87

Тео

преди 1 година

И предполагам руснаците стоят и ядат пуканки през деня и пият водка през нощта. Украинците само това чакат, за да ги нападнат когато са мъртвопияни. Та, руснаците нищо не подозират за заговора и ще бъдат изненадани :D. Само на края на статията трябваше да изстипосате мармота със станьола.

86

пуйката

преди 1 година

Очертава се Херсон да бъде разрушен като чета как се готвят за поредната касапница и двете страни.Едните се готвят да хвърлят в атака 50-60 хиляди,а другите махат цивилните,че да стрелят и бомбандират като у поле.

85

Сата НАТО

преди 1 година

Продухвам юнашки паламapки безплатно. Който се интересува, да ми пише.

84

Анонимен

преди 1 година

До До 85 - То мног неща са възможни, но колко вероятни са?

83

Анонимен

преди 1 година

"Сигурно не знаят че атомният влак е в Донбас" ........................................................ Приятелю, излъгали са те, че атомният влак е в Донбас. Дезинформация е. Атомният влак /ове/ е толкова секретно руско оръжие, че дори Президентът Путин не знае неговите координати.

82

Кос

преди 1 година

До АнонименАз съм от Ирак, правя туршии в Сливен имам бизнес, женен съм за българка от 25 години съм в Бг, избягах от режима на Саддам... Садам, нали го свалиха и сега е демокрация, защо продължават да бягат, при това още повече от преди ?

81

До до 72

преди 1 година

Няма да се учудя и на 10 с по 8700$!Явно е тарифа за трафик, но им взимат парите и ги пускат сами да се оправят! Трябва да се мисли....

80

Анонимен

преди 1 година

До Адмирации 93 - А да - нека започнем Трета световна война! Мозък и половина си, еййй!

79

Хапчетета...

преди 1 година

До АдмирацииСпоко, не се напрягай.. Изпрати телеграма на Путин с гениалната си идея. И си вземай лекарствата редовно..

78

Шотландски боец

преди 1 година

И атоми да валят, пак ще оцелее човечеството, но не и Расия! Атоми са падали и ще падат, хора ще умират, но и ще оцелеят!

77

До 93

преди 1 година

Правиш ли разлика между ракета и бойна глава?

76

Тъй, тъй!

преди 1 година

Положението взе да става радиоактивно. Таблетки с йод имате ли?

75

До 85

преди 1 година

Руснаците може да кажат, че и Калифорния е тяхна....

74

Адмирации

преди 1 година

Ако съм на Путин, веднага ще ударя всички военни бази в Европа, които пращат оръжие в Украйна! НАТО, открито помага на Фашистите, това е влизане във война, необявена! Русия първо трябва да удари, а не да чака да я бомбардират! Русия има 6000 ядрени ракети, нека европейските васали отвърнат и ще станат на пустиня!

73

до 72

преди 1 година

единия писа 8 700 долара, другия 9 000 долара, не знам къде видя 5 сирийци по 8 700 долара, ама се подигравате ама си е точно така, и аз ознавам бая сирийците дето са ги обрали турците с различни суми

72

Анонимен

преди 1 година

До Гюнейт - Хей мен, къде ти е израстнало това средно специално образувание?

71

Сата НАТО

преди 1 година

След войната всичко руско ще се изнесе на палатки в Просията. Който е работил за окупационната администрация и е взимал доброволно руски паспорт, ще си понесе последствията.

70

Анонимен

преди 1 година

До Тъкър Карлсън - и какво искаш да ни кажеш: Украйна да се унищожи и населението да се пороби или изтребе?! Така ли другаро ТъкънКарлсън Путинсон!

69

Българин

преди 1 година

Русия много правилно евакуира мирните жители. Вижда се, че за укронацистите техния живот няма никаква стойност и избиват наред всички, които са искали да бъдат част от Русия. А и предвид това, че западната част на Херсонска област е откъсната от река Днепър, това ще позволи останалите мостове и фериботите да могат да се ползват от военните, които ще защитават града. На всички евакуирани е осигурено място за живеене.

68

До z

преди 1 година

Много депортират насилствено! Карат ги във,, филтрационни" лагери....