33

Анонимен

преди 1 година

Само санкции и много бой за дебелите макодонски кратуни!!!!

32

Има нещо гнило

преди 1 година

Започвам да си мисля,че наистина има кръг и в България ,който си подава топката с *** на Груевски само и само да се създават постоянно дразги.Сигурен съм че Врабевски много ясно е съзнавал,че това име на клуба ще подразни една част от хората там,но защо все пак го е направи?Има толкова много имена с които да го кръстят така че да не вдигат пушилка братята ама йок.

31

Космонавт

преди 1 година

Не зная какво толкова се шуми за тази македония? Два хълма и купчина камънак, населени от продукт на болешевиките, възпитани от шyмaдийски cвинapи. То бива дегенерация и упадък ... Xpaчa върху тези родоотстъпници които скоро ще приемат исляма, или будизма, или ще измислят някоя нова секта.

30

Анонимен

преди 1 година

Тия са бая богати щом унищожават храна в тази ифлация спретеиме втиния ток от АЕЦ-а и и им дайте от американските тецове или зелена енергия, ама тя е бая скъпа..

29

Бднднс

преди 1 година

Да се прекратят дипломатическите отношения с тия нещастници.

28

Бьндню

преди 1 година

Тия всичките са ***.

27

Анонимен

преди 1 година

Генерал Владимир Стойчев - освободителят на Македония от германска окупация след септември 1944-1945 година. България е освободила Македония от германските войски до Охрид. "Генерал Владимир Стойчев" е подходящ за разкриване на участието на България срещу Хитлер, което северномакетата не знаят и не са учили. Да им дадем анифашисти и антихитлеристи. Врабевски е много глупав и прави провокации. Фашизмът не е националност.

26

Анонимен

преди 1 година

Р. България въвежда пълен контрол по границата на стокиСМК по ЕС изисквания. Отнемане БГ гражданство, на срболюбциСМК!

25

Анонимен

преди 1 година

Зеленски да им наложи санкции и да раздуха въпроса на общо събрание на ООН. Иначе за какво му даваме оръжия? Поне да свърши нещо полезно. Да ги набеди, че са сръбски мекерета, които помагат на Путин на балканите.

24

Анонимен

преди 1 година

РСМ наранява чувствата ми трябва да се казава по-югозападна България, иначе ще ги целя с яйца.

23

Анонимен

преди 1 година

Името на РСМ не ми харесва трябва да е БЮРМ иначе ще ги замеряме със санкции и с яйца.

22

Анонимен

преди 1 година

Врабевски прави тези магарии. Цар Борис Трети е спорна фигура и в България. Да се смени името на клуба, а Врабевски да не се меси в политиката.

21

Анонимен

преди 1 година

Не мога да повярвам просто всеки следващ наш премиер е в пъти по-зле, а глупавите хора му дадхоха гласовете а изгониха човека посмял да каже истината в очите.

20

Unknown

преди 1 година

Е-ба-хти и извънземните .....

19

mdaaa

преди 1 година

да се анулират всички български паспорти на северномакедонците.

18

Анонимен

преди 1 година

Всички тия клубове са дело на ДС и КГБ елементи. Провокация след провокация. Ама нали са окупирали т.нар. патриотизъм русофилистични ченгета като агент Иван и т.н. Първо бандита Ванчо Михайлов, сега компрометирания Кобург Втори , а скоро може да създадат и клуб на името на Александър Белев, дето е гонил евреите. Ясно е кой дърпа македонците за опашката и те имат право да скачат.

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 19 Чакай после ще ни наложат санкции, нали РФ ни спря на нас и стана лошо за тях.

16

Анонимен

преди 1 година

Незабавно преустановяване на износът на всякакви суровини,електроенергия и газ за Северна Македония!

15

.

преди 1 година

Българастите са лошо племе

14

Българка

преди 1 година

2,5 милиона българи останали във Вардарска Македония след 1 СВ в пределите на Югославия са ги смлели сърбите. БЪЛГАРИТЕ СТЕ БЕЗПАМЕТНО ПЛЕМЕ! Мързеливи, не четете, не знаете и деградирате като етнос. Само за пиш ки мислите, да се натъпчете с ядене и да се самозадоволите с приказки и псувни какви големи мъже сте. Пропаднали мъже сте.