16

Рапунцел

преди 1 година

ДБ е вредна за България!

15

Анонимен

преди 1 година

Като имам предвид кой го казва и то със зор, че трудно и се отдава гладкото говорене на госпожата, Оспокоих сЪ! Абе, как я напъплиха тая политика всякакви случайници!

14

Гешев

преди 1 година

йорданова , я донеси едно кафенце .

13

Аз

преди 1 година

Естествено, че няма да бъдем въвлечени във война! Цяла Европа дава оръжия и никой не е въвлечен. Путинофилите се опитват да насаждат тази глупава мисъл, но човек ако е поне малко интелигентен ще разбере, че това са тъпизми. Ние сме НАТО и ЕС и винаги ще бъдем част от нормалния цивилизован свят !!!

12

Анонимен

преди 1 година

Йорданова: Няма опасност България да бъде въвлечена във война. - Разбира се, че няма да бъде въвлечена във война. България ще съумее да запази неутралитет и ще стане, като Швейцария в състояние на "постоянен неутралитет"......

11

Турист:

преди 1 година

Парашутистката от продажната и платена псевдо партиика каза....!!! Продажници!

10

Lomonosov

преди 1 година

Щом дебеланката с червения нос така казва тъй ще е хахаха вервайте. Връзкарка нищоправка

9

нострадамус

преди 1 година

Не тябва да се дава оръжие на Украйна.Украинците с тяхната голяма индустрия е трябвало да бъдат подготвени за предстоящата война.

8

Читател

преди 1 година

А ако бъде въвлечена, госпожата ще хване ли калашник или ще избяга в чужбина с първия самолет? Или ще продължи да надъхва от парламентарната трибуна простолюдието да ходи да брани границите?

7

Пази Боже Колонията

преди 1 година

Кой ти на тебе диплом през прозорец подаде и то на ЙОрист!?

6

Когато политиците

преди 1 година

казват "без паника", то значи е време за паника. Всеки гражданин в РБ вече се ражда в още един орган в главата - дешифратор на политически изказвания. Медицинско чудо е, но трудните условия на живот ни принудиха да еволюираме още малко...

5

Анонимен

преди 1 година

Не е вярно отдавна сме въвлечени ако не ви е ясно обаче има много дето не го осъзнават войната Русия НАТО върви на територията на Украйна и ние участваме в това просто фазата е начална в крайната фаза ще страдаме от замърсения с радиация

4

Анонимен

преди 1 година

Голям резил са тези! Пфу

3

Дядо Станчо

преди 1 година

Естествено, че за България няма опасност за война с Русия. След като загуби войната Русия до десетина години ще се превърне в икономическо джудже с още по-бедно население и ще започне разпад на империята.

2

44

преди 1 година

И тази беше министър, олеле майко. Няма да се учудя, ако кварталното куче се справи по добре от нея.

1

Анонимен

преди 1 година

Дали отвън има натиск или нашите борсуци просто се издокарват, не е важно. Но като ще даваме оръжие, нека знаем какво ни се предлага взамяна. Несериозно е да говорим, че газ не ни трябва понеже зиматамще е топла или няма да има война, затова да дадем. Така попадаме взависимост и за газа и за отбраната. А когато ни потрябват газ и оръжия, ще трябва да ладем нещо взамяна. Е, защо да правим този ход днес?