49

До 52 ха ми

преди 1 година

Руснаците 360 милиарда похарчиха....

48

Анонимен

преди 1 година

Ха ми кажете 66 милиарда долара са дали САЩ на Украйна ,чия война е това?Вместо да се борите за мир ,финансират още смърт.Много хуманност ,да умират цивишни.Ама вас какво ви боли,когато на територията на Америка ,не са се водили войните.

47

Анонимен

преди 1 година

Мятай ураня, Владимире! Искаме ядрени гъби над Уошингтън и Тел Авив!

46

Еврором

преди 1 година

Нема да натиснат червения бутон има много богати *** олигарси,масони,кукловоди и от двете страни- Русия и САЩ който искат да живеят и да си харчат парите

45

Анонимен

преди 1 година

Вова фъргай атома не виждаш ли че българските русофили са отчаяни от живота и зоват точно за това! Айде помисли и за тях, виж колко предано те бранят из дебрите на българските форуми!

44

Анонимен

преди 1 година

До 40 В московието можете ли да смятате? Половин година (6 месеца по 30 дни) са 180 дни. За да пускат по 100 ракети дневно им трябват 18 000, не 1800, с които твърдят че разполагат. А като ги знаем как лъжат, сигурно реално имат 200-300.

43

Анонимем

преди 1 година

Аз не се сещам,защо ги бавните толкова време урките.Бой по касите и да мирясат.

42

Анонимен

преди 1 година

Това на снимката човек ли е? Щото не прилича на човек.

41

Анонимен

преди 1 година

Фъргайте атома и да съ приключва тази юдеомасонска мъка.

40

До 40

преди 1 година

Аналитичните чентрове на сша, на руски ли пишат?

39

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 40 Чиба в Сибир, тук се говори на български.

38

Едно си баба знае...

преди 1 година

Е, да, този път е дядо - Лавров. Шефът му Вовата се ежи, той лъже и маже. И надминава древногръцките софисти, които се упражнявали да "доказват" по 40 различни начина, че черното е бяло, а бялото е черно. Руската фашистка агресия била защита от Украйна, която създавала опасност за агресора, заграбил територия на суверенната държава още през 2014 година. Въй, направо творчески подход към фактите.

37

До окупант

преди 1 година

А къде?

36

Анонимен

преди 1 година

Согласно оценкам аналитических центров США, Россия располагает как минимум 1830 конвенциональными ОТР и средствами их доставки, что позволяет наносить удары по критической инфраструктуре Украины пакетами по 100 ракет ежедневно в течение полугода, и это даже не учитывая факт пополнения с действующих производств

35

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Т.е. ядрено оръжие ще се използва! Въпросът не е, дали, а кога !

34

Анонимен

преди 1 година

E та това ако не е гибел, да си погубиш над 60 хиляди млади живота, здраве му кажи. И верояно още толкова ранени.(осакатени). И 240 хиляди майки и бащи - съсипани. Е това радост ли е , или що.

33

Анонимен

преди 1 година

Единственият риск за разпадане на Русия е ако Владимир Путин продължи да управлява страната, така че според вашата доктрина е време да му заврете една ядрена глава отзад.

32

анонимен келеш

преди 1 година

Едно време тук в България мене ме караха в училище насила да уча руски език,а на всички партийни другари децата им бяха в Немската и Английската:):):)Тва не се забравя бе руски тролеи:):):)Сега руския ви език никой не го иска.Последна дупка на каввала:):):)

31

Ердоган ми е Путин

преди 1 година

До Анонимен 32 Целите на специалната военна операция /СВО/ на Турция не са се променили и си остават демилитаризация и денацификация на България с едновременно ликвидиране на радево-нацисткия софийски режим.

30

Анонимен

преди 1 година

Целите на специалната военна операция /СВО/ на Русия не са се променили и си остават демилитаризация и денацификация на Украйна с едновременно ликвидиране на бендеро-нацисткия киевски режим.