87

До до 90

преди 1 година

Каква 800 хилядна армия? Боби каза че 500хиляди са убити?

86

Анонимен

преди 1 година

до 90.Най гениално е как 800 хилядна армия се сражава срещу 150 хиляди руснаци.Още по гениално е че тези руснаци си държат една трета от Украйна и няма изгледи да я оставят.Супер гениално ще е като към тези 150 хиляди руснаци се присъединят и мобилизираните през зимата.

85

Анонимен

преди 1 година

Николай Василев: Путин не познава Западния свят, частичната мобилизация няма да обърне войната, но може да взриви Русия. В специално обръщение Путин на практика призна пълния провал на т.н. "Специална военна операция" в Украйна, обяви "частична мобилизация" и отново заплаши света с оръжия за масово унищожение.

84

Анонимен

преди 1 година

Джон Хърбст: Владимир Путин вече си осигури място в историята като глyпак. "Путин направи подаръци на Запада - той стана причината за обединението на западните държави и попълването на редиците на НАТО. Той вече си осигури мястото в историята като ***", каза бившият посланик, на въпроса с какво ще бъде запомнен руският диктатор, който на 24 февруари започна пълномащабна непредизвикана война срещу Украйна. Русия търпи огромни загуби във войната срещу Украйна, като по данни на Киев до момента 54 650 руски войници са били демилитаризирани на украинска земя.

83

Анонимен

преди 1 година

Контраофанзивата на Украйна постави Путин под обсада у дома. Гениалността на украинското военно командване", написа в Туитър в началото на седмицата канадският анализатор Майкъл Маккей, "e в това, че успя да премести силите си там, където ги няма руснаците, и така ги принуди да се оттеглят оттам, където са". След като се провали в опита да превземе Киев и да свали украинския президент Володимир Зеленски зверският режим на Путин претърпя позорен провал в Украйна.

82

Анонимен

преди 1 година

Драгомир Заков: Русия затъва в Украйна, както в Афганистан. Войната е водораздел и за България. Вижда се някакъв прозорец за Украйна в момента. Демокрацията в крайна сметка винаги побеждава. Това се вижда назад във времето и с Първата, и с Втората световна война, има много примери". Случват промени и в Русия: "Когато се разклаща една стъклена система, градена на нездрави основи, тя започва да рухва.

81

дядо йоцо гледа

преди 1 година

Кога щеше да пада Киев, че съм забравил?

80

Анонимен

преди 1 година

И след като Русия е загубила защо е окупирала една трета от Украйна?Странна работа дай боже всеки така да губи.Не изглежда като загуба ако си отгоре.

79

Анонимен

преди 1 година

Русия продължава да лети с бясна скорост по нанадолнището. В дъното е истината за изтичащата от вените й имперска кръв.

78

Анонимен

преди 1 година

Зеленски се прицели в отвоюване на Крим, Украйна изключва преговори с Путин.

77

Анонимен

преди 1 година

Украйна обяви нова офанзива и изключи възможността за преговори с ПутинУкрайна готви нова офанзива. Целта е отвоюването на Мариупол, Мелитопол и Херсон, обяви президентът Зеленски. "Цяла Украйна трябва да бъде свободна", уверен е той.

76

Анонимен

преди 1 година

Просто не мога да повярвам, че едно русначе което пееше на златния Орфей песента на Емил Димитров "Арлекино" днес успя да свали кървавия режим на диктатора Путин. Бившият депутат от Петербург Максим Резник заяви "Въстанието на Пугачова ще доведе до падане на режима на Путин"! Американския канал ABC нарече Алла Пугачова "икона"!

75

Анонимен

преди 1 година

Рашиcтката бандитска шайка в Украйна губи по 10 танка средно на ден. Заради тези тежки загуби на танкове Т-72, Т-80 и Т-90 на Русия й се е наложило да извади от складовете консервирани танкове Т-62, произведени през 70-те години на миналия век, а и по-рано. По данни на Forbes, рашиcтката терористична групировка в Украйна губи средно по 10 танка на ден, след като украинските войски преминаха в контранастъпление на изток и юг. Украинските зугаби са пет пъти по-малки - по едва 2 танка средно на ден. Това съобщи украинското издание

74

Наблюдател

преди 1 година

На следващия парад на Червения площад на Русия й остана да дефилира с Т34,някоя Катюша,ирански дрон,тачанка,цар Пушка,както и понито на Будьони.А две деца от Путинюгенд ще носят рисунка на Сармат.

73

Анонимен

преди 1 година

Джон Болтън смрази военнопрестъпника Путин: САЩ ще го ликвидират както Касем Сюлеймани в Иран и той го знае! Съединените щати могат да убият Владимир Путин, ако Русия използва ядрено оръжие в конфликта си с Украйна, предупреди бившият съветник по националната сигурност Джон Болтън. Болтън, който е републиканец, част от екипа на Доналд Тръмп, направи твърденията по време на интервю с Андрю Мар за британската радиостанция LBC News.

72

Анонимен

преди 1 година

Оказа се, че терористичните удари с ракети по цивилни обекти са безполезни за руския башибозук.

71

Обективно

преди 1 година

Руският фашист беше на тестостерон, отразява се на мозъка зле!

70

Анонимен

преди 1 година

Невероятните, неочаквани, неоспорими и непредотвратими украински успехи на бойните фронтове, показаха категорично, че Украйна печели военните сражения и е само въпрос на време тя да удържи още по-значима победа, която да бъде най-тежкото поражение на армията на Кремъл след Втората световна война, надминавайки даже позорните загуби и паникьорското отстъпление в Афганистан.

69

Наблюдател

преди 1 година

Митът за непобедимата руска армия е окончателно разбит.Една Украйна без флот и авиация обърна Русия в позорно бягство,унищожи й черноморския флот и разби елитната Първа Танкова Червенознаменна Армия,която дефилираше на всеки 9 май и беше гордостта на Путин.

68

Анонимен

преди 1 година

Не бре, те се прегрупират и уплътняват фронта! Чака се официално изявление