45

До 31

преди 1 година

Как не ти е неудобно? Българи умират защитавайки родината си Украйна от рашистите и ти пак твърдиш небивалици....Украйна имаше проект да намали изучаване на различни от украински език в училище,но само проект.докато рашистите ЗАБРАНИХА изучаване на български език в окупираните от тях територии. Не само сте безродни и путинистите,но сте и без морал,без свян и достойнство. Вие сте упадък на земята.

44

Z

преди 1 година

Що никой не говори, че в "Украйна" няма доброволци?В украйна всички мъже са принудително мобилизирани - точно както навемето при Сталин - и или отиват да ги избиват руснаците или демократично ги избиват на място.Естествено има и луди които се бият доброволно, но повечето нямат избор. Тъжно но факт,за който някак не е удобно даже да се споменава, като например факта, че границата на "Украйна" е затворена за мъже!!!

43

Анонимен

преди 1 година

Вечна Слава на Героите!

42

Гиб Мелсън

преди 1 година

Етническите българи в Украйна-пушечното месо на Зелински.Слава украине,

41

ZV

преди 1 година

Как са загинали наркозащитниците не е ясно. Може просто да са остреляни от някоя ловна дружинка като вреден дивеч)

40

Анонимен

преди 1 година

Как така българи? Какво правят там? Един отдолу твърди, че защитавали домовете си. Ние кога успяхме да завладеем територии там?

39

Анонимен

преди 1 година

*** на надник.

38

Мехмед Зафри

преди 1 година

Кви българи,пак измислици,какво ще правят българи в тази операция,не трябва булгарите и България да се месят там

37

Анонимен

преди 1 година

Не са имали достатъчно пари да си платят и да избягат навреме. Я колко украинци побегнаха с джиповете си и отърваха мобилизацията!

36

Анонимен

преди 1 година

защитавали са си домовете от *** поробители, БОГ ДА ГИ ПРОСТИ, надявам се преди това са изпратили поне 100 рашисти на безплатен концерт на Кобзон

35

Z

преди 1 година

Това е абсолютно невъзможно!Според всички сводки на зЕленски и "демократичната" и абсолютно безпристрастна и правдива хАмериканска преса, в "Украина" няма нито един убит "украински" войник - изобщо!

34

999

преди 1 година

Бог да пази близките им и да възмезди виновниците за смъртта им!

33

Някой

преди 1 година

Само да не си помислите, че Ордите на Азиатецът имат нещо общо с това! Путин ги е изпратил там на "военен" туризъм с танкове, а "лошите" украинци взели да ги гърмят! Военнопрестъпници от Кремъл отдавна са за един Нюрнбергски процес, който ще бъде проведен в Русия!

32

До 34

преди 1 година

Хехе копейката се прави на неграмотен русофоб. Много модерни стратегии сте измислили. Браво, напред към победата над капитализма

31

ZZZZ

преди 1 година

До Анонимен 32 - да, много! що?

30

999

преди 1 година

Такава умраза и хейт под статия за загинали българи не съм очаквал, дори от мужиците . Падението на бг копейките е дори по ужасяващо от това на най върлите пропагандатори в Русия. Малки, жалки човечета, ненаправили нищо полезно в живота си, давещи се в умраза към всичко, незачитащи човешкия живот, се гаврят с паметта на хора имали смелостта да се сражават за родината си.

29

Анонимен

преди 1 година

Бердянск е над 100 хиляден град, окупиран от рашистите, в него живеят над 25 хиляди етнически българи, които са подложени на всекидневни издевателства от руската армия, но разбира се в нашите медии, превзети от кремълската тролейбусна фабрика няма да прочетете нищо за тези неща.

28

Анонимен

преди 1 година

Руските *** кефите ли се?

27

Анонимен

преди 1 година

Нека не забравят че родината им е там с благословията на руския цар, а не на държава 404. И да не забравят кои им забрани да изучават български!

26

Любо

преди 1 година

Я помислИх ,че сме изпущили Глиги с джипа.