35

Кулеков

преди 1 година

Колкото и да се пънете,тавариши сурвакарстовото умира, деня на вси светии става все по популярен. Западняка както винаги предлага по атрактивно забавление за децата от скучните български обичаи. Само в северна корея не е така.

34

Таня

преди 1 година

Хелоуин е много хубав празник. Маскираните малчугани с торби с лакомства са супер сладки и гушкави.

33

Анонимен

преди 1 година

Сатаната получи 59 жертвени агнеца на олтара си. Такъв "празник" не са му осигурявали и древните друиди.

32

Анонимен

преди 1 година

Добитъка се контролира трудно

31

Юлия до 33

преди 1 година

Благодаря Ви за съвета. Ще поговоря с нея да заменим хелоун с нещо нейно любимо. Харесва много Макдоналдс, но се притеснявам, че и там ще има такива деца и ще плаче, че не е с тях. Така американците настройват децата срещу родитлите си. Изполват, че малките не разбират, че искаш да ги предпазиш.

30

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантиц и,сър..

29

До Георги

преди 1 година

Ха-ха абе Герги, жената знаеш ли какви тукати ти забива със съседа? Сигуно жули яко катерицата с някой по либерален от теб. Напоследък да си забелязвал че не ти пуска достатъчно или че не е особенно въодушевена по време на секс?

28

Анонимен

преди 1 година

Православен,всъщност празника е християнски,на вси Светии...Друг е въпроса,че от него англоговорящите са си направили някаква забава.

27

Анонимен

преди 1 година

После Ким Чен Ун виновен....

26

Православен

преди 1 година

Ето до това води дяволопоклонничеството и призоваването на демони, като се маскирате като техни подобия. За съжаление всички починали вече са в ада и ще останат там до края на вечността, защото са починали, докато са чествали празника на сатаната.

25

Анонимен

преди 1 година

До Юлия - с основание сте се загрижили. Не я пускайте там. Не е нужно изобщо да се говорят сатанински работи. Самият празник като същност е служение на сатаната и обръччане в него. Заведете в този ден дъщеря си някъде, където много обича, ако ще дори край морето или в планината, така ще си спестите неприятни емоции и двете, а и участието ѝ в това кощунство.

24

ууу

преди 1 година

До Бай Красен Не ти ли е достатъчно, че "демократи" редовно те сурвакат вече 33 години?

23

Георги

преди 1 година

Преди 3-4 години хваах жената да облича децата в някакви странни костюми. Щели да правят хелоин. Извиках я в другата стая и такъв тукат и забих в муцуната и повече за хелоин у нас не е ставало дума.

22

Анонимен

преди 1 година

И замразената пица

21

Анонимен

преди 1 година

Сандукан с двата ножа сам.Специално за двамата братя

20

Шишо Хашишо

преди 1 година

Какъв сатанински празник ви го ни бе друзя? Това е деня на ВСИ СВЕТИИ и няма никакви богохулни трактати в него, децата просто се маскират и събират бонбони. Анадън му?

19

дедо Ташунко

преди 1 година

така е при евроантлантическите ценности

18

Бай Красен

преди 1 година

Абе Тавариши , що не пращате децата си да сурвакат? От петнайсе години сурвакари не са ме посещавали, виж за хелоин последните 10 години не са ме пропускали. Ами кво да правя купувам малко банбони и раздавам, деца са , не мога да ги върна.

17

Човек с чувства

преди 1 година

При обикновенните хора е така, но човек който е израстнал сред хора, които не са от елита, това не означава, че неговото място не е в елита!Нормално е да се прави изключение, защото има всякакви хора на този свят!Редно е човек да намери своето място в живота!Някои хора смятат че аз съм крадец, а защо , аз ако бях крадец щях да забогатея!Има 2 варианти човек да забогатеем , по честен път или по нечестен път!Нека да има ИЗГРАДЕН рай в живота ни, пророци са казали че ще има рай за нас хората!

16

Юлия

преди 1 година

Моля ви, посъветвайте ме как да постъпя. Малката ми дъщеричка иска са ходи на този паразник със съучениците си. Организиран е от няколко майки. Дали е безопасно и дали ще им говорят сатанински работи може ли да има геюве там? Много се притеснявам, а малката много иска да отиде, но не разбира опасностите. Всичко е заради Америка, тя разваля българските семейства.