192

Анонимен

преди 1 година

ББ ЩЕ СЕ КАНДИДАТИРА, НО НЯМА ДА ХОДИ В ПАРЛАМЕНТА ДА МУ ПОДСКАЧАТ ПРЕЯЛИ С ПИЦИ!ДА СПОРИ С ОНОВА ОСТАРЯЛО МОМЧЕНЦЕ РАПЪР!ТО НЕ ЗНАЕ ОТКЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО КАТО ПРЕЯДЕ ПИЦИ!

191

ПП = БСП...ЗАВИНАГИ.

преди 1 година

РОДЕНИ ДА ЛЪЖАТ, КРАДАТ И УБИВАТ......

190

Истинският

преди 1 година

Бойко ще обръща внимание на хората? Тръпки ме побиват още като се сетя от вниманието му....

189

Анонимен

преди 1 година

Кой ще ти вярва Бойко? Ти отново спечели, защото българите сме *** и не отиваме да дадем гласа си. А твоят твърд електорат дори бележи спад с около 200 хиляди. С малко повече от 600 хиляди гласа на тези избори, или близо около 11% от тези, с право на глас, това ли му викаш победа. Народът спи в летаргия и не му пука.

188

Анонимен

преди 1 година

Тоа нали се оттегли от всичко какво коментира? Като е почнал да коментира да коментира защо ни излъга, че ако спечели още на 3 горивата ще са с лев надолу? Ама нещо май е объркал посоката защото горивата май тръгваха нагоре.

187

До 189

преди 1 година

хаха, и какво като са истински? Нормален човек не държи такива работи в нощните чекмеджета! Подхвърляне... Доказателства трябват. Съдът не работи с тоя чул, онзи казал, комшията това....За протокола, никога не съм гласувал за ГЕРБ!

186

Анонимен

преди 1 година

До 187...и снимките и записите са автентични.Има сарфикицирани фирми които са излезли с това заключение От тук на татък е прокуратурата...Де е тя.?

185

Анонимен

преди 1 година

До 187....има доказателства...записи и снимки...Друго какво би искал.Лично признание от Борисоф ли.Ами и това го има.Признал си е че е сниман...Друго какво доказателство искаш?....Съд и прокуратура няма в България...

184

Гербер

преди 1 година

До ?. Ами защото нищо не сте доказали бе, антитикво. Борисов от година и половина не е на власт, кое негово престъпление доказахте, а? Кое? И не ми излизай с номера Гешев, защото не зависи от него.

183

Винету

преди 1 година

До позор. По-леко, ще получиш инфаркт. От коментара ти лъха единствено огромна завист и злоба, нищо друго. Ама ти така и ще си умреш със злобата към ГЕРБ, а тях пак ще ги има. Защото ти си просто един невзрачен оххлюв, от който нищо не зависи.

182

ББ върни се от село!

преди 1 година

ББ да не обикаля села и да ръси глупости пред захласнати лелки и партийни подлизурковци!Да се върне в София и като лидер на победилата партия ГЕРБ да започне преговори/разговори/софри/надлъгвания или както там се наричат а не да праща посредници Плевньо и Паси!Като какви ги праща ОТ КОЯ ПАРТИЯ СА ДЕПУТАТИ ЗА КАКВИ АВТОРИТЕТИ ББ НИ ГИ ПРОБУТВА като навсякъде им се СМЕЯТ ПОДИГРАВАТ?Ако не иска да е ПОБЕДИТЕЛ да каже че оттук нататък минаваме на управление с служебни правителства на Радев!Да избира

181

Анонимен

преди 1 година

Боко стана неудобен за посолството, понеже стана силен и даваше уклон към Орбан. Е тук съвпаднаха целите на посолството с пасьолството и го бутнаха. В последствие се появиха ПП на мястото на републиканците на Цвятко дадоха фира и Възраждане, едните се пишат либерали, а другите се държат като комунисти, но всъщност са едни и същи комсомолци на народната ясла и не се знае кой за кого работи, а всъщност са роби на един и същ ментор с две лица. Но това го знаят и децата.

180

Z

преди 1 година

*** колко миличък и диалогичен става Борисов, като иска да му дадат нещо ...И как му става съвсем друг манталитета, като захапе кокала?

179

Чудя се

преди 1 година

Бацо нали напусна политиката не ще да е премуер неще да е депутат - какви акьли дава на матряла

178

Алоуу

преди 1 година

РАДЕВ ВЕЧЕ РАЗБРА, ЧЕ БЕЗ ГЕРБ ДЪРЖАВАТА СЕ РАЗБИ НА ПАРЧЕТА! ДАЖЕ Д-Р ГЪЛЪБОВА НАЙ- СЕТНЕ РАЗБРА ЩО ЗА ПТИЦА Е КИРО И СЪДРУЖИЕТО МУ! РАДЕВ ЩЕ СИ ПОПРАВИ ГРЕШКАТА МАКАР И КЪСНО!!!

177

Кака Лили

преди 1 година

Боко , ко стана с левчето ...ти каза веднага на следващия ден !!!

176

Обективно

преди 1 година

БРАВО! МОРАЛНО И ОТГОВОРНО! ПП СА ОЩЕ В ДЕТСКАТА ГРАДИНА. ПО- ДОБРЕ Е БЕЗ ТЯХ!!! ДОРИ ПРАВИТЕЛСТВО НА МАЛЦИНСТВОТО Е ПО- ДОБРЕ ОТ ПП ВЪВ ВЛАСТТА!!!

175

Анонимен

преди 1 година

След като се отказва от депутатско място спечелено на избори, тогава на следващите избори пак ли ще се кандидатира и какъв е смисълът след като се класира да се отказва, а на всичкото отгоре и да претендира за съставяне на правителство, а не зачита парламента, като институция, още повече че парламента избира и утвърждава премиера и министрите и парламента контролира дейноста му. Губиш вече по всички позиции на обществено-политическият живот и най-добре е повече да не пречиш и тормозиш народа!

174

Инкасатора

преди 1 година

Тикво, россия Умре.........И нещо неприятно миришеш.......Айде Бегай........

173

?

преди 1 година

Това "рице" защо не е в дранголника???? Ега ти държавата сме!