103

ПП

преди 1 година

Спокойно граждани,само да дойдем на власт и приемем еврото ще намалим цените на всичко . Ето например килограм кашкавал струвал 22лв. но ние ще го намалим и ще струва само 18 Евро.

102

Х

преди 1 година

Вчера влизам в била за кашкавал гледам гледам най-евтиният 26 лв/кг имаше и по 36лв/кг. Излязох и две пресечки по-надолу се бутнах в някъв кварталски със турски стоки. Сирене саламамура 9лв/кг, кашкавал 16лв/кг.. Сори ама даже са по-вкусни

101

Анонимен

преди 1 година

Вече и краставиците купувам от Румъния.

100

Анонимен

преди 1 година

За това поскъпване лично благодаря на ПП и всички българи гласували за тях!!! Вие сте абсолютно вредни за България, гнусни сте мръсни отпадъци!

99

Космонавт

преди 1 година

Елементарно е - не купувайте. Нека да ги изхвърлят.

98

Анонимен

преди 1 година

Между 6 и...10 литра мляко за килограм сирене/кашкавал? Или са купували и ползвали много разредено мляко, или се прокарва поредната лъжа за оправдание на спекулата. Нали не става въпрос за някакви специални деликатесни видове, а а обикновено бяло краве саламурено сирене и обикновен кашкавал?

97

6

преди 1 година

Още преди 9-ти септември и най-бедният селянин имаше поне хляб и сирене за дома и за в къра!Днес то и кашкавала станаха недостъпни,освен че са ментета и са некачествени.И защо правителството не реагира поне за тези най-необходими за храненето на хората стоки?Към тях можем да добавим и краставиците и доматите.А хляба ,дори без ДДС , гони 2-та лева!?Какво другоправи правителството щом не може да осигури храната на хората!?Оставка и край с некадърни ибезотговорни властници!

96

Анонимен

преди 1 година

Затягайте коланите.Най готино в България е да си украински бежанец всичко ти е безплатно.

95

Анонимен

преди 1 година

Бананите в Австрия са 1 евро

94

Анонимен

преди 1 година

Купувам сирене внесено от Турция. Като ходя до Одрин си вземам по две тенекии също. Излиза доста по-евтино и е наистина качествено и добре отлежло. Повечето дето ги продават по големите вериги не са хубави като истинското сирене едно време.

93

Анонимен

преди 1 година

Мухаха, Пермезана в Италия е на цена около 12-13 евро килото, зрее години. Вносните станаха по-евтини. Вече нашенски не купувам

92

Стамо

преди 1 година

Скоро всички ще обясняват пред Народния съд кой какво правил, крал, спекулирал. Никой няма да бъде забравен, а виновните ще умрат много мъчително...

91

Анонимен

преди 1 година

Тая спекула и бързи печалби които са обзели родните производители няма да трае дълго,Турция с своето огромно и евтино производство ще залее нашите пазари и някой пак ще вие на умряло!

90

До До долните

преди 1 година

Щом предпочиташ да им говориш на френски на картофите си, купувай френски. Мойте знаят само български. Т.панар.

89

Анонимен

преди 1 година

Цените скочиха, качеството се влоши. Особено при млечните продукти липсва контрол. Внимавайте какво ядете, все по- често се появяват буболечки в млеката, сиренето и кашкавала. Без значение на марката.

88

До долните

преди 1 година

Ми хората купуват френски картофи белени не българскитебоклуци

87

Муахаха

преди 1 година

то 1 кило Картофи е вече 2 лева, а като махнете люспите, нараняванията и т.н. и ги сготвите от 1 кило колко мислите остава - 700 грама - много ще са, което и за 2ма човека не стига за гарнитура при това!

86

Гербер възрожденец

преди 1 година

Моя идол ББ каза че ще свали бензина с левче но моя баща Костя Копейкин. Ще повиши цената на сиренето с 5лева тъй че ,ще има за мен и всички ВЪЗРОЖДЕНЦИ !!!?

85

Анонимен

преди 1 година

Интересно как в Турция цените са значително по-ниски. Техният ток да не е по-евтин. Да не купуват по-евтини фуражи за животните които дават мляко. Плюс това газа и горивото поевтиняха,а казват,че стоката още ще поскъпва. Няма много логика

84

Анонимен

преди 1 година

Да му мислят мързеливите и некадърни русофили...