8

Съмнява ме да са

преди 1 година

излезли на протест срещу Орбан. Те го избраха със сериозна преднина. Намирисва ми на платена, демократична акцийка.

7

Анонимен

преди 1 година

A метежите във Франция защо не отразявате????Народът ще се отврати от пропагандата ви и няма и да ви чете,показвате само една гледна точка,това не е журналистика

6

Анонимен

преди 1 година

Както обикновено, опит за цветна революция. Като не им харесва да заминават при арабите и *** ввъ франция, италия, англия.

5

Анонимен

преди 1 година

До ОтвратенТочно така - очакваме окупацията на университети от либералстващи привърженици на... ясно е на какво. И не са многохилядни за сведение.

4

На свинската глава

преди 1 година

Орбан образование не му трябва, на него хелекторат му трябва! Отпуска пари на многодетни семейства и се надява до края на живота му кралицата на чардаша да има половината електорат у магияр! Орбан се срамува от произхода на старите маджари и иска да ги пише турци от някакъв ромски комплекс за малоценност !

3

Отвратен

преди 1 година

Почеркът е познат. Наподобява "окупирането" на университетите у нас преди години. Един и същ диктува тези протести в цяла Европа, целевата възрастова група е тази между 20 и 30 години и мишена са университетите. Дали ще е свободно образованието от идеология или се прокарва друга идеология, която вече всички знаем, нека всеки сам да си отговори!

2

Анонимен

преди 1 година

Не виждам да отразяват протестите от Франция. Явно те не са по темата

1

Олимпий Панов

преди 1 година

Къде са протестите в Франция?Молдова.Германия?