25

Пфу

преди 1 година

Испанците да си пазят собствената граница и да си държат изтребителя в Испания!!!

24

Анонимен

преди 1 година

Днес - финансовият контрол се осъществява главно от Държавната финансова инспекция (ДФИ) и Националната агенция за приходите (НАП), едната отговаря за разхода, а втората за прихода. Агенциите работят много добре. Много схеми успяха да разбият. Особено НАП. Инспекторите от НАП са активни хора, които хващат всеки, който дължи данъци. Как ще крадеш държавата?! Държавата се издържа от данъци! Или ще плаша - или се махай!

23

Анонимен

преди 1 година

През соца крадяха, но се ослушваха. Щото ако ги разберат и ги замитаха. Случаи много.

22

Продължение

преди 1 година

Същият този контрол, който беше в България по времето на социализма, професорът по финансово право ни казваше, че е въведен във Франция сега. И нима Франция е комунистическа държава?! Тя взела тази практика от България по времето на "лошия" социализъм. Както казваше професорът - и ние сме дали постижения във Финансовото право. Една демократична страна като Франция да копира модела на социалистическия финансов държавен контрол на България. А ние го премахнахме през 90-те, щото бил комунистически

21

Костя се насра от яд

преди 1 година

Щял да бяга към Сибир.

20

И нещо друго. Освен

преди 1 година

това по времето на "лошия" социализъм в България имаше много строг държавен финансов контрол. Държавната финансова инспекция - тогава се наричаше - Държавният финансов контрол осъществяваше контрол над всички предприятия за неправомерно харчене на държавни пари, понеже тогава нямаше частни. Тя работеше много добре. Не даваше да се краде! Инспекторите имаха право да налагат запори. Дойде демокрацията, и махнаха държавния финансов контрол, щото им беше по-лесно да крадат в началото на 90-те.

19

Анонимен

преди 1 година

Що не изпратят Реал да си играе домакинските мачове на националния?

18

До анонимен 25

преди 1 година

Отиди в Северна Корея като искаш комунизъм тук вече комунизъм няма да има примири се!

17

Анонимен

преди 1 година

По времето на БКП чужденец не можеше да припари в България. Дори и тия от СССР. Единствено за туристически рекламации правеха отстъпки с влизането на територията ни, но с много бюрокрация и с много чакане от разрешение на Комитета по туризъм в ЦК на БКП. Границата се пазеше смъртоносно. Пиле не можеше да прехвръкне. Но дойде демокрацията и се превърнахме в разгаащеенаа държава. Жалко.

16

ристУ простак кръгъл

преди 1 година

пакЛиСереш.

15

Истината

преди 1 година

Русия е зло.

14

Христо Христов

преди 1 година

Дано по-бързо идва войната и на територията на евроатлантическа българия и да се свършва. За да може свободна и независима България да започне отново, без пара'з'итите.

13

Анонимен

преди 1 година

Натовските шпиц команди да се върнат в границите си преди 1997 година.

12

Анонимен

преди 1 година

Може да е всичко, но по времето на социализма БКП възлагаше много строг контрол за допустимост в България. Държавната сигурност и разузнаване работеха много добре, много активно и анализираха всеки, който искаше да прекрачи територията на страната ни, независимо дали е от СССР или Запада. Всеки подлежеше на обстойна проверка от Държавна сигурност. А сега е разпусната работа. Всеки си влиза и си се разполага както си иска.

11

Ъ

преди 1 година

Какво ще ни предпази един изтребител?

10

Вива

преди 1 година

Еспаньола!

9

Щом Газпром

преди 1 година

ни изостави, значи големия брат се отказва от нас! Копейковци остават сираче та!

8

Коста Мутрофанов

преди 1 година

От нато изобщо не ги интересува че тук петата колона изпитва ужас и страх от натовска техника и войски.

7

Анонимен

преди 1 година

на българите защита не им трябва. дойде ли русия, бг-тата ще си дадат (и разтворят) зад.ни.ци.те без бой!!!!

6

Край

преди 1 година

на копейковците мечти за референдуми, мандалото лопна....