139

Дедо Грую

преди 1 година

***, продължавате да пишете за крадливите политици

138

дo 151

преди 1 година

Трябва да е от друга планета да са закачливите,нали се сещаш защо?!На тази трудно ще се скрие с милиардите.И не ПП,хората и ПП,и ГЕРБ не ги интересуват даже,както си и втълпил в празото пространство между ушите ти.Ако има си доказателства и не се тръбят по медии,а в съда.Не го изкарвай ти толкова отдаден на отечеството Борисов!!!!Има време ще се разбере истината,дали го набеждават и клеветят или има доказателства.

137

Анонимен

преди 1 година

Ако ББ имаше кюлчета и каквото там го обвинявате, щеше ли да седи тук и да търпи тъпите си политически противници от сутрин до вечер да го обиждат? Нямаше ли да им праща весели закачливи честитки от слънчеви дестинации, ако личното забогатяване беше целта на управлението му? Елементарни сте от ПП, но мина време и се видя - клеветихте го и нищо не доказахте.

136

Анонимен

преди 1 година

Както обикновено, отчитането на харесването и не-харесването не работи.

135

Анонимен

преди 1 година

Примитивен човек!

134

Театър Сълза и Смях

преди 1 година

В зайчарника го намериха.............

133

А

преди 1 година

Авторът на текста може да използва редактор за правопис !

132

Анонимен

преди 1 година

Ееее Вервам му. Боко е спокоен щото паричките са добре скрити в офшорки и не може да се стигне до него. А кюлчетата сигурно са в трезор на чуждо име. Нещата са изпипани. Пък за делаверите знае, че няма кой да го разследва, що глв прока е назначен от него и като мине време всичко ще се забрави.

131

Анонимен

преди 1 година

Ти му мисли Бойко. Ти пречиш на партиите за коалицията, а не адашът ти Рашков

130

Борисов се

преди 1 година

Отказа от детето си в името на чекмеджетата..Голям мъжкар,няма що.

129

....

преди 1 година

В България вече не останаха граждани , които да се борят за родината си и земята , всеки втори емигрира и не мислят за бъдещето на България , допускат подобни индивиди като този крадец да командва родината ни , после ревете защо в другите държави се живее добре и сигурно. Срам и позор за България.

128

Ралица

преди 1 година

Бойка калдъръм кадъна е свикнала да поема отговорност. Отговорна е всяко правоверно заптие на султан Ердоган да си тръгне от харема широко усмихнат и с олекнали дисаги. Бойка кадъна по цял ден поема отговорност, че чак 5 пъти в болницата влиза заради скъсан кръг на отговорностите след като цяла тумба заптиета цяла нощ палуваха с кадъната, но за нея слезка болница е туй. Вече приема този разкъсан кръг на отговорностите като трудова травма.

127

до 140

преди 1 година

Може и да има доказателства и да ги разкрие прокурор пред съдия на дело,а не Сашо Диков.Да ми твърдиш,че БТВ и Нова ще ги разкрият обаче е чиста проба незнание и наивност.На кого са тези телевизии според теб?

126

Анонимен

преди 1 година

хахахахах

125

Емо

преди 1 година

Доказа се , че Гръцкия остров на Борисов е на 6 собственика които нямат право да го продават 25г и да строят нещо върху него. И адвокатите на Борисов щяха да съдят Нова телевизия и затова освободиха Милен Цветков.

124

Зозо

преди 1 година

Утре се гласува оръжието за Украйна и още 8 самолета Ф-16. Руските пpaceтa да реват колкото си искат.

123

Емо

преди 1 година

А врътките за газа които са правили Киро и Асен има документи и за къщите на Рашков има документи,ама те са против Борисов, значи са наши момчета....

122

Анонимен

преди 1 година

Ако имаха документи за Барселонската му къща..... Такива като Сашо Диков , БТВ и Нова отдавна щяха да ги публикуват..... Ех българино не можеш ли да расъждаваш малко. Едно стадо овце няма да се подведе така.

121

Анонимен

преди 1 година

Два пъти осъждан за клевета, кри се като бит пед..рас, само и само да не го изслушат в парламента, не смее да се покаже на дебат, ОБАЧЕ МОЖЕЛ ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ!!!! И да, пак предишните са му виновни, нищо, че герб внесе вота на недоверие и гласува за свалянето на предишното правителство.

120

Турция твърди

преди 1 година

Османския турчин завладял Балканския полуостров да не се избиват християните та да имало Мировяне и дал поне цялата религиозна власт на гърците срещнал и некъв българин и турчина благо му казал:КОЙ си ти бе? ............Донякъде Турска тайна е че ХристияноФОБА Османски ислямист се гърчеел и погърчвал но не се Християнизирал...............................................Турция като завладее всички от османска САМОТА току виж ни управлявали пак гърци