26

Анонимен

преди 1 година

Открадна Сталин чертежите за атомна бомба и рашките се взеха насериозно, взеха да го размахват това оръжие наляво и надясно :)))

25

?!?

преди 1 година

И къде ще падат бомбите в " Тяхната територия '" където е украйнската армия или по Украйна която е не ядрена държава. Призната от ООН в границите си. Стига кремълска дивотия! Тия полезен ход нямат и ще загубят адаки много просто са с двата карака в кашата която сами си забъркаха.

24

Анонимен

преди 1 година

И Ко ся, Путин ке фърга атомни бомби в анексираните територии, та да изтрепе намиращата се там украинска армия! Муахаха

23

876

преди 1 година

Руската работа е малко все едно *** от съседа да ми дойдат в кухнята ми и да си гласуват, че вече кухнята е тяхна.

22

Анонимен

преди 1 година

Незнам дали Русия побеждава или не, но виждам, че София изведнъж се напълни с руснаци, явно бягащи от побеждаващата Русия.

21

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 24Ми те са поляци, които навремето руската империя е завзела от Полша, които са корави ко*елета , даже са стигали до Москва :)) Ако правиш аналогия с макетата, нема да ти се получи, щото рашките изкуствено (заедно с мразещите ни сърби) създадоха това недоразумение РСМ :)))

20

Анонимен

преди 1 година

"Колко ли глупав трябва да си за да го използваш в такъв случай?" - Не подценявяайте глупостта на Путин. Той е уникално глупав, щом като си помисли че ще превземе Украйна за 3 дни и после ще се измъкне от тази война още по-богат и по-мощен.

19

Митака

преди 1 година

Няма страшно. Собянин обяви край на мобилизацията в Москвето. Мишлетата могат вече да изплъзят от дупките си. До следващата вълна, разбира се...

18

Кире

преди 1 година

Е първо ги окупирайте пък после ги защитавайте. Те половината са под Украинска власт. То така можем и ние да анексираме, кой, кой, ЧАД примерно:) Що не.

17

Анонимен

преди 1 година

Уж с танк за 2 дена щели да ходят до Берлин, уж били некакви могъщи блядници, накрая все опира до заплахата с ядрени оръжия, друго не му остана на джуджа :)))

16

Чефо

преди 1 година

Най-тъжното е, че при имагинерния (но желан от някои неудачници) сценарий, когато ако наистина се стигне до ескалация с ядрено оръжие и Българя бъде засегната, русопитеците и тогава ще оневинят господаря си казвайки си мъдро: "Хак да ние е, като дразнихме мечката".

15

Анонимен

преди 1 година

Къде отиде могучая армия, че им остана само да плашат с ядрени оръжия :))) Путин осъзнава ли колко смешни прави руснаците, мит след мит се разпада :)))

14

VladTepes

преди 1 година

До Анонимен 8 Алкашите, ученици и последователи на Елцин са в руската опозиция. От управляващите само Валентина Матвиенко (Валя Стакан) има сериозни постижения с чашката.

13

Анонимен

преди 1 година

Няма такова нещо, като анексирани и ядрена защита. Украйнците влизат вече там, ще трябва да се биете за тези земи отново. Пригответе още 70,000 гювеч да дадете жертво приношение. Това е земя на Украйна вашите дрънканици и театри нищо не променят .

12

Анонимен

преди 1 година

До 13... Нищо няма да отговори нато, защото буквално ще се самоубие...

11

Отврат

преди 1 година

Единствено руснаците заплашват с ядрена война. Единствено те смятат, че ако не стане на тяхното светът трябва да бъде унищожен. Ако това стане....дано поне Копейкин се изпари последен за да се радва на това,че Русия е победила.

10

Анонимен

преди 1 година

Отговора на НАТО ще бъде брутален и Путин знае това. Колко ли глупав трябва да си за да го използваш в такъв случай?

9

Анонимен

преди 1 година

До 5..... А какво пречи на Русия да подпише документи за анексиране на ес и Аляска....

8

Анонимен

преди 1 година

Щом краварника може да използва този номер за Тайван и други държави, значи и Русия може...

7

Калашников

преди 1 година

Редно е КИев да изпита краварското унищожаване на Хирошима !