64

Анонимен

преди 1 година

Ами ДПС си управлява така и така , защо и НС да не има ислямски председател ... И Бг-Парламента е ИСЛЯМИЗИРАН !

63

народната любов

преди 1 година

Достатъчно е да се видят коментарите на хората тук и ще се види, че тази политическа система вече е изчерпана. Парламентарната република дефакто не функционира. В момента си е чиста президентска република, прикрита зад фасадата на Служебния кабинет. Но сами си го направиха партиите. Толкова кражби, народът вече не издържа и им показа средния.

62

No coment

преди 1 година

И става въпрос само за председател забележете! Те сега не могат да разделят кокала пъп в бъдеще незнам . ще ви освободя всички мъскъри!

61

Анонимен

преди 1 година

Първото за което се сещам , след като чуя думата ''ДЕПУТАТ'' е , МОШЕНИК , КРАДЕЦ !

60

Един Българин

преди 1 година

Про-клет да е всеки подкрепил за каквото и да е гласуване Толупа и руските агенти от дпс!

59

Анонимен

преди 1 година

Нали за герб са гласували повече гласоподаватели , нека да избират председател ,.... да не поглеждаме истината , че от имащите право на глас , са гласували САМО 7.8 % за герб ... ЗАТОВА И НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ , КАМУ ЛИ ДА СИ ИЗБЕРАТ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА НС ...

58

Независим 2022г.

преди 1 година

Изобщо пък ГЕРБ в случая не са виновни. Станахте за смях.Наистина хората ви мразят100%. Струва ми се, че някои депутатчета ще ги навбият от улицата.А да видим.Подигравате се с хората.

57

До Депутат

преди 1 година

Дай да се срещнем някъде да се запознаеш! Как съм само на борчове и нямам пари за нищо, ще те изкорма насред жълтите павета! Оял си се с нашите пари, ама добре, че ви е охраната. Иначе ще те разфасовам.

56

Анонимен

преди 1 година

Да предложат тайно гласуване, тогава със сигурност ще изберат! Ама тогава ще се почне спора кой е за тайното гласуване и кой против...

55

Анонимен

преди 1 година

Не ни трябва парламент само да теглят кредити и да oбeдняваме още повече. Трябва да сме първата държава в света без парламент и да се стреляме по улицата за храна, вода, гopиво, имоти и т.н. и другите държави да ни гледат сeира

54

Таралеж Накълбо

преди 1 година

До сега в една друга страна, всички щяха да са на паветата за групово харакири и...следващите моля!

53

Депутат

преди 1 година

Не виждам какво не Ви харесва. България е просперираща и финансово стабилна страна. Доходите са доста високи и българинът живее охолно. Не познавам хора, които да живеят с по-малко от 5000лв. на месец. Трябва да си некадърен, че да не можеш да изкараш тези пари. Ето сега като влезнах в Народното събрание съм си поръчал най-новата С класа от Силвър Стар. Взех и 2 апартамента в София, имам и огромна вила в Нови Хан. Не се оплаквам, пари имам доста. Само дано да стане правителството, супер ще ми е!

52

чвор

преди 1 година

Вие не разбрахте ли, че който и да дойде няма интерес да оправя Вашият живот!? Колко години още ви трябват? 20?30? Едно и също всеки път! Клишета до припадък и след като са в парламента почва едно мерене на ... и обсъждане на теми, които грам не вълнуват в хората в живия живот.

51

Бойкот!

преди 1 година

Пълен бойкот на тези душмани. Крадци, който ни окрадоха и ни направиха най-бедни в цяла Европа. Никакво правителство!

50

Спеца

преди 1 година

ГЕРБ се е вкопчил в ДПС , защото дали е ДПС , дали ГЕРБ все тая , тия изкрадоха България , изсякоха горите ни и ги изнесоха в Турция и Гърция , натрупаха тлъсти пачки в офшорки , не им пука , че дори и САЩ ги посочи като крадци и бандити , не само Русия!

49

Жалкари

преди 1 година

Ей, вижте народа, че не може да Ви диша, бе! Какво сте са намъкнали там да петните сградата. Парламентаризма в България е умрял отдавна. Ходете си у дом и не ни се обяснявайте повече. Пасима мошенизи и крадци. Разсипахте народа!

48

бай онзи

преди 1 година

Е кат не могат,да турят един фикус и готово.Той ще свърши повече работа от 240 тулупа там.Най-малкото,ще им чисти въздуха на тези бездарници.

47

Анонимен

преди 1 година

Закривай тази пародия на Народно събрание и да се приключва. Обявявайте дата за нови избори и да о този път съберете поне 200 хиляди гласоподаватели, че ни писна вече.

46

Омраза

преди 1 година

Да Вигенин мразим Ви, защото ни разсипахте. Загубихте ни младините, изгонихте ни децата да мият кенефите по Европа, уморихте родителите ни с мизерните пенсии. Да, презираме Ви и няма да има правителство. Служебен кабинет до дупка и това е!

45

Дано да няма

преди 1 година

Ами Аз пък лично искам да няма правителство. С нищо няма да допринесат. Просто в момента караниците кой да окраде милиардите от плана за възстановяване. Да не е случайно някой от Вас да си мисли, че искат нещо да променят. Нищо подобно. Става дума за поголовно крадене като за световно. Тоя път ще се разсипат докато не опоскат и последния евро цент. Не ни трябват тия душмани. Без правителство и това е!