207

Анонимен

преди 1 година

Има и нещо друго то всеки иска да е на печелившата страна а както изглежда за сега това са САЩ и прокси.

206

Me

преди 1 година

Малко са объркали мястото на протеста. Трябва пред руското посолство да протестират, да прекратят войната срещу Украйна.

205

даммм

преди 1 година

До Анонимен ние сме свободни заради волята на Българския народ който е платил прескъпо на руския император да започне война

204

Анонимен

преди 1 година

251! Браво бе, ходи да лижештопките на паметника на руските окупатори! Заради червеи като теб сме в това жалко положение! Путин ви казва, че сте ***, а вие ходите да му целувате ръцете, като онази ку.волетка Йотова!

203

Анонимен

преди 1 година

123 няма военно решение на нито един конфликт. Ти ми приказваш медийни журналистически "истини". Заври си ги в джобчето.

202

хмм

преди 1 година

някой знае ли против какво се протестира, за каква война говорят, нали началниците на *** им казаха че това не е война а специална операция

201

Анонимен

преди 1 година

Няма моя и твоя логика. Русия е освободителка на Бг. Ние сме на картата на света по волята на негово императорско величие руския император и неговия руски народ който е оставил костите си по тая грешна земя.

200

ХАЙДЕ НА ПРОТЕСТ

преди 1 година

Безсрочен, до измитане на Антибългарските партии !!!

199

123

преди 1 година

До Анонимен 249. То по твойта логика украинците трябва да се теглят по един куршум за да не загиват руски войници и на Русия да и е по лесно да постигне имперските си амбиции. Тия руски войници чий го дирят в Украйна? Руските войници не убиват ли украински войници?. За да спре тази лудост трябва или Русия да се изтегли от всички окупирани територии или Украйна трябва да си ги отвоюва. Тъй като окупаторите нямат намерение да се изтеглят остава вариант две - Украйна да ги изгони.

198

Анонимен

преди 1 година

До 666 никой не спори. То няма и с кого. Например аз не одобрявам мотивите на БСП и дори на Възраждане но съм против даването на оръжия и вярвам че това е правилната позиция. Но на война като на война. Пак сме на губещата страна.

197

Анонимен

преди 1 година

Долния 666 прав си че това е представителна демек фасадна декорация. Иначе си е чист фашизъм.

196

999

преди 1 година

Няма нужда да спорите.В парламента останаха две формации,които са против даването на оръжия на Украина.Това са БСП и Възраждане.Днес ще се гласува даването на оръжие и това кой какво пише по форумите не оказва никакво влияние над парламентарните решения.Така е в представителната демокрация .

195

Анонимен

преди 1 година

Гражданската война в украйна е от 2014г тука се разхожда някаква опорка за 24 02. Но това не е баш така. Но дори Русия да загуби украйна няма как да спечели. Това е така.

194

Анонимен

преди 1 година

Копейкин е против войната само, ако Русия губи. На 24 фефруари не беше против войната

193

Анонимен

преди 1 година

Тия от възраждане като са против войната що протестират сега, а не протестираха на 24.2.2022 когато войната започна.

192

Анонимен

преди 1 година

Украинизацията тече ли те че безмозъчни предатели. Само те ще останат на черно море то това е целта

191

Дядо Влайчо

преди 1 година

Шепа безработни хаирсъзи вместо да си намерят някаква работа крякат лозунги по центъра и после по кафенетата чакат някой да им плати .Че и НАЦИОНАЛЕН написали,годи голямата сопа трябва да играе тука,ама яко!

190

Анонимен

преди 1 година

В Китай и в Индия дори нямат мостра на нациски флаг драги съпричастни на нацизма Фашизма и комунизма. Едно и също е. Но не е демокрация. То такова нещо демокрация няма има само диктатура.

189

Възраждане

преди 1 година

В Донбас!

188

До Дядо Влайко

преди 1 година

Това е лесно.Парламентът приема закон за забрана на протестите и готово.Не че от протести досега е произлязла някаква положителна промяна в политиките,които се прокарват в България.