279

ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО

преди 1 година

КРАЙ.. КРАЙ..КРАЙ.....!!!.... ПРЕСТЪПНИ ПУТИНИСТИ....

278

555

преди 1 година

Е нали щяхте да "денацифицирате", да "асвабаждавате", да спирате НАТО. Хапнахте малко бой и веднага преговори. Преди 8 месеца поставяха неизпълними условия сега станаха сговорчиви. Още бой трябва

277

Аноним

преди 1 година

Нищо дава им се шанс на руснаците да задават азиатския пазар те казват че Европа е нищо. Сега спокойно може да търгуват със Азиатците

276

Анонимен

преди 1 година

Тоя иска да каже, че Европа е загубила най-сигурния и евтин доставчик на енергия......

275

Анонимен

преди 1 година

Може да се спори по въпросът кой кого е загубил. Ще се види.

274

123

преди 1 година

До Равнопосавеност. Руската армия е 1.1 млн , но само на хартия. Това е като преди 89та в България армията се водеше 180-200 хиляди, само че от тях войници около 80 000 от които над половината в строителни войски. А сметай около 40 000 истински войници, да речем десетина хиляди истнски офицери и останолото са кибици на някаква скатана службица. Ако Русия имаше истнска армия от 1млн и в Украйна са загинали 6 000, както казва Шойгу за какво по дяволите им е да мобилизират 300 000.

273

Анонимен

преди 1 година

До ЧИТАТЕЛ В Азия има над 4 милиарда души, жадни за енергийни ресурси. Пазар море, в сравнение ЕС е плюнка.

272

Анонимен

преди 1 година

Хаха, "хранилищата" на ЕС са за месец, месец и половина с икономии. И ги напълни на кажи речи 10 пъти по висока цена...

271

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

Рекета с енергодоставките приключва. Скъпо, или не, Европа намери решение. Русия никога и никъде няма да намери купувач като Европа. Време е руснаците да разберат, че не само не са велики, ами са и жалки. Страната им би могла да просперира, ако те повече мислеха, и работеха, разбира се, а не да правят паради само.

270

Равнопосавеност

преди 1 година

До 315 - Старата съветска техника ли отработва нещо при реални условия. За мен Британия, САЩ и цял ЕС изглеждат жалки и не могат да се справят с РФ която при това до скоро използваше 10% от мирновременния си капацитет. Руската армия е с численост около 1 милион души и мобилизационен потенциал от поне 25 милиона, а в Украйна до скоро бяха само 120 хиляди. И какво отработиха - да си видял в Украйна Т-14, ПАК 50, нещо по-ново. Отработват спирания на тока и пропагандни ТВ изяви на злобни политици

269

Анонимен

преди 1 година

Европа зареди хранилищата на 2000 долара за 1000 кубика и руснаците като видяха че цената пада сами си гръмнаха тръбите . Само за сравнение договора на Германия дългосрочен последния май (може и да се бъркам) беше на цена 280 евро за 1000 кубика . Честито енергийна независимост . Сега въпроса е колко валутни резерви има ЕЦБ . Като свършат ще видим и реалната цена на еврото.

268

Равнопосавеност

преди 1 година

Е не, това вече не се търпи. Първо загубиха Макдоналдс и вече не могат да си поръчат мак нещо си, а трябва да ядат просто сандвичи, а сега и това. Ужасно и сега като няма кой да им печата хартиики какво ще правят в Русия? Нищо, ще се утешават с това, че при тях бензина няма и левче и че никой не ги кара да пестят ток, вода или да седят на студено. Някой да е чул да разреждат градския транспорт в Москва? Да гасят улично осветление и да спират ескалатори уж за ремонт за да пестят ток?

267

( '_' )

преди 1 година

.... "Днес заредих бутилка битова газ. Предполагам е от Гърция . Почти няма разлика от миналата година. Само шум се вдига за тая руска газ. ".... Надявам се правиш разлика между LPG (liquid petroleum gas, втечнен петролен газ или пропан-бутан) и LNG (liquid natural gas -втечнен природен газ или метан)

266

Нищо ново

преди 1 година

До Анонимен Такива "специалисти" като теб с лопата да ги ринеш. Но хиперзвукови ракети има Русия а САЩ - все още не. И нямат никаква защита срещу тях.

265

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха- ха , най голямата смешка, не е така, а Европ загуби евтина енергия, та сега ще се наложи да се гърчиме. Това е истинската истина, а не лъжовната.

264

Пепи

преди 1 година

До Хах НА какво казваш Европа ???? На покрайнините на Европа ли - ФРанция и Германия . Я виж къде се намират . Ами Унгария Чехословакия Полша .. не са ли част от Европа . Мани мани .

263

Бъдещето на мира

преди 1 година

Колкото и да се инатят управляващите в ЕС избирателите ще ги накарат да започнат да мислят и да действа за да спре войната в Украйна. Много наблюдатели коментират бъдещето на войната, но избягват да коментират бъдещето на мира. А известно е, че всяка война завършва с мирен договор. Украйна не може да спечели тази война. Това е все едно Мексико да спечели война с САЩ и да си върне Тексас и Калифорния.Колкото по-рано започнат да преговарят за мир, толкова по-малко ще загубят.

262

Анонимен

преди 1 година

Разговора е взел правилната посока но до около обяд имаше едно сорросче което разводняваше. С това трябва а да се преборим .

261

Анонимен

преди 1 година

Днес заредих бутилка битова газ. Предполагам е от Гърция . Почти няма разлика от миналата година. Само шум се вдига за тая руска газ.

260

Анонимен

преди 1 година

Динев е прав. Ще добавя , че Китай има договор с Русия , който е приоритет . Количеството не е малко. И ако него изпълни щетите са сериозни, които ще плаща.