22

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 година

ТИЯ ПРЕСТЪПНИЦИ В ПАРЛАМЕНТА НЕ ПИТАТ НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЖЕЛАЕ ЛИ ЕВРОТО, НАСЕЛЕНИЕТО КОЕТО НАРИЧАМ СТАДО ДОБИЧЕТА БЕЗРОПОТНО ЩЕ СЕ ОСТАВИ ТЕЗИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДА ИЗПЪЛНЯТ ЗАПОВЕДИТЕ ОТ КОЛОНИАЛНОТО ПРАВИТЕЛСТВО В БРЮКСЕЛ.

21

ако не беше

преди 1 година

трагично, щеше да е смешно!!! Най-бедната страна от ЕС в клуба на богатИтИ, ужааааастааТ

20

АНГЕЛ

преди 1 година

Защо няма нито 1 дебат на тази тема. Защо не се коментират десетките негативни неща които се случват освен замяната на Лева с Еврото. Най-малкото ,че България става солидарен длъжник с цялата Еврозона която има дългове от средно 105% от БВП.България има 20% дълг спрямо БВП.НАй-ниския! Тоест солидарно ще връщаме заемите на Гърция,Италия ,Испания и прочее !!!

19

до 17

преди 1 година

На референдум гласуват всички. И неграмотни и полуграмотни и незапознати, абе всякакъв талаш. За референдум е нужно образовано население. Или трябва да се въведе рейтинг на индивида, който се формира от образованието му, дохода, данъците и др и така гласът му да тежи повече от глас на склададжия с основно. Тогава има смисъл, иначе талаша винаги ще гласува против всичко, което не е директно даване на пари в джоба. А талаша е мнозинство - около 75-80% от населението е плява.

18

Реалист

преди 1 година

Защо България трябва да има евро, а не лева ?

17

Статистик

преди 1 година

Добре бе, Пекан - а сега кажи и по какъв курс ще обменим левчетата? Щото оня с големия нос, Хампарцумян - каза, че курса ще ни го определят от ЕЦБ и най-вероятно ще е 1:3 или 1:4? Та каква ще ни е далаверата?

16

До 11

преди 1 година

Защо те е страх от референдум бе, пишман пропагандаторке?

15

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Такъв процес няма да има никога.

14

волк

преди 1 година

ПРОДАДОХТЕ нашто левче после сменете знамето и изтрийте българия от картата

13

До 12

преди 1 година

Да свиквате.

12

Анонимен

преди 1 година

Ускорено поробване на държавата и децата й. Така са наредили на предателите. Като е толкова хубаво еврото защо Румъния, Унгария, Швейцария и скандинавските държави не преминат на евро. А бедна България трябва ? В момента е нужно с всички сили да се борим против това.

11

до 10

преди 1 година

Защо са ни решетки?

10

до 8

преди 1 година

Стига бе страхливец. Такива като теб и от сянката си се страхуват. Така пишехте и за тези, които подкрепят санкциите срещу Русия. Щели да са гладни, на студено и тъмно. Ами не стана така.

9

РЕФЕРЕНДУМ

преди 1 година

РЕФЕРЕНДУМ, или си пригответе железни решетки за вратата - от оная фирма, дето е на вашия човек.!

8

Таня

преди 1 година

Айде де, вече не знам колко години го чакам това евро. Фирмата на мъжа ми губи около 1% от печалбата си само в превалутирания. Това са около 5000лв годишно, което си е едно яке, чанта и обувки :) На него пак няма да му останат :)

7

Анонимен

преди 1 година

Процесът ще е болезнен за еврофеновете. Ще видите!!!!!!!

6

Анонимен

преди 1 година

Поредните продажници.

5

Анонимен

преди 1 година

Ha чeлa им ЛEBckи знaци, в oчитe им плам...

4

Когато официално във

преди 1 година

Стига сте плашили хората бре -еврото зависи от редовно правителство ,от решение на Европейския съвет и Европейската банка ,ТЕ определят дали ще има евро в България -както видяхме ни показаха ЧЕРВЕН КАРТОН за Шенген ,нали видяхте Холандия ни би шута -те не искат корумпирана държава без правосъдие и без никакви закони ,мафия и супер крадливи политици

3

?!?

преди 1 година

7% дефицит, тоя за какво евро говори. Нинова и Петков се погрижиха да няма еврозона. А тоя Пеканов се спуква да ни пробутваилюзии, че ще влезем. Толкова е полезно , колкото да не казваш на болен колко му остава.