липса на персонал. На сградите на всяка фирма има огромни табели "НАЕМАМЕ Работници". Там ви обичат и ще ви посрещнат с любов и разбиране. Има много красиви хотели във всеки град там, особено в Маями. Свържете се с Козяк, а също с канадското посолство и заминавайте там. Канадските зими са много топли - ще изкарате по къс ръкав.

57

Анонимен

преди 1 година

Десетки милиарди наляха на Зеленски САЩ и пуделите им . Ами да вземат да заделят малко и за украинските бежанци . Какво да очакват от най-бедната страна в ЕС . Даваме милиарди за оръжия . Няма как да имаме пари за толкова много бежанци

56

Анонимен

преди 1 година

Ясно е че има много проблеми, и доста неща не са наред, които все искат пари за да се оправят. Редно е Путин да плати грижата за бежанците!

55

Иван

преди 1 година

От началото нещата тръгнаха лошо, българите винаги бързат, не мислят.За да спечелят хотелиерите, ги настаниха по морето. Но войната продължава, може още година. Никой от държавниците не мисли с перспектива, а и идват и още хора, путин е решил да изравни украйна със земята. Трябва да се мисли по отрано. Вижда се, че на хотел е скъпо за държава като България. Не им е мястото в хотел. Намерете сгради, ремонтирайте, какво чакате.

54

Анонимен

преди 1 година

Ами и ние спим облечени, щото няма пари за ток. Аиде да не се оплакват.

53

Анонимен

преди 1 година

Война е при тях, ако недай си боже и при нас! Бягат от война и смърт, не от хубаво, всички хора искат нормален живот! Нямат пари за квартири, храна, нямат работа! Всяко начало е трудно особено в чужда страна!

52

Анонимен

преди 1 година

Ние имаме по- важни проблеми за решаване. Неканените гости да си заминават. И нас ни чака студена зима.

51

Анонимен

преди 1 година

Тези хора знаят ли колко българи спят облечени в домовете си всяка зима, защото нямат пари за отопление. Като не им харесва да ходят другаде.

50

Анонимен

преди 1 година

Ей това, се казва наглеци бягат от война ли и искат спа хотели при сирийците веднага