66

Душата на България

преди 1 година

Живко от Варна е божество, подарък от БОГ и висшите сили, природата му е дала много, но той не е добре, защото живее в лишения, скоро не е правил секс с красива жена, лишава се и от други неща, но с този човек трябва оправия в позитивна посока !

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 69, aаха :) Искаш да споделя дипломи и сертификати :) Осъзнаваш нали, че пишеш тотални иддиоотии, а? Но да, така се случва когато нямаш капацитет за водене на дискусия , както и доказателства за позицията си :) Жалка картинка!

64

Дар от БОГ ТАНГРА

преди 1 година

Човек който разбира от политика, така е защото му е вродено, това е все едно да си певец, ама и да можеш да пееш, значи това е вродено да може !Например хора , които имат лидерски качества, всъщност на тях им е вродено това !

63

Анонимен

преди 1 година

До 66 Ами и ти не даваш данни какво си завършил, какво работиш и там квото още се хвалеше. Значи и твоите хвалби са просто мнение, а не факти.

62

Спец по политика

преди 1 година

Няма значение че много хора нямат висше образование, аз нямам висше образование , но разбирам от политика !БОГ и природата искат да имат хубав живот за мен, хората не искат да има ХУБАВ живот за мен, а това означава че са грешници и греховници !С България трябва да има истинска оправия в 21 векк, защото е такава божията воля !

61

Анонимен

преди 1 година

Държавата има нужда от реално производство, а не от кухи лаладжии и лежачи, стигнахме дъното като икономика и демография, скоро ще станем 4 милиона.

60

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 38, не ми казвай какво да изследвам :) А защитете позцията си с данни! Защото вашето е мнение, а не факт! Данните превръщат мнението във добре обоснована теза. Подигравате се кой колко образвоан е, а не можете да обосновете наплесканите мнения! Смешни сте. После мрънкате за пари и заплати! Еми не заслужавате! Плескате клишета без да имате представа как да се обосновете! Ей това е по-страшно от неграмотността! такива индивиди, които си въобразяват, че имат интелект в главите! Нямате!

59

Но пък държавата

преди 1 година

Е в плен на мафията и корупцията.Нищо,че имаме толкова "висшисти".И аз съм един от тях,но в тези условия мнозина не работят това,за което са учили.Нещо като да си градинар в Сахара да речем и да се мъчиш да гледаш рози в пясъците.Същите тези пясъци,които погълнаха над 2 милиона млади Българи,рано прозрели,че нямат никакъв шанс тук.Нито материален,нито морален.И ако не се намерят политици да го разберат(ако не е твърде късно) с България е свършено!

58

Св

преди 1 година

Много началник, малко индианец!

57

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Същата бройка гласува за бойко болгароубиецът, защото ги излъга че ще им намали бензина с левче..

56

Тия 600хил

преди 1 година

са електората на Герпф, ПъПъ и ***!

55

Рънърса N45

преди 1 година

"Висшист" и интелект" са две различни и не винаги равнозначни неща, фактът че повечето висшисти са жени го доказва.

54

моР

преди 1 година

Тези 666 хиляди, преди бяха 300 хиляди, значи са се удвоили,за сметка на нас,замислете се на къде сме тръгнали,в някои скандинавски страни ги стерилизираха.

53

АХАХАХАХ!

преди 1 година

До 55 - Само на запад ще си завършил ;D Разсмя ме!

52

Анонимен

преди 1 година

Тоест имаме повече висшисти на глава от населението от Съединените Американски Щати, където според Википедията само 1 от 5 е завършил някакъв вид колеж. П.С. "един от четири" е повече от "един от пет". Това го пояснявам за завършилите "назапад".

51

АК-47

преди 1 година

Това не означава, че населението е поумняло. Масово се купува висше образование. Почти всички плейметки и фолк певици могат да покажат дипломи за завършено юридическо образование!!!

50

SuckMyD1ck

преди 1 година

Аз също съм висшист - завършил съм назапад и сега работя във френска компания и карам рейндж роувър. Вие русофилите като искате си стойте бедни и без образование.

49

Анонимен

преди 1 година

Тия 666.7 хил.са със Основно образование не са *** нито прости изкарват си шофьорска книжка и ходят да работят по Европа. ТЪЙ че *** народ в България няма има обаче Опростяване на интелигенцията чалгата и дрогата не прощават а и безразборния секс

48

Анонимен

преди 1 година

95% от тези дипломи за вишо вече не струват хартията върху която са напечатани, цялостното развитие на страната го доказва и никой не може да го опровергае.

47

Киро-висшист ли е?

преди 1 година

Според мен- е висшист по лъжи и измами..