143

Анонимен

преди 1 година

Ако иска гола у летящата чиния на Бузлуджа да се снима, все ми е тая.

142

Анонимен

преди 1 година

Разбесняла се е върху гробницата на българите, посечени от турски ятаган при потушаването на Априлското въстание. ВСЕ НЯКОГА НЯКЪДЕ ще я срещнат истински българи и НЕЯ ЩЕ Я РАЗЧЕКНАТ!!!!!

141

Анонимен

преди 1 година

голям ПРАЗ!!!!

140

Гост

преди 1 година

Меко казано наглост и извращение. Домашно възпитание отсъства.

139

Анонимен

преди 1 година

Според мен нищо няма да им стане на някакви камънаци че тая дърта кожа е клекнала върху тях. То и на мен няма да ми с т а н е нищо ако ми клекне тая дъъърта кожааааа

138

Анонимен

преди 1 година

Коги се прекали с белото е така. Селска лелка.

137

София

преди 1 година

Колкото тая е певица, толкова и тоя дето я е снимал е фотограф. Сбирщина бездарни ни заливат с псевдоизкуството си, лишено от всякаква мисъл, естетика и послание. Не, мерси, да си я слушат онези другите, дето лобира за тях.

136

УЧЕН

преди 1 година

Търси нещо по-твърдо от нейния.

135

Кютек Колефф

преди 1 година

и няма да си помисли повече да поругава.

134

Teмерут Колева

преди 1 година

Teмерут Колева окончателно отврати всички нормални българи!!! От днес нататък ще си я гледат и ще си я слушат само нейните ЛГБТ куиърджендър и прочие ненopмалници. Тя и Ивайла Бакалова в началото така се държеше надменно и отвратително, но сега си е точно на мястото и още надолу ще пада! И Teмирут Колева също!

133

Тая булка

преди 1 година

хем иска да е "Рут" по западному, хем си е най-обикновена Колева, най-вероятно от с. Карапелит, Добричка област.

132

До 169

преди 1 година

Ами, явно има. Още повече, че е от малкото бг изпълнители с кариера и навън. И пробила самостоятелно, с некомерсиална музика. И е на сцената към 10 г. вече.А иначе, десетки хиляди ще ти кажат всички песни от нови албум на Фики и това критерий за какво ще е ?

131

Анонимен

преди 1 година

Ох, не знам кой набеди това момиче за певица..Просто е отчайващо зле. Интересно ако има и трима човека, които могат да кажат името на поне една нейна песен..

130

пуйката

преди 1 година

Голяма новина!

129

Някои сънародници...

преди 1 година

...слагат цветя на благодарност пред такива паметници, други ги ползват, за да се снимат разчепени еротично.......всеки според вкуса и разбиранията си.

128

Не разбирам

преди 1 година

Изключително грозна селска физиономия и манталитета и е като на градско момиче от селски тип

127

До Без боди

преди 1 година

Гарантирам ти, че масово хората, които я слушат идея си нямат кой е Н.Колев.Има световноизвестни изпълнители и успели в България, които пълнят клубове(като Рут) чиито песни не знаеш, а дори и имената им не си чувал. Същите тия млади не знаят песни на дует Ритон да речем или Михаил Белчев. Всяко нещо с времето си, всеки човек с интересите си. Само да не изказва от позицията на последна инстанция.

126

До Анонимен 158

преди 1 година

Тази, че се е разкрачила няма абсолютно никакво значение за твоя живот.Дори нямаше да знаеш ако Шкварек не го беше коментирал и Днес не го бяха извели като "новина".Проблемът е, че същият този политик Шкварек реално не се занимава с истинските ни проблеми, в които са замесени и неговите съпартийци а се занимава с такива глупости, които да вдигат "патриотите". Ама същите тия панелни патриоти ще искат по-ниски сметки, по-високи заплати/пенсии.И затова никоя разкрачена няма отношение

125

Без боди

преди 1 година

Тая е известна с това, че е дъщеря на Неделчо Колев, а за него вече по-младите от 40 години не са чували. Някой да може да запее нейна песен? Или да каже името на нейна песен? Нали! И аз не мога!

124

До 159

преди 1 година

Ква да е?