19

Анонимен

преди 1 година

фармацевтичната мафия трябва да овладее един огромен пазар, затова. Човееството не е напреднало, след като навиците и способността на отделните хоеа за преценка не са се развии. Всички , всички първобитни народи са употребявали опиати. Било с цел преодоляване на физическа болка, за издръжливост, за приемане на зверствата около себе си или за отпускане. Всички първобитни народи са познавали разнообразни опиари и смъртоносни растения.

18

Анонимен

преди 1 година

Планът за унищожаването на белия човек продължава с пълна сила

17

Хляб и Зрелища!

преди 1 година

Хлябва намалява - зрелищата се увеличават. Интересно какво съотношение между тези два, стратегически важни, за всяко управление ресурси можем да достигнем преди хората да излязат от вкъщи с тоягите?

16

Анонимен

преди 1 година

До хе хе "Тея, които употребяват канабис или други видове упойващи вещества са нещастници. Бягство от реалността в един измислен свят, заместител на истинския живот за известно време." - Като те гледам теб какъв "щастливец" си с този негативизъм, предпочитам да съм от "нещастниците". Гледането на филми, ходенето на театър, пиенето в кръчмата, компютърните игри и много други дейности са бягане от реалността, с цел развлечение. Това, че малкото ти мозъче не може да го проумее си е негов проблем.

15

Анонимен

преди 1 година

Порнографията и маркоманията, заедно с проституцията бяха сред първите "демократични свободи" , внесени у нас след, 1989г. Това е, какро още Добри Войников е написал в "Криворазбраната цивилизация", цилИвилизацията. Не знам защо ги е срам да напишат в днешните учебници по история, но именно чрез наркотиците, чрез опиума, Великобритания се е опитвала да завладее Китай и по този повод са водени 2 войни. Британците чрез тайно наркотизиране на населението да всяват размирици в държавата.

14

Анонимен

преди 1 година

Няма лошо. Масовият пушач на трева е хипи с нисък доход. Отхвърлен от успелите в обществото. Разбира се, като програмист и спортист бих заявил, че в компанията си имаме 1-2 лица, които употребяват чат-пат, но те са изключение от правилото. В общия случай 95% от употребяващите са тотални аутсайдери.

13

Анонимен

преди 1 година

Супер , дано повлекат крак и сред останалите страни в ЕС .Въпреки ,че това ще лиши наркомафията от не малко доходи т.ч. съпротивата ще е голяма, но колкото повече страни го правят толковапо лесно че е и за останалите

12

Анонимен

преди 1 година

В Бг няма да го приемат, наркомафията, която ръководи държавата не може да се лиши от милиардите, които ***, като продава на улицата грам марихуана на 20 лв. Ако влезе това немско законче, всеки заинтересован просто ще си отглежда по една две растения вкъщи.

11

хе хе

преди 1 година

Тея, които употребяват канабис или други видове упойващи вещества са нещастници. Бягство от реалността в един измислен свят, заместител на истинския живот за известно време.

10

Марли

преди 1 година

След Германия и цяла европа. А *** като много знае кое е наркотик, кое не е, ще изпуснеотново да прави пари от тази индустрия. Все едно като е забранено е спряло да се пуши. Винга ще се пуши ТРЕВА

9

Канабисът

преди 1 година

е билка.Присъства във всяка фармакопея.Не е наркотик.Към него няма физическо пристрастяване.Латинското му наименование е канабис сатива, което буквално означава полезен коноп.Средствата похарчени за борбата с него фактически са разхищение на обществен ресурс.Употребата му не води до трайни здравословни последици, дори обратно.Това е продуктът с най-бързо нарастващ дял във фармацията понастоящем.А както е казал още Хувър именно борбата с наркотиците създава организираната престъпност

8

Германец

преди 1 година

Браво :)

7

Само в милиционерска

преди 1 година

Тоалетна България те съдят за една цигара марихуана и те изкарват дрогиран 5 дни след като си пушил. А всички вие крепостни селяни сте промити мозъци

6

Льольо

преди 1 година

Нормално, при толкова много черни германци

5

Анонимен 001

преди 1 година

Кокаина и хароина кага?

4

Лена

преди 1 година

е сега вече ще емигрирам.. до скоро заради заплащане амаа айде в Бг си е най- добре, но сега вече с 200. всеки ден на ганджа. пък и ще отслабна

3

Ехаааа

преди 1 година

Колко важно решение, идеотето нЕмат спиране!!! Всичко е за вашето благо, спите ли???

2

Анонимен

преди 1 година

Ще можем да си пържим мозъците безнаказано.

1

Анонимен

преди 1 година

Ми то в повечето държави в Европа е така. Ние за пореден път сме на опашката. Нали трябва да подкрепяме мафията, която иска да богатее все повече, да си купува къщи в Гърция е още по-нови коли. То е ясно, че с отричане на такъв закон пълним мафиотските джобове.