116

До 122 что

преди 1 година

Что больтаеш,обдолбань дурачок?Ради такие как тебя,болгарские русорабьl перевратились в посмешищье! Какой тьl конченой ***.То что НАТО отправляет оръжие на Украине,не значит что НАТО воюеть! Закрой роть,дурачок! Твоя мама будеть стьlдно Ради тебя.

115

Анонимен

преди 1 година

Ами ние нямаме много какво да изпратим като помощ, затова предлагам да им изпратим обратно украинските бежанци мъже, които са се скатали от мобилизация. Все е някаква помощ, нали?

114

Анонимен

преди 1 година

Да им дадем проф. Тагарев.

113

Намесваме се

преди 1 година

и още как!Русия скръцна на Израел и те се отказаха!

112

до много съм притесн

преди 1 година

НАТО отдавна участва във войната с оръжие, сателити и наемници. Просто неадекватници като теб още не са разбрали мащаба на действията. Достатъчни са ви новините на Днеса, салатката, ракийката и кючека по телевизията.

111

Много съм притеснен!

преди 1 година

Да не вземе льотчика Чех Льов да замине за кремлевская психушка и да яхне някой безаналогов руцки самолет като онзи който се заби в жилищния блок в Ейск и да разбие стотици натовски остарели самолети в небето над Украйна хахаха. Саша звъни на Моня в Донецк: Моня,как е там?Моня: Воюваме! Много жертви и загуби в техника.Саша: НАТО губи,нали?Моня: Не!НАТО още не се е включило.Хахайаха

110

Копейкин

преди 1 година

Адютант на Кадиров!

109

Възраждане

преди 1 година

в Донбас!

108

Анонимен

преди 1 година

Никаква!!! Хайде стига това да е във фокуса на новините, има много по-важни неща за нас!!! Запада им помага с въоръжение за милиарди долари, наистина ли си мислите, че нашите 10 танка и 2 самолета ще помогнат с нещо? Айде стига вече по тази тема, писна ми украинския проблем да е по-голям проблем за нас от нашите си проблеми!!!

107

До 110

преди 1 година

А възраждане, БСП, атака и др. на страната на Русия, да пратим..

106

Тагурчеф

преди 1 година

Иначе ние почти не можем да помогнем с оръжие, но като военна помощ може да се предложи жива сила и военни специалисти, значи имаме бай Баце бивш командир от възродителния процес, бивши военни министри за командири или за бойци разполагаме с много яcтpeби като Пacи, Чexльоу, AлЙо, Иво Инджeв, Kpемтодорова и т.н. жълтопaветняци, ДъeБъ-apи и пияни професори даже, които могат да спретнат рота, че и батальон даже!!! А ще изкарат и некой лев... бaйизkykyригал е развързал кесията!!!! И така постигаме две цели... хем помагаме на укрите, хем и ние се отърваваме от ***!!!Стига са дитир

105

Мдааа Дааа

преди 1 година

Вариантите винаги са само два: или Европа губи или Русия печели. Победителят може да бъде само един. Двама победители, няма. А иначе... България е малка страна,но е населена с много kpе..ни. Изключително *** с иновативни идеи.... На всяка крача, анализатор, експерт, професор, генерал и всякакви kpе..ни. Не могат да различат сено от слама, но иначе всичко им е ясно и знаят как да оправят работите. Колапсът на българската народност е неизбежен и необратим. Който може да се евакуира от чалгария, това е. Тъпотата и простотията са сила която убива.

104

Анонимен

преди 1 година

Аз давам и Тагарев, и Вълев.Безплатно, че и билети за Кийв ще им купя, само да не ни ги връщат.

103

Анонимен

преди 1 година

До До 106"Няма конфликт по света, където да не сме продавали и на двете страни! Сега не правим изключение! На Украйна, през Полша и на руснаците, през Армения!" - Точно така се прави! Нека се избиват тея ненормалници. И едните, и другите. Заслужават си правителствата, които ги управляват.

102

Айде нема нужда!

преди 1 година

След,дъжд качулка и след свада,булка! Те,украинците(ПУ... ги демилитаризира) за месеци се обучиха и превъориха от НАТО,така,че разбиха на пух и прах армията с унитазите. Стойте си кротко с пръц зидента,Боко и Корни,че ще вземе да дадете на Украйна Химарс,танкове,самолети ф-16 ПВО Пейтриът и така ще въоръжите Украйна,че ще обърнете хода на войната хахахах! *** въпросът: Възможно ли е най-бедната,най-бързо изчезващата нация в ЕС,нищо непроизеждаща,да е най-руб ладжийската?

101

До 106

преди 1 година

Няма конфликт по света, където да не сме продавали и на двете страни! Сега не правим изключение! На Украйна, през Полша и на руснаците, през Армения!

100

Баба Гошка

преди 1 година

Пратете тоя гном за помощ на Украйна

99

Анонимен

преди 1 година

Аз нямам против да им продаваме оръжие. Нали и оръжейниците в Сопот имат семейства да хранят. Нека американците да плащат, а ние ще произвеждаме. Нямам проблем и на руснаците да продаваме, стига да си плащат.

98

Хаха

преди 1 година

Американците и продали душата си на американците псевдо българи се чудят откъде и какви хора да изкарат само и само да променят общественото мнение. Сега извадиха хора като Тагарев и Ноев.... Тия са никому известни посредствени експерти завършили Военната академия...

97

Иван

преди 1 година

А защо изобщо трябва да се месим????