5

Star

преди 1 година

Това е само първата крачка към отнемане на панелките ,,дадени" ни от добрият комунизъм,и накрая чрез ,,Закона за Етажната Собственост" отнеха не само правата на живущите,но са на път да отнемат и самите панелки.Всички знаем как се купуваха тези апартаменти за по 15-20 хил лева със средна заплата 240-260 лева.

4

Анонимен

преди 1 година

Не стига че се плащат безумно високи такси за почистване и ток, а сега и нова такса измислиха тиквите. Обявяването на разходите е единственото полезно в случая да се знае кое за какво се харчи. Живеенето в общи блокове се превръща в голям минус, не се знае кога някоя тиква ще измисли ново безумие.

3

Анонимен

преди 1 година

А домова книга като едно време ще има ли,за да се регистрират в нея тия дето идват от провинцията в София?За да има какво да правят милиционерите,както беше през соца,да тормозят хората.

2

Анонимен

преди 1 година

Мдаааа,социализма се завръща с пълна сила,само дето ще им се гласува закон за принудително прибиране на такса от всяко жилище,без да се пита собственика иска или не иска.Хубаво е да регистрираш фирма и да ти гласуват закон,всеки да ти плаща такса задължително.Така е в България,не работиш но ти плащат!

1

баба мара

преди 1 година

не може да се публикува на видно място отчета за приходите и разходите защототака ще информираме крадците в кои апартамент са парите вече във всеки вход иманаркоман събират се по цяла нощ пиене и чалга и след това отварят безшумно3 апартамента в нашия вход