201

LUD

преди 1 година

САМИ СЕ БОМБАРДИРАТ ДА ИМ ПВЯРВАМЕ ПОСЛЕ НАПАДНАЛИ ГИ .....КАТО АТОМНАТА ЦЕНТРАЛА САМИ СИЯ ОБСТРЕЛВАХА СМЕШНИ СА

200

Анонимен

преди 1 година

олеееее, краваропитека с опорките пак е налазил. Каква Хага те гони, бе?

199

Хага чака путин

преди 1 година

Руснаците вече даже не се прикриват. Знаят ,че никой не вярва на лъжите им. Преди имаше някакви опити за пропаганда от сорта - в жилищните блокове крият муниции , военни или ,че ударите са от Украйна за да ги злепоставят. Доста руснаци ще осъдят в Хага при сегашнатга ситуация.

198

Анонимен

преди 1 година

Защо лъжете и спестявате информация? Ударите са в отговор на вчерашните обстрели на Белгород с Хаймърс. Повтарям: вчерашните!

197

Хмм

преди 1 година

Т.е. искаш да кажеш, че руснаците ще пуснат някоя гъба на запад, така ли? Не знам кой къде шамари ама картата показва всичко. Бързо навлязоха в Украйна, но очевидно не могат да удържат позиции и бързо се връщат. Не казвам кой крив, кой прав, а само факти!

196

Хмм

преди 1 година

Кво се оказа, че Руската Мечка няма крака, а само крила! Т.е. армията за нищо не става, но имат ракети. Не е много ама очевидно е достатъчно. Само да не се явне някъде някоя гъба, че те тогава не русофили, не русофоби, а всички ще го ядем!

195

Анонимен

преди 1 година

"'Летящите балалайки'' летят с 150км/ч и нацитата ги свалят с картечница. За да долетят три до Киев, са изстреляни поне 24 дрона от Беларус." - Абе аз друго шух. Аз чух, че свалят около 50% от тях, с малката разлика, че един такъв дрон струва 20 000 долара, а на 5-6 милиона, колкот са турските или от 0.8 до 7 милиона, колктоо струват ракетите. Демек - можеш да поразиш целта за 40 000 долара, като свалят единия от дроновете. Пак ти е 150 пъти по-евтино от "бързите" дронове.

194

Анонимен

преди 1 година

Надявах се с помоща на Запада да направаят нещо, но за съжаление колкото и оръжия да им дават просто не стават за война, нещо като сърбите са :)))

193

до всички

преди 1 година

Емигрират несретниците..Затова и потокът към Запада е по-голям..

192

Анонимен

преди 1 година

Украинците винаги съм знаел, че не стават за война, но го доказаха това нещо, немат го гена :)))

191

Анонимен

преди 1 година

До До Всички Русофили - 235 - Не знам дали следиш новините, но много народ се прибра в Бъглария, вместо а емигрира, кдъето и да е.

190

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 237 - Мен ме съмнява, че докатого получат и разположат, ще остаане мног за пазене.

189

Анонимен

преди 1 година

Путин натиска некадърните си генерали за някакви военни победи. Генералите знаят че руската армия е неспособна за каквито и да е победи, затова те прибягват до безогледни бомбандировки на жилищни квартали което създава голям медиен резонанс който стига до ушите на тирана и радва слуха му. В момента в който Украйна получи западна ПВО и започне да сваля над 80% от ракетите и шахидите, генералите ще проумеят че повече не могат да залъгват тирана с някакви мними победи и ще прекратят атаките.

188

Анонимен

преди 1 година

Това било тежки боеве с 3 тежки експлозии, немам думи просто....хахахаха :))) Имах надежда украинците да бъдат нещо повече отколкото ние ги смятаме, но те просто не стават за война :)))

187

До Всички Русофили

преди 1 година

Добре де... Що не емигрирате в Раша??? А все към лошия Запад бягате?? Май не ви се живее в рая на ***... Диктатура, мизерия и глад. Смешки сте.

186

Христо 2 по история

преди 1 година

Не знам за Холивудските филми ,ама колко руски съм гледал ! а да ,,,,за Африка нещо да си чувал и колко са били немските дивизии ангажирани там ! Иа и нещо друго десанта не се е знаело къде ще бъде Сицилия или някъде другаде ,знаеш ли че след курската битка която не е спечелена от Русия германците са принудени точно заради десандите да преместят около 100 000 войника за да се подсигурят против десант . Въобще не омаловажавай съюзниците те унищожават и германския флот .

185

Нормален ли си?

преди 1 година

До СМЕХ...Удря се инфраструктура. Руснаците нямат за цел да убиват никого.

184

Кос

преди 1 година

да всички кравофили, лапайте шнорхела и се потапяйте.

183

Нож

преди 1 година

срещу дрон..

182

Реалист

преди 1 година

Двама братя са се хванали в смъртна хватка ама ние се чудим как да дадем по голям нож на единия ! Браво !