8

ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ

преди 1 година

Един куп експерти и многознайковци, облечени и увлечени от властта се опитват да ни внушават отвсякъде, че непременно трябва да бъде свормирано "редовно" правителство. Реално няма условия за такова, както е ясно, че ако се сформира, ще изкара максимум няколко месеца. Е, защо ни е тогава? Може би целта е друга? И предполагам изобщо не е в интерес на народа и на националната ни сигурност дори. Полит. стабилност при настоящата конфигурация в парламента не може да има.

7

Анонимен

преди 1 година

Като си траем,ще ни онножждат ей такива юпита от Козяк .

6

Анонимен

преди 1 година

БЕЗОБРАЗИЕ! В ТАЯ ХИПЕРИНФЛАЦИЯ СЛУЖЕБНИ НЕИЗБРАНИ ОТ НИКОГО ФИГУРАНТИ ЩЕ НИ ВКАРВАТ В ЕВРОЗОНАТА? В ТОЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ХАОС? ДОБРЕ Е ТОВА, НО В СПОКОЙНИ ВРЕМЕНА!

5

Анонимен

преди 1 година

Влезем ли в еврозоната цените ще се удвоят.

4

Анонимен

преди 1 година

За какво ви е това Евро? Който иска и сега може да си ползва Евро. Отиваш до най близката банка и си купуваш. Бизнесите помежду си и сега могат да се разплащат в която си искат валута. Обаче като го приемем официално влизаме в една кредитна система с другите държави и дълговете ще станат общи. България която има дълг 20% от БВП ще плаща дълга на държави с по над 100% дълг от БВП.

3

Анонимен

преди 1 година

Българският народ няма никаква полза от еврозоната. Тва за " голямото европейско семейство " са някакви неразбираеми изрази на разни хора с психични отклонения мечтаещи да имат големи семейства .

2

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ КОМСОМОЛЕЦ ОПРЕДЕЛЯ СЪДБИНИТЕ НА БГ ЛЕВ...

1

Анонимен

преди 1 година

БЕ КАКВА ЕВРОЗОНА В ТАЯ СУПЕР ИНФЛАЦИЯ БЕ? ВЯРНО СИ ТЪРСИТЕ БОЯ!