85

Какво следва

преди 1 година

Много наблюдатели коментират бъдещето на войната, но избягват да коментират бъдещето на мира. А известно е, че всяка война завършва с мирен договор. Украйна не може да спечели тази война. Това е все едно Мексико да спечели война с САЩ и да си върне Тексас и Калифорния. Колкото по-рано започнат да преговарят за мир, толкова по-малко ще загубят.

84

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

83

Анонимен

преди 1 година

Поколенията ще гледат русофили на рисунки, както гледаме нeaндepтaлите

82

Могъщата Русия

преди 1 година

Торпедото Посейдон се движи под водата и при взривяване създава ядрено цунами с височина 500 метра.На 2 октомври атомната подводница с Посейдон е напуснала базата за евентуални ядрени опити.На 6 октомври президентът на САЩ Джо Байдън заяви, че ако Русия използва ядрено оръжие, тогава ядреният Армагедон ще бъде неизбежен.Според руско научно списание, на равнинен терен, 500 м.цунами може да премине 500 километра навътре, тоест да достигне Вашингтон.САЩ нямат оръжия, сравними с Посейдон,

81

Валякът идва

преди 1 година

Когато към опълченците от Донбас се включи мобилизираната 300 хилядна руска армия всичко ще си дойде на мястото. Войната вече няма да е позиционна.

80

Анонимен

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

79

ненада читат !

преди 1 година

А само псмотри на физиономию Шойгу и будеш паднеш от коня що он бъил славянин ! Такие славянские братя напали на Украйна ! Ест и еще по изчанчение физиомутри !

78

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как някакви русофоби подкрепят неистово един фашистки режим? Изглежда освен русофоби и краваророби са и фашисти, от тия прикритите дето ги е страх да изявяват фашистката идеология открито и чрез русофобията в момента успяват да си утолят жаждата за мъст и реваншизъм срещу руснаците!

77

Комунистите тъ

преди 1 година

https://youtube/watch?v=QSaxduOxogU&ab_channel=BBCNewsВижте в това видео истината. Отворете си залепналите очи

76

Анонимен

преди 1 година

Първо, да заличим онези, които дават заповеди да обстрелват нашите територии, за да усетят съдбата на цивилните, и едва след това да поемем обикновените войници, които, между другото, се предават на стотици и се оплакват от това как са хванати по улиците на украинските градове и насилствено изпратени в месомелачка" - каза Кадиров.

75

Анонимен

преди 1 година

И атомна, и термоядрена и неутронна бомба да използват руснаците в крайните си европейски южни територи, т.нар. Украйна, пентагонът нищо няма да направи, защото те пет пари не дават нито за Украйна, нито за руснаците населяващи тези земи. Те ще обичат Украйна и украинците само докато тези *** воюват срещу Русия и ще подкрепят Украйна и народа по тези земи докато има и един *** укрофашист, който да воюва с Русия.

74

Анонимен

преди 1 година

Зеленски заедно с фашистката му клика ще бъде съден от военен трибунал за извършените престъпления️против човечеството на разстрел с куршум в тила присъдата ще се изпълни на площад Майдан Незалежности

73

gogo

преди 1 година

Щом Арестович /не, не е арестант още/ го казва, значи е вярно /браво на Днес/. Мнооого им е сложно като им го слагат отвсякъде

72

Малко за политика

преди 1 година

До Анонимен 66: "Никакъв обстрел не е имало над цивилните в Донбас"? А за това, че Украйна не изтегли тежките оръжия от т.н. разделителна линия, за това, че не даде специален статут на Донецк и Луганск кой е виновен? Пак Вагнер ли? Стига г'лупости. Под Минските съглашения се бяха подписали президентите на Русия, Украйна и Франция и канцлерът на Гернания. Ако Украйна ги изпълняваше, война нямаше да има. Но вместо това всеки път, когато емисар от Вашингтон посетеше Киев сраженията се усилваха.

71

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха бати смешната стаив

70

Анонимен

преди 1 година

Русофилите оправдават грабежите на путин с аргумента че укрите са руснаци по произход! Сега им давам да четат, да не се заблуждават. И не ми викайте фейк защото проучването е руско! Ето ви.... https://chistenkoeschool.ru/bg/opyt/ukraincy-i-russkie-slavyane-pochemu-russkie-i-ukraincy-ne-slavyane-7/

69

руской солдат будет

преди 1 година

Видет какво значит болшой студ във балшая беднаая и гладная армия във студеной окоп-он будет доволен останет от на Путин мераците ! Харашо си помислете що вас ждет какда ни может спат ни может стрелят от бахър ! И водка не будет !

68

Комунистите са тъ

преди 1 година

Не може и не може да ви влезе в тъ глава че когато една демократична държава се бори срещу комунистическа, най-силния защитник са Щатите. И няма към кого друг да се обърнат. Това не е защото щатите искат, а защото Щатите са търсени за помощ от бедстващото под комунизма население. И който не вярва че да си комунист е бедствие, вижте как третират войниците си, вижте как третират народа си, вижте мизерията и гладът, вижте лидерът им. Отворете си очите. Ако не виждате тези неща, за вас вече е късно

67

Антисоросоид

преди 1 година

Руснаците евакуират хората, а ЮСраинците ги ползват за жив щит.

66

Пак по опорката?

преди 1 година

До Анонимен 66: "Много лесно се проверява в Google"? Не разсмивай хората. На тези пропагандни кьорфишеци че руснаците се обстрелват сами няма кой да повярва.