37

Въпрос към ГЕРБ

преди 1 година

Защо Главният Прокурор Иван Гешев, човек с явни Психични отклонения заема този отговорен пост в Държавата , някой може ли да обясни!?

36

Анонимен

преди 1 година

Фашизмът започва от Русия. Първият фашистки преврат в света е т.нар. "Октомврийска революция" през 1917 г. Фашисткият преврат е подготвен и проведен от ев_реите, които създават т.нар. "болшевики". Водачът на болшевиките Ленин също е ев_реин. Комунизмът е измислен от ев_рейско-масонските ложи с цел да мъти мозъците на хората. За съжаление ев_реите са като вирус - влязат ли в един организъм (в държавата) го овладяват напълно! Путин (Шаломов), Медведев (Мендел), Песков и Кирил Гундяев са ев_реи !!!

35

Мдаа

преди 1 година

Мутри вьн рече - бабикян като видял чекмеджето с пачките и кюлчетата злато

34

МВР Перник

преди 1 година

ГЕРБ Е ТЕРОРИСТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ И ТОВА ГО ЗНАЕ ЦЯЛ СВЯТ

33

Анонимен

преди 1 година

Каква работа има тая фашистка путиниска па4а в нашето народно събрание ? Тая нагла па4а трябва незабавно да бъде изгонена от България ! Крайно време е този така наречен "паметник" на съветските окупатори да бъде премахнат !!!!! България не е участвала активно във втората световна война, не е изпратила войници на източния фронт, който да воюват срещу Русия, но сталинско-фашисткия Съветски съюз обявява война на България и без повод окупира страната ни ! Фашизмът започва от Русия 1917 г. !!!

32

Вьзмутен

преди 1 година

Плащат ама да не е с наши пари - ас не живея в украйна за да се вее тяхното знаме на столична общинаСтанаха ми крайно отвратителни с това ***

31

До Политолог

преди 1 година

Ми плащат си бе, човек, затова им пишат едни хвалебствени статии. Даже тоя сайт е сравнително нормален, ти виж какво става в 24 часа.....Там направо лижат да не казвам какво. Докато има партийна субсидия ще е така.

30

Анонимен

преди 1 година

К.в.о прави та.з в НС. Тя не е българка, тя не е приятел, тя е никой за България...персона нон грата. Бегом марш в раша!!!

29

Анонимен

преди 1 година

Айдее, включиха се съветските плювалници. Парите все пак трябва да се заслужат

28

Ужас

преди 1 година

Ако това е най важният приоритет за - герб дали да присьства някой посланник - спукана ни е работата вече сме и след доста африкански страни освен последни в европа

27

Анонимен

преди 1 година

Да я качват на първия влак за Русия, тази *** Митрофанова. Не разбирам чии *** търси още в България. ВЪН ГАДИНО!!!

26

Анонимен

преди 1 година

А аз съм си сложил българското знаме и се чудя какви са тези украински партии, които искат да ме управляват.

25

Хохохо

преди 1 година

Само така ГЕРБ. П.а ха дано и копейкин пропусне заседанието...обиден

24

Анонимен

преди 1 година

Що, досега не бяха ли против? Честно - аз не помня дали посланик е присъствал на откриването на парламента ни, но тази декларация прилича на оная идиотска реклама-майтап "готварска сол с нулево съдържание на цианкалий!"

23

До -13

преди 1 година

Ами незнам конкретно от моите познати няма гласували за гербПри споменаване на думата и се започва - мутри , грабители

22

Анонимен

преди 1 година

На първия ден на новото народно събрание най важно е не какво се случва у нас, а дали да пращаме оръжие на укропите и дали митрофанова да присъства на церемонията по откриването. За вас българи тива ли е са най важните теми? За това ли гласувахте?

21

Политолог

преди 1 година

Няма нужда изобщо да се говори и пише за ГЕРБ - това е затихваща формация, която е изтъкана от зависими хора, авантюристи, чиновници, посредствени хора , които на следващите предсрочни избори додгодина ще са вече на 4-то или 5-то място , с тенденция да изчезнат като НДСВ ! Имаме нужда от реално дясно мислене !!!

20

Анонимен

преди 1 година

Хлябът скоро ще стане 3,50, а основният приоритет на партиите е Украйна...

19

Анонимен

преди 1 година

Някой познава ли гласували за ГЕРБ? Аз не. Това правителство е назначено от Урсула. Всичко друго е лъжа.

18

Вьзмутен

преди 1 година

Отвратих се на общината вместо бьлгарското знаме да се вее украинскотоНикога вече глас за - герб