385

Анонимен

преди 1 година

Извинете но сделката с ООН и Русия, е Украйна да изнася пшеница за гладуващите страни в Африка, а не за богатите в ЕВропа! И още по малко България която си има достатъчно пшеница!!

384

Анонимен

преди 1 година

До до к.395 Много си доверчив...

383

ДумкайСеВГърба

преди 1 година

Поръчкова статия на нашите земеделски олигарси.... които задържат огромни количества зърно на склад..... но украинското им свали цената и сега вият на умряло и плащат за патенти по медиите

382

Анонимен

преди 1 година

До до к.395, безполезно е да спориш с болни русофили. Те си имат опорка и си я повтарят, украинското зърно било едва ли не отрова за мишки според тезите на руските тролферми. Няма смисъл.

381

Мая

преди 1 година

Да купуваме руско жито да живее по 200г. кат тавариш Путина!

380

Анонимен

преди 1 година

Извинете: Агенцията по храните към ООН

379

Атака

преди 1 година

Това е национално предателство! Това корумпирано сборище в парламента гледа как да си напълни джобовете с пари. Вчера разискваха да си увеличат заплатите няколко пъти. Докато българските земеделски производители и животновъди са на ръба на оцеляването, поради чуждестранният внос на жито от Украйна, внос на всички зеленчуци и плодове от други страни на Европейския съюз, сборището в парламента си пълни джобовете с пари.

378

до к.395

преди 1 година

Преди да започне износът на пшеницата, тя се проверява от комисията на купувача - в случая Агенцията на храните към ООН. Кой приема пшеница, която ще храни хора и то цели народи, без входящ контрол за качество?! Престанете да лъжете, ще вземат да ви осъдят!

377

Зърнопризводител

преди 1 година

Да така е! Да се увеличи хляба с още100%! ( да се наядем и ние)!

376

Анонимен

преди 1 година

До П. Блъсков Ако за последните три години все още не ти се е изяснило каква е хавата с "официалните позиции на държавните органи", надежда за теб няма....

375

П. Блъсков

преди 1 година

Не съм забелезал никаква промяна в качеството на хлябовете - купувам много видове на различни фирми. Докато няма официална позиция от държавните органи това си остава само хейт.

374

умнокрасив

преди 1 година

Давайте да ядем канцерогенно жито, за да може да се смеем на зърнопроизводителите, че не са си купили ново Бентли.

373

Анонимен

преди 1 година

Туй е просто плач, че покупката на ново "Бентли" се отлага за догодина...

372

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен к.383 Дали зърното от Украйна е хубаво или не питайте правителствата на Румъния и България. Факт е, че те задържаха украинската пшеница,която е 40% по-евтина от тази произвеждана в двете държави и тъкмо непосредствено преди това БГ производителите искаха от кабинета държавна помощ от порядъка на 40% поради по- ниска реколта. Но разтовариха украинската пшеница с 40% по-евтина от нашата и калимерата не станаПострадаха тези, за които беше предназначена пшеницата, но тя не стигна до тях

371

А така

преди 1 година

Подкрепяйте още неофашистите от есес,че да ни ,,помагат".После България е на първо място по смъртност.Разбрахте ли вече кой ни трови с хранителните им *** и това не е само в хляба.Меса,салами,вафли и др.всичко е бъкано с химии дори вкуса на шоколада вече не е същия та и ако ще и от 5лв да е.ВЪН НА ПЛОЩАДА И ДА СЕМАХАМЕ ОТ ТАЗИ НЕОФАШИСТКА ОРГАНИЗАЦИЯ ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЕСЕС! НИЕ СИ ИМАМЕ КАЧЕСТВЕНО ЖИТО КЪДЕ Е? ЗАЩО ВНАСЯ ***? ЗАЩО ЕС НИ УБИВА?

370

Анонимен

преди 1 година

До АГРОНОМ Само ти ли не разбра, че в украинското има пестициди, мухъл, примеси органични и неорганични много над стандарта, включително и жива зараза! Негодно е за консумация! Нискокачествена храна не е същото като развалена и негодна за консумация храна!

369

Май май

преди 1 година

Ама големи професори по зърно се навъдихте като ви чета коментарите. А нашето е супер качество така ли излиза. Ако ви го бяха наврали по 1,50 лв за килограм тогава ми е интересно какво щяхте да драска те, а профффффисур???А иначе нашето на запад само за фураж на прасета го ползват ама както и да е.

368

Анонимен

преди 1 година

Към МС има БАБХ. Нека тя направи химичен анализ на украинската пшеница и да публикува резултатите в пресата. Да не се окаже, че причината е друга: 40% по-евтино зърно,което конкурира това на БГ земевладелците и те тръгват на челен сблъсък. Агенцията по храните към ООН препоръчва украинската пшеница за прехрана на народите от Африка, Азия и Южна Америка, но БГ зърнопроизводителите надават вой, а БАБХ си трае.Как да разбираме това? Да не се окаже скандалът в РБ фейк- нюз?

367

АГРОНОМ

преди 1 година

До НЯКОЙАко смятате, че Българската пшеница е много качествена, не много, а направо жестоко се лъжете. Нашите зърнарите отглеждат само фуражна пшеница заради по-високите добиви, но от нея качествен хляб не става.

366

Анонимен

преди 1 година

Африканците май ще си останат гладни!