47

Jas

преди 1 година

Хм, ами да, според Путин украинското нападение на моста в Керч е терористичен акт. По тази логика руските нападения на жилищни сгради в Украйна са приятелско предложение за "доброволно" присъединяване към Русия??? Хубава работа, ама руска.

46

40 сергееФф

преди 1 година

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка ипокровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

45

до 38

преди 1 година

Само ти напомням, че през есента на 1876та година след погрома на Априлското въстание Западните държави организират Истамбулската конференция, където притискат Турция да ни даде автономия. И Турция е съгласява, което не е правила за никой друг поробен народ до сега. Познай кой представител е отказал да подпише - руския. вече са се канили да обявят война на юг за територии.

44

До 42

преди 1 година

Да, градът е именуван Миколаев! Още не е станал Николаев, а като гледам фронтовите граници, никога няма да стане русский.

43

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами това може кремълският сатрап, да обстрелва жилищни райони и тероризира гражданското население на Украйна, докато зелените му човечета търпят поражения и отстъпват на украинският фронт ... Путинова раша все повече се отдалечава и изолира от цивилизования свят, което ще коства много на това и следващото поколение руснаци ... Психозираният джуджак заби блатная в незапомнено дъно и затвърди имиджа и на терористична държава управлявана от мафиотското и мракобесно правителство на кремълският Райх

42

басе и олиото!

преди 1 година

"цистерни за съхранение на слънчогледово олио," - абе това олио е със цвят на нефт или смазочни материали?! Видяхте ли снимките?

41

Павлов за русофилите

преди 1 година

"Длъжен съм да кажа моите печални наблюдения за руския човек. Той има такава слаба мозъчна система, че не е способен да възприема действителността като такава. За него съществуват само думите. Неговите условни рефлекси са координирани не с действителността , а с думите." Павлов при получаването на Нобеловата си награда за Медицина

40

лъжи опашати

преди 1 година

"ракетата е била С-300." - тогава ракетата е съветска и е собственост на Украйна! Само укропитеците със ракети за противовъздушна отбрана бият по сгради!

39

40 каскет руски

преди 1 година

защо не прочетеш за Русия, какво е вършила, какви са й били намеренията в Руско-турската война 1878, какво пише в Райхщадското Споразумнеие, в Будапещенската Конвенция и какво са предложили руснаците на Берлинския конгрес?

38

Гиб Мелсън

преди 1 година

Ако в Украйна имаше истинска война това нямаше да бъде новина.

37

Анонимен

преди 1 година

Щом е украински град, това е Миколаев, а не Николаев.

36

40 Благоев

преди 1 година

Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа. Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите ( Принос към историята на социализма в България, София, 1976 г.)

35

до 38

преди 1 година

Само ти напомням-ако не беше Русия(1878), тука на турски щеше да пишеш.Прочети Под Игото(Иван Вазов).Ако имаш деца,изгледай с тях филма "Време разделно" и после пиши срещу Русия.

34

Анонимен

преди 1 година

Руснаците виждат, че губят войната и сега си отмъщават. По-злобно племе от руското няма

33

До 36

преди 1 година

Надявам се, че можеш да четеш па руский, въпреки че русофилите сте скарани с матушният ви език. Дерзай. Разрови се из мрежата, щото и там го има написано черно на бяло.

32

ЦРУ

преди 1 година

Комундялниците ДНЕС са отново в апогея си, особено, когато рашистански скрап трепе цивилни граждани. Де да можеха така да трепят и украинските военни, но не им се удава нещо...

31

биФш зКпЧ

преди 1 година

"Казвам го от позицията на човек учил балистика......" върни си дипломата и си вземи агнето, което даде за нея.

30

Тр ол на Копейкин

преди 1 година

Дядо фашист се е криел там, те са опасни, да не помислите друго. Високоточна атака по дядото, и не олио, а хаймарси.

29

ОСАМА БЕН ПУТИН

преди 1 година

СМЕЛ ГЕНЕРАЛ, КОЙТО СЕ БИЕ С ЖЕНИ И ДЕЦА....

28

До 23

преди 1 година

Въпросните ракети имат "самоликвидатор", колкото и да са неграмотни руснаците, т.е., ако ракетата пропусне целта се самовзривява, за да се избегнат подобни поражения. Така са конструирани и щатските, и британските, и немските, и френските, и т.н. Казвам го от позицията на човек учил балистика.