85

Анонимен

преди 1 година

Интерпол да им пусне червена бюлетина за издирване. Така всяка държава ще е длъжна да ги задържи и да ги предаде на Украйна.

84

ФАКТ

преди 1 година

Е ОБАЧЕ ЧЕ ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ ЛЮБИМАТА ИГРАЧКА НА ПУТИН ВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА Е КАТО НОВА. НЕЩО КАТО ДА ИМАШ ЧИСТО НОВА КОЛА КОЯТО ДА Е БЛЪСНАТА И ОПРАВЕНА, А И ФАКТ Е ЧЕ ТАКАВ ТШК НИКОЙ НЕ СИ Е ПРАВИЛ С ПУН ДИН,КАКТО Е И ФАКТ ЧЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЗА ТОВА ГОЛЯМО БРАВОООО.

83

в списъка си укр

преди 1 година

да включат и Путин и да се отправят запитване до цру и фбр да им обяснят къде се намират

82

Намерихме ги

преди 1 година

Шойгу, Захарова и Медведев са в Москва в Русия. Да иде зеленски да ги арестува. ***.

81

Юда

преди 1 година

До 86 на *** атель. Путин няма кво да го търсят.За него неговите:) ще се погрижат. Теее знаят

80

НЯКОЙ

преди 1 година

Украинците много мразят Путин, затова търсят тези тримата на тях да се предадат.

79

Не едно животно

преди 1 година

Лелеее. Като гледаме кви дребни и злобни душичи се подвизават на този форум, нещастници които се радват от това че загиват хора.Много жалко за което.Радвайте се защото радоста ще е мнооого кратка а следваща такава възможност на дали ще има:) Знаейки какво пристигна в Украйна снощи предполагаме че много скоро ще има пресни за вас новини с които да можете да задоволите дребните си и нищожни душички:)ххх

78

Ставри от Ставрос

преди 1 година

Жената на Песков е на Миконос и играе сиртаки .Чака пощенски запис,ако не дойде се мести на Аспровалта там е по тънко .

77

анонимен

преди 1 година

Нашмъркани или не, са "марионетките в Киев", обаче се държат мъжки от началото на войната и защитават родината си!

76

наблюдател

преди 1 година

А Путин ?

75

Анонимен

преди 1 година

Излишни напъни на урките. Няма нужда да ги издирват. Те идват.

74

Анонимен

преди 1 година

В момента отново има въздушна тревога в цяла Украйна.Вовата явно е много ядосан заради любимият му мост.Явно няма да спре да наказва непослушните бандеровци с въздушни удари.

73

Анонимен

преди 1 година

Още малко и ще избяга от Украйна, точно както Саакашвили избяга от Грузия в щатите. Колко е г-р-о-з-н-о всичко това, но за жалост играта на американците е такава. Затова ги ненавиждам, както и по-голямата част от света ни.

72

Анонимен

преди 1 година

Хахахахахахах

71

Анонимен

преди 1 година

Докато нашмърканата марионетка и кликата и не бъдат изметени от Украйна, всеки ден ще има бомбардировки. Еленягата го държат за гушата западните му приятелчета, както него, така и семейството му, за да седи и клакьорства по екраните.

70

аз

преди 1 година

Сега остава само оявените за издирване да бъдат намерени, доведени и осъдени от безпристрастен съд. :) Зеленски наистина е добър комик!

69

PL

преди 1 година

До аноним 66.Руската армия.... :) Беларус никога няма да нахлуе в Украйна защато ще си оголи и така голия гз пред поляците и литвините а това няма да свърши никак добре за Лукашенко със сигурност:))) Не вярвай на такива евтини провокации. Кучето си лае най вече от страххх:) А и това че руската армия е в настъпление явно е шега:)Единственото вярно е че да - Украйна гори отново обстреляна но споко-око за 2 а зъб за чейне:)

68

Тенгри Кан

преди 1 година

Това е смешен наркомански напън;))) Дори ЦРУ и Мосад не са в състояние да направят нещо на въпросните лица;))) Ако съм прав, ракетната канонада над цяла Украйна вчера би трябвало да завърши с тактически ядрен взрив с ниска мощност до бункера на Зеленски, колкото да го опече като кибапчи, нищо повече;)))

67

Анонимен

преди 1 година

Мога да им подам информация за Митрофана, тя също е голема гаТ

66

Анонимен

преди 1 година

Оня ден сложиха плакати на горящият Кримски мост из цял Киев и се снемаха и се смееха.После в метрото цял ден се криха.Украинска му работа.С Вовата шега не бива.Вовата наказва без милост когато го ядосват.