89

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Джак Ричър - хайде "Джак", разкажи сега на "младежа" как "не сме платили" за Руско-турската война? Разкажи му, как руснаците "не са се месили" в българското национално-освободително движение? Кажи му, че "не са били" против Съединението. И всички други опори които комунистите повтарят като мантри от 100 години.

88

да да

преди 1 година

Путин с нас ще се занимава. Ама си искаме 15-тте минути слава, за да се почувстваме и ний значими.

87

Слава Россиа

преди 1 година

Русия ни дава, Запаада ни взима!!

86

Лаврентий Берия

преди 1 година

До баба мара - ти специално си тр/ол от руска ферма за тр/олове! И не говори от името на българите! Рано или късно българските политици ще се осъзнаят и ще пратят и официално оръжие.

85

Анонимен

преди 1 година

ЕС и НАТО вън от България!!

84

Джак Ричър

преди 1 година

До #109 На колко години сте, младежо?

83

баба мара

преди 1 година

украина ни намесва като непрекъснато иска оръжие от нас точно до бълг оръжие садобрели нарочно го правят да ни скарат ама ние ръка срещу русия не вдигамекоито иска воина и оръжие да заминава за украина на фронта нас да не нинамесва ние сме за мир и дружба преговори и мир

82

Анонимен

преди 1 година

Нищо добро не сме видели от руснаците.Окупираха ни и ни държаха в концлагер 45 години И никаква освободителна война не е ,,руско- турската 1878 г.Излизат факти които показват , че на Русия и е платено с тонове злато за да води война.Която е щяла да загуби.Ако не са били героите на Шипка.Нашите български опълченци.3500 смелчаци .Изтрили срама на губещата руска армия.

81

noname

преди 1 година

докато имаме Копейкин и руски под.логи, добре че са само 3% от българите.

80

Анонимен

преди 1 година

До 98....България е извоювала своето уважение със силата на армията си.Дори и без армия сега имаме респект сред съседите си.Почети за историята ни преди 100 години.И остави комунистическите учебници.Там няма да намериш нищо българско.Имай ми доверие

79

МУХАХАХААААА...

преди 1 година

Квиченето на сорошнята определено гали сетивата.За два дена укрофашагите,респ.НАТО,бая кютек отнесоха от Вовата.

78

КАКВО СЛЕДВА?

преди 1 година

ОЩЕ МАЛКО ЩЕ ГИ ТЪРПИМ МУЖИЦИТЕ! СЛЕДВА СПИРАНЕ НА РУСКИТЕ ПАСПОРТИ, ИЗВАЖДАНЕ РУСИЯ ОТ СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ, НЕПОПРАВИМА АВАРИЯ НА ТУРСКИЯ ПОТОК...

77

Анонимен

преди 1 година

Съветския съюз обяви война на България и за 45 години го приключихме. Няма го. Така че Русия да внимава.

76

Анонимен

преди 1 година

Пореден опит да се търси отговорност от някой друг. Путин намесва България във войната заради хората(гражданите, населението) в България, а не заради политиците. Ако ги нямаше хората издигнали въпросните политици, те щяха да са кръгла нула. Това е въпрос до интелигентност, образование, народопсихология, страх и наивност. Тези дефицити в българското население умишлено са се генерирали от управляващите още от времето на комунизма и е необходима тотална промяна на образователната система.

75

Анонимен

преди 1 година

Русия показа каква сила е...хахахаха..Една армия каквато е украинската я изтощи и обезкървави.Как ще противостои на НАТО.Това стана видно.Руснаците могат само да тероризират и убиват жени и деца.И то с ракети.Дори вече нямат смелост пред жените.Това е руската прехвалена сила.

74

Рич Джакър

преди 1 година

До 91 Когато си некадърен и *** не търси оправдания в политическата система за мизерията си. Ти без парите където са прости, мързеливи и некадърни. Отказват да се образоват и да намерят своето място в развиващия се свят. На тях вечно някой им е виновен

73

Пян_Гъ

преди 1 година

БГ както е влязла в ЕС и НАТО, така може и да излезе. Пример за 1-то е Влкбр., а за 2-то Франция на де Гол. Да е станал потоп? Кво пищите толко за единия хонорар от "Америка за БГ"?

72

Анонимен

преди 1 година

с две думи тоя изтърсак продажен иска да сме още по окупирани от краварите... те тия като тоя са прекланяли главица и са викали "алах е велик"....

71

Анонимен

преди 1 година

Джуджето вижда колко струва НАТО- нали в момента воюва срещу тях. Украинците са бежанци в Европа. Няма нужда да се напряга излишно, да се занимава с такива като нас.

70

Джак Ричър

преди 1 година

До #40 А Вие какво ХУБАВО видяхте, а? Псевдо "елит", дрехи second hand, наркотици, престъпност, хора по кофите, тотално сринато производство, тотално сринато земеделие, изпоизтрепани по псевдопричини животни, обезлесяване, разруха, наводнения...? Все блестящи "ценности"!Я, по-добре си разпродайте имуществото, за да имате с какво да си платите лечението! Че вашата диагноза е тежка!